Söndags Lunch
Älsklingens pappa var på besök och Alex lagade tre rätters utav lite smått och gott.
Till förrätt blev det: Blomster & Ogräs (citron och basilika marinerad scampi över en spegel av sherry präglad tomatnicoise, torkat olivspån samt torkad tomat, 43graders bakade och rimmade Torsk lammeller, citron bakad morot, färska nässlor samt nässelmajonaise. Gräslöks blomster, kronor och toppar och slutligen en vinegrette på sherry.)
Till Varmrätt blev det: När en massa saker blir till en (Nässel och kyckling lasange)
Har dock ingen bild på rätten. Men den var riktigt god.
Till dessert blev det: Paris hälsar på i Sverige ( låg tempurerad choklad marquess, (en choklad bakelse gjord på mycket brynt smör och kvalitets choklad m.m.) Kanel och rostad kokos mussle, rårörda svartvinbär, rabarber och citron kompot och färsk-plockad citronmeliss direkt ifrån våran trädgård!)
Se så vackert min Karl lägger upp på tallrikarna.. Det blir lixom magiskt när han trollar med sina händer. Och Underbara smaker. Har min egen tävlingskock hemma *Ler*
Till förrätt blev det: Blomster & Ogräs (citron och basilika marinerad scampi över en spegel av sherry präglad tomatnicoise, torkat olivspån samt torkad tomat, 43graders bakade och rimmade Torsk lammeller, citron bakad morot, färska nässlor samt nässelmajonaise. Gräslöks blomster, kronor och toppar och slutligen en vinegrette på sherry.)
Till Varmrätt blev det: När en massa saker blir till en (Nässel och kyckling lasange)
Har dock ingen bild på rätten. Men den var riktigt god.
Till dessert blev det: Paris hälsar på i Sverige ( låg tempurerad choklad marquess, (en choklad bakelse gjord på mycket brynt smör och kvalitets choklad m.m.) Kanel och rostad kokos mussle, rårörda svartvinbär, rabarber och citron kompot och färsk-plockad citronmeliss direkt ifrån våran trädgård!)
Se så vackert min Karl lägger upp på tallrikarna.. Det blir lixom magiskt när han trollar med sina händer. Och Underbara smaker. Har min egen tävlingskock hemma *Ler*
Kommentarer
Trackback