Tennis

God förmiddag :) Sitter just nu på tåget på väg till Sollentuna. Ska hämta Alex lillasyster Amanda (5år) på hennes tennis. Sen blir det till att åka hem till alex mamma och vara barnvakt tills imorgon kväll :) så vi får se vad vi hittar på för bus :D kanske går och badar eller nått.. Har Donna med mig på tåget och hon tycker att det är sjukt varmt stackarn. Hon har snart halsat hela min vatten flaska *fniss* hon kommer bli så glad när hon får träffa Amanda. Och Amanda kommer nog bli ännu gladare för att jag har med Donna haha. Söta unge asså!!! Strålande väder ute!! Men imorgon ska det regna envälde min iphoe.. Men men!!! Vill inte ha regn vill ha sol!! Det får gärna vara sol ute ända fram till att jag börjar jobba 5 juli. Saknar min älskling också :( ska vara ifrån honom i nästan två hela dygn.. Jag älskar dig min Alex<3<3 glöm aldrig det!!! <3

Nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Lite smått

Soolen tittar fram lite granna bakom dem mörka molnen. Håller tummarna för att denna dag åtminstonde kan ha lite sol HELA dagen :D
Har precis käkat frukost ihop med älsklingen. och nu har han åkt iväg på äventyp med Wenker. Dem skulle iväg och glo lite bilar. :)
Så jag oh Donna ska försöka hitta på nått skoj.. Hmm men vadå (?)  Jag ska nog försöka ge mig in på att fixa naglarna eller nått. ÄNTLIGEN har ju fingret jag skar av vuxit ut så pass myket att det ser normalt ut nu haha. Är fortfarande öm i nageln där och det ilar i hela handen om jag råkar stöta i just den nageln.. men läkaren sa att det kunde göra ont flera år efteråt. *Suck* men men. Vad jag sk ha för färg på nagrlarna har jag dessvärre ingen som hells aning. Jag vet i alla fall att jag INTE ska använda mig utav nån acryl idag ialla fall. Måste dock försöka få bort den spruckna acrylen som sitter som sten på naglarna just nu.

Blött

Det har verkligen regnr hela hela hela dagen idag. *Suck*  Vart tog det fina vädret som jag längtata efter?? :O  Ville ju ut och bada i hekgen ju.. Men det ska tydligen bli regn hela helgen så det är bara att ändra om i planerna och komma på nån "innomhuslek" istället.
Men men det är faktist mysigt att bara ligga ihopp krupn tätt intill sin älskling och glo film dagarna i enda också.
Har dock sett allt i film väg just nu känns det som..:/  Så väntar otåligt på att dem nyaste filmerna ska släppas i en bättre kvalite än typ TS/CAM. 
Har varit ute några gånger idag men det har max varit fram och tillbak till tvättsugan och in och ut ur bilen med älskling ett par ggr.. men jag har inte varit ute och gått nån lång promenad idag.. :/ Det är så trist väder och kallt och ruggigt så jag skippade det idg. Får hoppas på bättre väder imorrn.. ialla fall lite uppehåll och torrt på marken *Fniss*

Just nu: Vaknade precis upp efter en timmas lång power nap.. och försöker hetts väcka Alex nu så han inte ska sova bort hela kvällen. Donna sover också fortfarande men det är lite lättare att väcka henne än att få upp en stor karl ur sängen.. Man behöver bara viska (Ska vi gå ut) Till Donna så står hon upp på bara någon hundradels sekund, haha
Ska försöka leta bland film mapparna på datan och se om jag hittar nått som var länge sen man såg och glo det tills man somnar i soffan tillsamman med Grönsaker och Dipp. 

DET HÄR ÄR ÄKTA KÄRLEK

Det här är nog det finaste jag någonsin har sett.
Låten är underbar, Och om man förstår vem den är till och varför, så ryser man från tårna och uppåt. Tårarna rinner också.. 
SHIT VAD FINT DET HÄR ÄR!!

LYSSNA OCH SE SJÄLVA!


Chris Medina - What are words





Här berättar han allt i American Idol


Regn regn regn

Heeelluueeee!!!
Vart vaken sen 05.30 och haft tvättstuga och allt möjligt. Har dock fortfarande tvättsuga men den är snart över. Äntlgen är det Fredag. Idag blir det till att aaa Tvätta klart.. sen städa så det är helg snyggt här hemma. Byta lakan i sängen och hänga upp all rentvätt i garderoberna. Sen ska jag försöka peta i mig lite lunch och eftersom att det regnar så pass mycket idag så skippar jag promenaden. kanske tar den ikväll om inte annat. 
Vi får se vad som händer och sker idag.. Jag och Älsklingen hade planerat att åka in till stan och strosa runt lite.. men nu blev ju vädret så pass taskigt så jag vette fan om det är lönt att åka in idag.:/  Vi hade till och med planerat att åka tåg in för att slippa leta dyra parkeringar inne i stan.. men men vi får se hur det blir. Annars blir det nog bara till att tanka massa filmer och ladda med nått gott att tugga på :)

haha Knappt så att Donna vill gå ut i det här vädret.. Hon hoppar ner för halva trappan sen stannar hon när hon känner att taket tar slut och det regnar på  henne. så försöker hon vända och hoppa tillbaka upp. haha *Ler* 

Nästan

Godmorgon..
Torsdag idag och ingenting planerat. Ska ut och gå en promenad strax oh sen tror jag det bara blir till att krypa ner i soffan och glo film tils Älsklingen kommer hem.
För någon timma sen när jag vaknade till liv.. försökte jag lcka mina naglar med akryl för att få dem att hålla, så att dem växer och inte går sönder.. men akrylen sprack på visa av naglarna så det ser helt fucked upp ut.. :/
men men sånt som händer. Jag hoppas naglarna håller sig så alla blir lika långa och fina i alla fall.
Äntlign är det nästan helg.. IMORGON är det fredag *Wiii*
Älsklingen är ledig i helgen så blir till att ha en mysig helt <3 Hoppas det blir fint väder så man kan dra iväg och bada <3


TV kväll

Nu såhär på kvällskvisten blir det till att zappa på TV'n  är ingen direkt TV människa jag ser helldre på film.. men just nu ska jag kika om jag hittar nått spännande på HD Boxen istället, tills min älskling komme hem.
Glöm inte bort månförmörkelsen ikväll om man lyckas se den.  *Fniss*
Sen blir det nog en Dusch tillsammans med baby och sen blir det nog God Natt.. Blir en tidig uppgång imorgon.
Älskling ska upp och jobba och jag ska gå ut och promenera. :)


Blått

Har haft fullt upp hela dagen därför jag inte skriver fören nu.
Hade ställt klokan på 8.30 för att väcka min Prins.  Och för att Lisa skulle komma över kring 10.00 tiden. Träffar inte henne så mycket numera eftersom tösen har flyttat bort emot Tierp nästan.. :( Så det är en bit imellan oss. Men men..
Så idag skulle Lisa hem till sitt gammla crib och hämta lite saker som var hennes.   Så jag hjälpte henne med det. Oh mitt i alla ihopa så ser vi hur en fågel mamma försöker lära sina ungar att flyga och knuffar ut dem ur boet, varav en utav dem rammlar rätt ner i buskarna.. Så vi hjälpte den lite på traven och fick den faktist att flyga när jag kastade upp den i luften. :D
När vi hade lyft ner allt från trappen och ner i bilen så åkte vi ut till Gottröra för att lämna en säng hemma hos Lisas pappa. Mysigt sådär ute på landet. mitt i ingenstans. (Tänk va skönt det skulle vara att ha en egen stuga bara mitt ute i det lugna.)
På vägen hemåt så stannade vi ute vid en stor åker.. som bokstavligt talat var helt blå.. helt täckt av blåklint. Så vi hoppade ut ur bilen och  gick mitt ut på åkern och plockade två enorma bucketter. :D
Och när det var klart så åkte vi hemmåt igen. Tog en tripp in på Brödboden och fixade lite Lunch och sen vidare hem till Lisas Mamma för att käka och ha en liten pratstund.


Shit vilka klar blåa ögon fågeln hade...


LISA PLOCKAR BLOMMOR :D



Mmmm Yammi.. Sallad :D


Trixa

Är det bara jag som dyrkar att redigra bilder?
Att se hur en bild kan förendras så pass mycket. Man kan istortsett göra vad som hellst med en bild.
Ändra kontrst, toner skalor j allt är möjligt med en bild.
(En bild säger väll mer än tusen ord? Eller har jag fel nu?)


Happy me


Vass

Nu är snart dan över känns det som.. fast det gör mig ingenting för jag vill att Älskling ska komma hem från jobbet nu nu nu :(
Har nå sjukt ont i smalbenen efter att jag var ute och promenerade, får se om det går över snart. Gick väll i för rask tackt eller nått. (?)   Har dött ute på balkongen nu ett bra tag också. Blir film och redigering av bilder nu :) Försöer få ihopp en ny Header till bloggen.. men det vill inte riktigt som jag vill.. haha så får väll se om jag lyckas.


(Från Promenaden) UNDERBARA Sigtuna! <3



Fästing koll!!!

Beautiful morning!
Godmorgon.  Vaknade idag av att mobil larmet stod och skrek.. Och det värsta jag vet är när en Iphone spelar upp sina DRYGA signaler.. Waaaahhhh..
Men men.. det var bara att resa på sig och gå upp. Gjorde i årdning lite varmt Blackcurrant Te åt älsklingen för han kännde sig lite smått dålig i halsen :(
Ursha hoppas fan att han INTE blir sjuk nu!!  Stackars älsklingen min!  
När vi satt i soffan och zapade på TV'n Så kommer Donna fram till alex och vill bli kliad. Såg Alex till in stora förvånelse att Donna hade världens jävla fästing bakom örat. *Panik* (Hon har aldrig någonsin haft en enda fästing förut)
Så det var bara att kasta sig över lilla prinsessan för att plocka bort den. Men jag tror att huvudet sitter kvar..:/  Den satt som sten asså och Lilltjejn skrek ju när vi gjorde allt vi kunde för att få bort den där jäkelt så smärtfritt som möjligt.  Så får se hur det ser ut lite senare i eftermiddag. Hoppas det är bätter. Och å hon inte kliar allt för mycket på den!
Nääe fan nu är det slut pladdrat här.. Nu ska jag ut och lång prommenera. :'D  Sen lägga mig och dö i solen på balkongen och önska att dagen går fort så min Underbara Karl kan komma hem igen!!



(äckliga djur)

Vatten

Nu är en lång powernap avklarad och middag står som prio nr:1 just nu. Sen blir det ut och gå en stund till med Donna. Just nu ligger hon ute på balkongen och sover.
Jag vaknade nyss med världens huvudvärk.. ändå har jag druckit vatten i mängder idag. :(  Så får se om det går över snart. 
Saknar min Prins jätte mycket nu :(  Men han jobbar till 21.00 ikväll.
Ska röjja upp lite i köket nu sen in på http://tv3play.se och kika på Semesterduellen.. haha tycker det programmet är grymt roligt.  Vad människor kan se olika på att åka på semester. :P  En själv är glad bara man kommer bort ibland när det väl gäller.
Får se sen om jag tycker att Thailand med Älskling är lika bra som en svensk sommar ute i Skärgården som jag är van vid. Men allt är bäst bara det är tillsammans med min Alex<3


Gräs

Efter en lång promenad och efter att ha solat i dryga en timma och 20minuter så  är det dax för lunch.  Så kommbinerar träning och solning med en nytig god Lunch.
En ljumen broccoli kaka med gräslök och en kall plommontomat och paprika sallad.  *Mmmm*
Nu är jag helt slutkörd.. Så nu blir det en powernap till en film med Lillvoven och sen ut och gå en stund igen. Det är UNDERBART väder ute så vill inte ta misste om det.
Plus att jag ammlar på mig lite färg då också :D *Wiii*
Har inte solat solarium en enda gång detta år.. så får se om jag lyckas bli lika brun som förra sommaren, hmm..
Men jag har ju typ "Semester" nu nån vecka till så jag får bara ta det lungt heeela dagarna och njuta ett tag till, innan slitet böjar.


Sigtuna <3

Godmorgon!
Vaknade vid 8.30 och väckte älsklingen som skulle iväg till jobbet.
Nu är frukost film och hejdå pussar avklarade  *Älska*   Så nu bär det av ut på en låååång promenad runt i hela sigtuna. See yah!


Söndag kväll

Efter en seg och slapp dag blir det nu glass och Film mys hemma i soffan med min babylove. Ikväll blir det nog nått animerat skulle jag tippa på. Nått som får en att skratta men som samtidigt gör än ganska trött, så att man somnar lätt och fint sen *pang* Idag har det faktist inte hänt mycket alls. Alex var och målade med Fille oh jag såg till att det blev lite årdning och reda här hemma. Sen fixade vi middag och lät en film gå i bakgrunden. Sen skjutsade vi hem Fille och nu ligger vi i soffan och bara njuter av varandras sällskap.
Ska upp kring 8.30 imorgon för att käka frukost och sen pussa älsklingen hejdå.. för att senare ut och gå en lååång promenad. Tänkte ta en walk runt hela sigtuna nästan om vädret behgar.


På ett strå

Nu blev det lite finare väder ute helt från no where. Ska glida in till Märsta en stund med Alex och tanka bilen och plocka upp Fille.
Ska nog ut och promenera lite i det fina vädret sen. Får se om jag lyckas få med mig Älsklingen tihii.
Imorgon skulle det bli finare väder så ska fan dö ute på balkongen heeeela dagen från 10.00 - 15.00 LÄTT!!  Grymt skönt med SOL & SOMMAR.
Tror Alex ska ut och måla med Fille på väggen. Så får trippa förbi där sen och kika på hur det blir sen. :D
Man blir så inåt helvete mygg biten av att stå där för länge så vette fan om jag känner för att dra på mig leggins, mjukisar t-shirt och tjocktröja med luva och gärna en halsduk haha .. annars blir man totalt mygg biten.. :( *Hemskt*
Det kliar så förbaskat haha
Behövs städas här hemma också, det blir lätt stökigt när man inte har nån diskmaskin ännu.  Och speciellt när man käkar nästan alla mål om dagen vid vardagsrumbordet. 
Plockade smultron när jag var ute med Donna tidigare idag. :D Yammiii!!!


Rise and shine

God morgon omvärlden.  Söndag idag och inte fan äre fint väder inte.
Vaknade jätte sent idag. 12.30. Brukar vakna kring 10.00 ialla fall på helgerna.  Varmt ute är det ialla fall.. Så ska sttrax ut och ta en promenad med Donna.  Hon har också sovit ända fram tills nu.   Det är nå sjukt skönt att ha en hund som sover lika länge som än själv.. som inte vaknar kl 05.30 och vill gå ut.. Nähärruh Donna sover lika länge som matte och husse i sängen.  Har inte planerat nått för resten av dagen så får se vad som hittas på. :)


To be just me


Jag har funnit mitt livs största kärlek och här tänker jag stanna!
Han gör mig glad. Han gör allt för mig. Han är underbar!
Mitt hjärta slår för honom! Har aldrig känt så här förut. Det lixom flyger fjärilar i magen varige dag. 

För att jag älskar just dig!


Bilder från idag







Lycklig

Sitter på pendeln just nu. Är på väg hem. Har varit i Sollentuna och njutit på stranden/klipporna tillsammans med Alexs mamma och familj + vänner. Vart riktigt mysigt. Åååh vad jag tycker om min underbara pojkvänns mamma! Är super duper lycklig!!! Har världens underbaraste pojkvänn! Plus att han har världens underbaraste familj!! Trivs så sjukt jäkla bra!! Va verkligen en super dag vid vattnet! Och jag tog mitt första dopp för i år tsm Med Eva och päjvi. Det var faktist varmt i vattnet! Jätte skönt!!! Nästa helg blir det att bada hela helgen med älskling för han är ledig!!!! Wiiii! Imorrn ska det ju regna :( men älskisen är ledig från jobbet imorrn i alla fall så ska myspysas heeeela dagen om det så regnar eller är strålande sol! Saknar honom nå fruktansvärt mycket!! :( han har jobbat sen 10.00 och slutar inte förening 21-22 ikväll :( åååååh va jag längtar!! Ska kasta mig över honom när han kommer hem<3 är bokstavligt talat SÅ JÄKLA FÖRÄLSKAD!!! <3<3. Donna följde såklart med mig:) och hon har också badat! *fniss* det var skönt tyckte hon eftersom det varit så varmt idag! Amanda -Alex lillasyster älskar verkligen Donna. Så Donna är så lycklig att nån vill leka med henne konstant och inte släppa blicken ifrån henne! Men Amanda är nog världens finaste lilla prinsessa! <3 (bilder kommer när jag kommit hem)

En Lördag i Juni

Vi hade en jätte mysig Fredgas kväll igår.. Vi hade middag och Rosé ute på balkongen.. och efter det så drog vi iväg en stund och lekte lite hej vilt med Montana burkarna på väggen.
Jag försökte ge mig in på att göra en rosa old-school ros.. haha men de vette fan om jag lyckades med.
Idag Lördag..  Händer det ingenting alls faktist ska bara ta det lungt och slappa heeela dagen har jag bestämmt mig för..  Har typ "Semester nu en - två veckor till"  Så ska väll försöka som sagt "Pressa" sol varige dag det är fint väder.  Alex jobbar till 21 idag :(   Längtar massor efter honnom redan.. inge kul när han jobbar helg..Ursha.
Ska ta med mig den minsta datan ut på balkongen och glo film medans jag solar tror jag :D haha
Har lite promblem när det är tyst.. kan inte ligga still då.. blir bara drygt och obehagligt.. Speciellt när det är FÖR varmt.. Moste se till att ha någonting som jag kan stimmulera mig med.. Glor film typ :D  Blir skit bra..
Lilltjejen brukar vela följa med ut och ligga tätt intill mig.. fast gärna i en lite mer skuggad fläck kanske.. eftersom hon är så pass mörk i pälsen så blir det ju fööör varmt för stackan.. hon bara over dagarna igenom nu när det är så varmt ute.. Ska försöka gå ner till Munkholms badet med henne nån gång i veckan sådär så hon får bada lite också :) Hon tycker om när man går långt ut i vattnet och sedan släpper i henne så att hon kan få simma tillbax själv in till strand kanten. Knäppa hund men söt är hon <3


Rosé mys

Fredags gott i kvälls solen på balkongen men världens underbaraste Älskling Alexander <3
Ååååh vad jag trivs så grymt bra tillsammans med min Älskling i våran lya!!!



Värmeslag

Nu blev det för varmt för att ligga och sola så tar en Paus..  Tvätten är snart klar *Äntligen*
en lätt sallad till Lunch med enläskande ISkall cola.  
Ni ska se lill tjejen min.. Hon har art päls stakarn..  hon tycker det är sjukt varmt  även innomhus.. Ändå är det bara 27C här inne. Hon ligger helt värme deckad breve mig i soffan på en kudde och sover medans jag poppar musik från BOSE systemet.





T.G.I.F.

God morgon alla solglada :D
Det blev fint väder idag med strålande sol!!   Så nu blir det till att kila ner i tvättstugan och sen sola på balkongen mellan varven..  VILL HA EN FIN BRÄNNA NU NU NU.. haha
Känner mig KRIT VIT gämmfört med förra sommren när vi låg på öland och grov stekte på stranden haha... 
Får försöka i solen på balkongen så mycket som det går.

Hoppas ni får sen toppen förmiddag så hörs vi om ett tag igen.. :D  PUSSS

Sussa

Hemma igen efter en god middag hos pappa tillsamans med älsklingen och Donna.
Har piffat till elgrillen så den är i fint skick inför sommarens grillning på balkongen. Har precis blitt klar och gissa om mina älsklingar ligger och tok sover i soffan.. haha så sjukt söta båda två.. Får knappa lite tyst på tangentbordet så ingen av dem vaknar *Fniss* 
Blir till at se nån film eller två snart innan det är dags för sängen..   Hoppas det är FINT väder imorgon.. och inte sådär halv klart som det varit idg.. Så jag kan ligga och dö på balkongen och sola mellan varven i tvätt stugan :D
två maskiner på 45-50minuter typ.. Så de e ju perfect om det blir kanon väder imorrn..  
Imorgon är det Fredag :d Wiiii  NICE!!   Ska försöka dra med mig Alex så att vi kanske kan dra och ta ett kvälls dopp imorgon kväll eller nått :D Vore awsome!! Eller om det blir så att vi hämtar båten i helgen och drar ut och myser mitt ute på sjön istället.. kanske kan åka nån annan stans där det är fint och bada då :D  Lite trevligare också när man har båt som man kan ta sig lite längre ut med.
Jag har inte tagit något dopp i år ännu.. har tyckt tt det har varit allt för kallt.. men ska försöka ge mig på det snart :D



MINA FINA!!! <3

Middag hos pappa idag!

Mitt på dagen :D  Skriver fören nu bara för att jag städat heeela morgonen. Så nu är det tipp topp här hemma. Ska fixa tvätten tills imorgon också då jag har tvätt stuga från 11.00  :)   Skönt att ha allt sorterat i färgårdning redan nu.. pallar inte göra det imorgon bitti eller ikväll..
Ska ut och gå en promenad med Donna om en liten stund.. Sen blir det till att vänta på att min underbara älskling kommer hem. och sen bär det av hem till Pappa på middag :)




Det öser ner

Regnet bara öser ner utanför.. Ligger ihop krupen i soffan med Donna och försöker hitta en bra film att se på.
Och längtar efter att Alex ska komma hem så vi kan få pussas med honom <3

Så typiskt att han ska jobba när det är ett riktigt mysväder ute.. :(  men men.. Han är hemma snart ändå så får hoppas att det vräker ner tills dess :'D
Intervjun på Arlanda gick bra.. men det va många där så får se hur det går..  Idag blir det en sån där dag då det inte händer så mycket. tänker bara ligga och dö i soffan och glo film efter film typ.   Kasta ihop nån middag med Älskling sen..  Kanske ut och gå med vovven lite sen.. hmmm (?)  Vet inte riktigt vad som händer.
får se sen vart resten v dagen leder.

Tunna tyger

Jag har förälskat mig i att ha tygrosor i håret.
En slarvig knut och en blomma som pryder, gärna i en stark färg.  Tänk en vit sommar klänning eller en tunika och sen en knall rosa blomma i håret???   Det kan inte bli mera sommar!
Eller en som matchar bikinin på stranden?   Det blir inte för mycket.. Så länge man inte trycker på sig massor massor med smycken så ser det snyggt och elegant ut.


Några favoriter jag har.

Kladdis

Haha lillskruttan var alldeles kladdig runt munnen efter att ha fått smaka polenta gröt. Men åååh så gott hon tyckte att det var. *Blink*

Sky City

God morgon :) sitter på bussen på g till Arlanda för fördjupa mig lite mera i ett utav alla tusen jobb jag sökt. Men det går nog kanon. :) Det är jäkligt skönt ute inte alls lika varmt. Grymmt skönt det blåser svala vindar. Shit det är onsdag redan.. Den här veckn gick sjukt fort. Får se vad som händer annars idag hmmm... Har inga planer alls faktist. Min baby kommer hem runt 15 tiden. Så ska ha en mysig eftermiddag tillsammans med honom. Längtar efter dig mitt hjärta. Så fort vi skilljs åt bara för att gå till jobben så saknar jag dig! Du är mitt allt<3<3

Kvälls promenad hemma med älskling <3

Var ute och kvällsprommenerade med älskling! Vi gick ner emot björkbacka strand.. Och njöt av vädret nere vid vattnet. :)
Va jätte mysigt och gå där hand i hand  med donna i efter släp. Som inte riktigt ville gå.. haha fjant tjejen :P
Alex lyckades få syn på en orm som låg och solade på en sten. Det var en jätte fin snok.. men precis när jag skulle ta bild på den så fick den typ panik och drog sig undan.. :(
Promenaden vart inte sådär värst lång varig.. tack vare alla dessa jäääävla *ursäkta språket* myggjävlar...  Är helt sönder biten på benen URCSHA :(

Men mysigt var det längs med vattnet <3




Sommarsnygg runt handleden

Mitt sommartema detta år på smycken är nog att det ska se så lätt ut som möjlight. inga färger bara enkelt vitt och silver. det är sjukt snyggt i sommasolen mot en brun handled.
Förra året var jag riktigt mycket inne på att det skulle vara stora berlocker i alla världens färger oh gärna glassar och cupkakes.. men iår får det bli lite mer åt pärlor och silver.  Det blir nog en SNÖ OF SWEDEN sommar för min del när det kommer till just smycken. 
Får se hur det blir i skoväg senare under sommaren. Har varken haft tid eller pengar att spendera på sor just nu..:/
Men men jag hoppas att det kommer. :D
Har gett mig fan på att sluta shoppa och spara pengarna istället.  För jag och Älskling hade tänkt åka till Thailand i Vinter. <3
Så jag kan lika gärna shoppa där istället *Ler*






Randig älskling

God morgon Tisdag!
Det är härligt väder ute idag igen.. Solen skiner och det är varmt med svala vindar. Klockan är runt 11.00 nu och jag har hunnit med en hel del sen jag vaknade tidigt i morse. 
Har hunnit väcka min Älskling vid 5.30 för att han skulle komma upp till Jobbet. Gjorde frukost åt han och pussade honom hejdå.  06.00 somnade jag om och vaknade med ett ryck 07.30 och bestämmde mig för att nu var det dax att kliva upp. Drog på mig mjukisarna och gick ut med Donna. Trött som fan stog jag där och halv vinglade vid brevlådan.
Gick upp igen.. Åt lite frukost och sen har jag vart riktigt aktiv med att försöka få ett vettigt jäkla jobb.. 
Hmmm.. får kämpa på.. på Fredag blir det ialla fall en arbetsintervju så (håll tummarna att det går bra)

Ska försöka ta mig ut på en lååång prommenad med donna för att få ut lite utav vädret idag. Får se vart vi hamnar. :)
För att senare på eftermidagen vänta in att Älskling kommer hem från Jobbet :D


Så här glad och fin är min tjej idag! <3 Tuggandes på sin favvo leksak "Busen"


Emily


<3 Sola på balkongen

Åååh va skönt det kan vara att bara ligga och dö ute i solen ibland.. har försökt pressa lite nu.. men de går fan inte att vara ute speciellt länge för det är FÖR varmt!!  En Svalkande persiko Iste, ett kokos doftande bodybutter och en grymt bra bok.. Det är allt som behövs för att få en perfect dag i solen.. Och så en massa pussisar av en underbar prins också! Kan inte bli bättre <3


Tröttast i världen (?)

Lilla skruttan ligger nerkrupen i soffan på husses tröja och bara myser.  Det luktar husse om tröjan och då känner hon sig trygg!
Charmis!!!!


Söndags Lunch

 Älsklingens pappa var på besök och Alex lagade tre rätters utav lite smått och gott.

Till förrätt blev det: Blomster & Ogräs (citron och basilika marinerad scampi över en spegel av sherry präglad tomatnicoise, torkat olivspån samt torkad tomat, 43graders bakade och rimmade Torsk lammeller, citron bakad morot, färska nässlor samt nässelmajonaise. Gräslöks blomster, kronor och toppar och slutligen en vinegrette på sherry.)

Till Varmrätt blev det: När en massa saker blir till en (Nässel och kyckling lasange)
Har dock ingen bild på rätten. Men den var riktigt god.



Till dessert blev det: Paris hälsar på i Sverige ( låg tempurerad choklad marquess, (en choklad bakelse gjord på mycket brynt smör och kvalitets choklad m.m.) Kanel och rostad kokos mussle, rårörda svartvinbär, rabarber och citron kompot och färsk-plockad citronmeliss direkt ifrån våran trädgård!)



Se så vackert min Karl lägger upp på tallrikarna.. Det blir lixom magiskt när han trollar med sina händer. Och Underbara smaker.  Har min egen tävlingskock hemma *Ler*



Och så var det dax igen..

Haha förstår att det inte kan vara roligt att läsa min blogg.. Jag skriver ju aldrig nått.. :/   Men har bestämmt mig nu som många andra gånger också men nu får det ta och bli nått av det hela istället för att blogga om att jag ska börja igen på riktigt och sen bara skiter allt sig och det tar sisådär 30 dagar tills nästa inlägg..   Tråkigt men jag vet inte varför.. pallar lixom inte bara .. men nu får det bli ändring.. Vill ha min och Älsklingens sommar dokumenterad så man kan gå tillbaka sen och kolla och drömma sig bort till just "Då"  Och "åååh minns du det där?"

Det är sommar nu! ÄNTLIGEN!! Det är Underbart att bo här i Sigtuna med min älskling och våran lilla skrutta. Oslagbart! Att flytta hit är det bästa jag har gjort. Jag/vi trivs här sååå bra. Världens lugnaste område och allt är bara possetivt men läget! Grönt Grönt Grönt vilket håll man än ser åt. AMAZING!!!
Har försökt att vara ute så mycket jag kunnat nu under lång helgen. Försöker pressa sol om jag orkar.. men de e så hmmm VARMT att ligga på balkongen i Gassande hetta..  Men men jag ska inte klaga :)


Långhelg från Onsdag till Måndag:

I Onsdags morse kring 7.00 rörde jag mig hemifrån för att åka till Sollentuna hem till Alex mamma, för att hjälpa henne med att fixa inför Jennifers Student. :)  Allt blev jätte fint. Kring 13.00 försökte vi hinna till hennes utspring mitt inne i stan.. Och v han preci efter en massa strul, bilköer och knäppa tunnelbanor.. haha
Och ja jäklar vd fin hon var när hon kom ut och stod där i sin sjukt snygga Karen Millen klänning.
Senare på kvällen blev det ett stort firande med vänner och familj.. Måste äga att jag trivs så jäkla bra med hela Älsklingens familj! Alla är lika underbara! <3 HJÄRTA!!!


Fina tjejen!!



Jag gjorde desserten och det blev en succse, bara lite små sött kanske.. *Fniss*
Blev Cupcakes men en fin sommar look. :)

Fina va? :D



RSS 2.0