NYÅRSAFTON 08










Love / FLAMMAN

ÄNTLIGEN!!!

Nu är Mitt jävla rum äntligen klart!...



FÖRE:


EFTER:




Va tycks? :D





Love / FLAMMAN

SVART

haha nu jävlar e de målat  på mitt rum :D Fin svart fondvägg... ska lägga upp bild på före och efter sen :D Lär bli nice :D Så är helt klar imorgon :)     ÄNTLIGEN!!!!!!







Love / FLAMMAN

IKEA


Nu blir det bara glo film hela kvällen tills jag somnar är så förbannat trött. Sovit hela dagen. Vart uppe och Kirrat Pizza till mig och Morsan sen har jag fan bara sovit på soffan framför Disney chanel hela dagen haha..  men imorgon blir de upp tidigt ska till Uppsala med Saija. Shoppa upp mina presentkort på IKEA och massa till. Ska göra om hela mitt rum :) Måla en svart fond vägg och massa mera :) Ska ta före och efter bilder sen så de bli nog snyggt :D




Love / FLAMMAN

Pink panter

Drog över till Morsan igår men de blev ingen myskväll de blev RÖJJ med stora bokstäver.
haha Satt och pimmpla rö vin och lekte satan med kameran. haha jävlar va vi skratta. tog mig fan en timma att hitta nått att ha på mig. men de sluta me att ja drog på mig svarta jeans, en svart kortärmad skjorta och ett svart/vitt mönstrat linne under :)
 Blev jävligt nöjd med mig själv allt vart perfekt förutom just högra ögonfransarna.. haha Såg hemskt ut.. dryyyygggttt...
men de blev bra ändå. Gick ut för att möta Richard men de gick ju inge vidare för han skulle ju gå direkt.. haha han missa vårat förkrök. TUFF SHIT!!!!
Sen kom Saija "moster" över också. Jävlar va hon drog ner vinet snabbt för vi skulle ut till taxin haha..
När vi kom fram mötte ja flicksen och morsan och saija drog till Garage.
Jag drog mig tillbax till Kc där ja visste att ja hade flicksen så..  Hade så sjukt skoj.. 
Jonte,Richard,Wenker och Damir dök upp senare. haha fast Jonte fick inte komma in :P
Vart ett par P2.or till en början men sen jävlar blev de Pink Panter resten av kvällen.. Så jävla gott helt sanslöst!
Röjjde satan med Jessi och Tessan haha.. Pärchie, linda och jojsan dök ju också upp :) Sen massa annat trevligt folk också.
Tog taxi hem kring 03.30 Då tessan furst skulle till Rönnvägen innan vi fick åka vidare hem igen haha ..
Jessi sov hos mig så när vi kom innanför dörren drog vi på musiken på hyffsad volym och drog fram allt morsan hade i kylen,frysen/skåpen.. haha Sen somna vi dock jävligt fint. haha Vart ju inte lite dragna så haha..


Sitter och dricker vin vi mor min <3

efter ett par glas börjar de gå undan.. haha

Efter ett par glas till börjas det ännu mer. haha Sådan mor sådan Dotter inte sant? haha

Utgång med flickor så vackra!

Pussas<3

PINK PANTER - <3

Röjja röjja satan!!!!




Love / FLAMMAN


Vatten

Nu blir de till att duscha.. Vänta på att pappa kommer hem och sen kila över till mamma och myspysa :D <3

Dygn

Vänt upp och ner på hela jävla dygnet.. drygt värre. Vakna ju fan 22.00 igår och sommna 04.30 och så vaknar jag nu...  
Aja. Passar flickorna för pappa är och handlar. och bror min/ Robin sitter och spelar WOW.. hahaha töntarna nr.1
Pappa och syrrorna ska till farmor snart men varken jag eller min bror vill följa med "de har sina skäl" Så ska upp och vara socialt med morsan istället :)
Kanske drar ut med henne ikväll om hon orkar!

Ibland är allt bara bäst men samtidigt så jävla drygt och fel. Tänker inte nämna några namn.. men du VET vem du är!
Att du kan göra så emot mig...  De är tragiskt. Du gjorde mig illa innombords och det kommer jag aldrig att förlåta dig för. Nästa gång du står framför mig så kommer jag seriöst att spotta på dig..  du förtjänar det så jävla hårt.
Men nog om dig.  Du är inte ens värld att nämnas mera.

MELLANDAGSREAN är i fullgång.. och ja pallar verkligen inte iår..  stå i dem där jävla köerna och bara trängas och nästintill slå sig igenom.  Det är inte speciellt roligt. Men moste ta mig till uppsala... IKEA  och shoppa lite/massor Så får nog ringa mormor(A)
Ska göra om hela rummet. Byta ut en massa saker och shit..  Nu är allt Silver och vitt.. så de ser för ljust ut. så ska lägga in massa Svarta saker. är inte alls mycket för färg.. hatar färger så de får bli svart och vitt.
De är bara 4 dagar kvar sen är det Nyårsafton. Och sen börjar man jobba igen den 7.e
skoj skoj :) Det är nog de bästa jag vet. att få vara på jobbet med alla barnen :)
De gör mig glad.


PUSSSS

Dig


Wish i could keep you much longer.


Absolut


Mamma du är bäst i världen!

Juldagen

25 December och de e nästan helt vitt på backen. Skulle vara hos morsan kring 2 men va redan där vid 12.
Kusiner,mostrar och massa mera skulle komma igen och käka Lunch. Blev riktigt mysigt. Käka knäck utav bara helvette typ. haha  De fanns verkligen ALLT på bordet. Så de va inte direkt nån som klagade.
Alla drog väll kring 5 - 6 nån gång. Så de va bara att hoppa in i duschen.. och börja fixa sig iårdning. kring 9 kom Denise och Therese och de jättemysigt :) Satt och drack Wild Strawberry Sprinkle och shotta Salmiak haha. PANG sa det så hade allt stigit åt huvudet. men de va sjukt skoj. Sen lite senare dök Alex, Richard,Jonte,Alexandra och Alex upp.. Kring 23.40 drog vi till bilen och åkte ner till KC. 
Skojja inte att kön av lång...  Va fruktansvärt kallt att står där i 20min... och sen var det FÖR mycket folk. Gick knappt att gå därinne . Tappade bort allt och alla helatiden. men de gick bra ändå.
Vart dock lite mycket vin..  Nej men hade en helt hyffsad kväll.. Va ghemma så jävla sent bara. och somna inte fören 07.30 nått... 
och vaknade kring 16.00.  Ringde pappa.. Bad han komma hem me nått att käka.. så fick midda vid 17.00 Sen tvärslockna jag igen.. och vakna inte fören 22.00 Fy faaannn..
ligger i sängen och det är -4 ute. Harr fan sovit bort precis hela dagen.... Så nu pallar jag inte göra någonting. Inte sett pappa på en vecka så ska väll va social med han :)
Får bli nått sånt mysigt! Om jag inte hamnar i Sigtuna. :)

Bubbles


I FUCKING LOVE YOU!

Every night is a masquerade!


Nu är hela jävla fucking samlingen nästan komplett :D hahaha... sjuk hobby men de är JÄVLIGT snyggt!

Min Mamma är bäst!

Mamma om Time:
Tack älskade finaste hjärtat mitt, för en urmysig jul :)
Jag förstår att de é jobbigt att ha 2 hem att slitas emellan, men jag gör mitt allra bästa för att ni ska ha det bra o få det bästa en mamma förmår ge - allt ger jag från hela mitt hjärta - för att jag älskar Dig gränslöst mkt!
Tack gumman för att du är DU...älskar dig precis som du är - MIN VACKRA ÄNGEL!

Många pussar/ Mochan *L

Time

Julafton och kvällen lider mot sitt slut.Är så fruktansvärt trött efter idag. och känner knappt att ja orkar någonting nu ikväll. Flickorna försöker dra ner mig till Corner men de pallar jag inte. Lär ju fan somna när som hällst.. är så äckligt trött.

Igå:r va jag och handla julklappar.. Blev så jävla nöjd med precis allt :) Dyrast va ju garanterat till morsan. hon fick en jätte fin låda me massa Oliv grejer i från Body Shop.   Men julklappar åt Pappa och syskon tar jag till nyår eftersom pappa inte kommer hem förns kring Nyår.. så de blir som en extra liten julafton.
Julafton: Sov hos morsan...
Blev fan uppsliten ur sängen klockan 9 imorse.. Käka frukost och fixade till mig. Lockade håret på Syskon/Kusiner. och tills sisst fick ja mig själv i årdning :)  Blev riktigt nöjd. Mobilen gick i ett hela jävla förmiddagen... drygt värre.. Så nu har den typ fuckat upp sig som vanligt...  Sen vart de käk.. kalle anka.. och SEN fick vi öppna julklapparna haha :P haha förväntans fulla små kusiner och syskon som bara slet upp pappret.. haha Syrrorna fick sånna där jävla (Pet Shop) figurer haha söta som utav bara helvette :P haha men vafan små extremt dyra plastbitar.. Ja fick massa fint :)  Men bästa va ju ändå presentkortet på Ikea.. så nu jävlar ska de shoppas. "Mellandags rean here we come" Haha...
De enda dåliga med idag var att jag saknade pappa. Känndes tomt utan han. :/ Men han är snart hemma igen så de är lungt.
Imorgon blir det däremot utgång. Blir Föra hos mig sen vidare till Kc. Lär nog bli skoj :)  Denise och therese Kommer förbi vet jag ialla fall :)  sen får vi se om vi blir fler. men de blir vi säkert. Så ska väll försöka röjja loss ordentligt imorgon.
Drygt bara att Josse fortfarande grinar över saker och ting... Annars hade ja fan släpat me mig henne ut. men iförsig så tycker inte hon om att festa så....
Men de kommer bli jävligt skojj ändå. Vi gör slutet av detta år oförglömmligt nu flickor och pojkar! :D 



PUSSSS

SNÖ



Det är julafton och de snöar ute. De kunde ju inte bli bättre med lite snö ute. :)  är hemma hos mammsen me kusiner och allt annat haha..  lockat håret och har en Svarttubtopps klänning på mig :) och ett svart sidenband i håret till de!

I väntan på julklappar!

Älskade kusin!  Nicole <3

Dagens outfit.. haha

:)

ÄNTLIGEN har man fått öppna alla julklappar tihi :D Blev mer än nöjd med allt! Tihi. nu ser ja fram emot Nyårsafton då det blir ÄNNU mer från pappa när han kommer hem :) Tihi




GOD JUL!

K


LIKE


SWEET


Känn dig träffad!

Chirstmas


Det är fan julafton imorgon men inte fan är de Julkännsla inte...  men mamma har lovat att den kommer imorgon (a) haha återstår att de.. men de e klart. hela släckten sammlad här. me mormor,mostrar och Kusiner de kommer bli mys. Jobbigt bara att man har skillda föräldrar så de blir jul 2gånger. Eftersom Pappa inte firar jul tillsammans med oss iår. så de blir hon han till hyår.  lyllo han.. han har ialla fall snö.. eftersom han firar jul uppåt..  Men de är alltid mysigast på mammas sida. :)  Längtar dock efter att få slita upp julklapparna haha. men vem gör inte det? :P

Älskling


Du är en av det/dem jag älskar mest. Du är av mitt kött och blod. Du är min egen lillasyster. Du är bäst i världen, min lilla ängel. Nellie jag älskar dig.

He lives in you


Carebears


hahah Grabbsen fick sig en lite mer "Rosa" Header som karlsson så gärna ville ha. Dem vill ju visa sin Femenina sida. Så blev tvungen att hjälpa stackars karlsson som var så onöjd me den gammla haha.  Nu fick du ditt Rosa och dina Carebears. Hoppas du är nöjd nu? Hahahaha...  
(http://skavi.blogg.se)

Pearls


.!.!..!!!!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.....!!!...!!

Fire


Haft världens hemskaste natt.. men tänker inte gå in på den såhär öppet direkt. Kunde verkligen inte sova..   Vakna nu och klockan är 14.46 Är så förbannat jävla trött. så de blir bara myskväll denna söndag. Tänkte käka ute ikväll. Sen blir de nog bara hem, Käka Godis och glo film :)  Moste fan hema till Linda och hämta min tröja också..  och sen har ju fan Pärchie min plattång *mitt allt*  Och sen har ja fan ännu mer kläder och shit utspridda lite överallt...  Folk ska alltid låna hela tiden.. SUCK. Snart är de julafton också...  Är nästan klar me alla Julkappar.. Och som FUCKING Vanligt blir de fel på lönen.... FUCK  Kom ............hem nu sötis! :)  i miss you (a) *blink,blink*
Ligger i sängen just nu som alltid istortsett.. och försöker tänka ut ett nyårslöfte.. hmmm... Ärsh de e långt kvar till nyår haha..:P M - Jag vill seriöst omye bråka med dig... men varför ska de alltid hända att vi blir oense om allt och ingenting..  Du vet att du alltid kommer att vara min babylove!  glöm ALDRIG det!

Look into my eyes


3 dagar kvar


Saturday


Kom hem från Sigtuna kring halc 11.. skulle hjälpa morsan att baka pepparkakor :) hon och Saija (Moster) drog och Julhandla medans jag och syrrorna baka haha..  När allt va klart. Tvär decka jag i morsans säng. hade ju fan bara sovit 2timmar den natten ¨så klart ja va trött...  vakna när hon kom hem igen.. Käka midda där och sen drog ja hem till Pappa igen däär ja slpcka igen kring 7 och vaknar 00.17 av att mobilhoran ringer.. och nu kan ja inte somna om..  SUCK
Ligger i Soffan och klockan är fucking kring 04.05.. Snacka om att ha vänt upp och ner på dagarna senaste månaden.. Ligger i Soffan och babblar me M på msn!  Finns inte så mycket att göra. Ska väll dra igång en film snart så..

Nattetid





Fredak, natt och vi hamna på hirchen..  Toxic dårå..  hade seriöst riktigt skoj! :)
Tack brudar för en sjukt nice kväll..  BIG LOVE!!!!!

LONDON / BRIGHTON



Ta mig tillbax. Finns ingen plats jag hälldre vill vara på.
Om några år bor jag där! mitt största mål här i livet!
Plece take me back!

IKVÄLL

      Josse                           Malin                    Linnéa                 Laura

      Denise                        Emma                    Tessan                   Jessi

                                    Fuckingjes              Flavour
                          
                                                                
De blir vi 10 ikväll.. Kommer bli grymmt nice flicks :D  LOVE YOU<3

107.5



TORSDAGSKVÄLL


Igår blev de ju bryggan med tjejerna.. lite firande för Twinsen som nu äntligen fyllt 18.  Blev ett par cider igår och såvidare.  haha..  så kommer Sofie och kör upp världens ÄCKLIGASTE "cider" i käften på mig.   Coze Virgin... FYFAN säger jag bara.. Redbull/Vodka är inte min grej. helvette va skarrigt det va.  Fick ju fan sluka en hel Grevendal för att få bort smaken... SUCK..  GAPA kaeroke utav ba helvette "mamma mia/ truly,madly,Deeply och lite till" haha de va sjukt skojj.. haha  Drog hem kring 02.. fick GÅ hem för busshoran inte gick... men Snacka me marcus i mobilen så de gick bra.. :P  Thank you for living dude!  :D Nu sitter ja här me josse breve mig.. hon är ju som hon är men dem som vet vem hon är VET precis vad jag menar! haha...

Josephine


bakade Julkakor me Josse nyligen. "Snöflingor". Hon är inget fan av att baka så alla fula snöflingor gjordes dock utav henne! haha Ikväll blir de fan röjj i stan me brudarna :) 

Shut up.


Trötter som vanligt...  Legat i sängen hela morgonen och bara längtat efter "dig"  men du har inte hört av dig idag häller :/ Förlåt för att vi alltid bråkar...  men du är en del av mig. Så snälla gå inte din väg!!!       Helt jävla mörkt och trist här hemma. men ikväll blir de utgång. ska ner på gryggan me flickorna. för Twinsen fyller ju år (A)  Tihi. Så¨de blir väll till att GAPA kareoke hela natten (A) haha. 

Words


En bild säger mer än tusen ord!

Girlylicious DESIGNS


Nu Äntligen fick grabbsen sin blogg fixad haha :P
http://skavi.blogg.se


Fixade Jojsans blogg också :)
http://johannaakesson.blogg.se

THERESE & DENISE

GRATTIS

Grattis Tjejor. Fan hela 18bast idag :D ÄNTLIIIGGGEEENNN!  haha December ungar :D  Nu jävlar smäller de imorgon!  haha kommer bli sjukt skojj!  Fan kännt er i 9år nu.  Så nu jävlar gör vi eran dag oförglömmlig brudjävlar! :D  LOVE <3

MISS YOU


M

PH


Emily <3 Josse PH Ine. 
I just fucking LOVE you handsome!  Bästa vänn!  <3

By:Miichi

Jag kan inte andas paniken börjar komma, jag försöker fly när satan leker kurragömma. Jävulen tog lyckan men vart har du lagt den? När jag är törstig förgiftar han vattnet. Utanför min dörr där väntar sarjade och brännda, änglarna står med svärd nu kommer dem att hämnas. Ni behöver inte skada mig för jag kan göra det själv och ställer mig på pallen med snara runt halsen, dax att ta farväl jag har dansat sissta dansen. Jag börjar tappa kraftén kan inte längre andas, Nu hänger jag i repet och ser änglarna skratta. hjälp mig.. hjälp mig... Nu går jag i ett gränsland med kartan i handen, vi sticker härifrån och tar båten från hamnen. Var är mina vänner säg mig vart ligger mitt hem? Vart är jag påväg jag har tappat bort mig själv. Försöker ta mitt liv, men de går inte så bra för men allt kan inte blöda, Jag är redan död ju.  Chocken den kommer jag är fast här nu föralltid, såhär ligger de till du har hört på minna drömmar jag skriker efter hjälp nu men alla händer viker undan. Hjälp mig.


PLAY


Älskade MAMMA


Snart är det Julafton och den skall firas hos Mamma! :)  Ville bara tala om hur mycket du betyder för mig. du är inte bara min mamma utan också min bästa vänn!  Jag Älskar dig mer än allt annat levande på denna Jord!  <3

NU TACK!

GE MIG!

Ge mig sommar nu förhelvette.  De är fan December och bara bågra dar kvar till Julafton. och de bara Regnar ute...  Skulle ju vara LYCKA om de skulle komma snö dagen innan eller nått sånt.  men annars kan de tamejfan ta och bli Sommar så fort som möjligt!

Arlanda CrossBana


Memories Never Die!

Te


haft grov migrän hela jävla dagen. Så har fått Knarka Alvedon. Ligger i sängen, dricker te och kollar på Titanic Sammtidigt som mobilen går i et... Imorrn blir de upp i hyffsad tid. Städa hela jävla rummt. och sen kirra klart alla julklappar! Sen ska ja nog Lattja med Alex, Malin och Krille. Ska förmodligen hem till Alex och gapa singstar med en flarra vin och senare utgång. Men fårla se. Än så länge bara ett "kanske"  men de blir no0g jätte bra!  inga planer på att bara dö hemma i alla fall..  Syskonen drar till Morsan imorrn så har en hel vecka UTAN dem att se framemot nu igen... Små tråkigt att va helt ensam hemma bara :/   Ska nog försöka dra över Lisa. Tihi. Sen är väll resten av veckan helt fritt fram beroende på vilket humör jag är på. men de blir säkert skit bra! fredag fyller Denise och Therese år. Så de kommer bli PARTYYYYYY!!!!!

Truly Madly Deeply


Back


Miss


Look into my eyes you will see, What you mean to me. Search your heart, search your soul. When you find me there you'll search no more. Don't tell me it's not worth trying for, You can't tell me it's not worth dying for. You know it's true, Everything I do, I do it for you, Look into your heart you will find. There's nothing there to hide. Take me as I am, take my life. I would give it all, I would sacrifice. Don't tell me it's not worth fighting for. I can't help it, there's nothing I want more. You know it's true. Everything I do, I do it for you .There's no love like your love. And no other could give more love. There's nowhere unless you're there. All the time, all the way. Oh, you can't tell me it's not worth fighting for. I can't help it, there's nothing I want more, Yeah, I would fight for you, I'd lie for you, Walk the wire for you, Yeah I'd die for you. You know it's true. Everything I do, I do it for you!

De kallas PORR



...


Hockey


Inte gjort så mycket idag. drog från Sigtuna kring 5 tiden nån gång .. käka midda och sen drog ja och malin till sollentuna. Va och kolla när grabbsen spela Match idag. Tihi... Träffa Marcus.. de va inte igår direkt. så fick ja syn på Adam på isen också (A) haha *Blink,Blink*  

Häagen-Dazs


Häagen-Dazs invites you on a voyage to a tropical island where exotic fruits ripen in the golden sun. pure, sweet cream, tropical pineapple and delectable coconut flavour are combined for a truly indulgent ice cream experience.

"Yami"

SNART!


Fan brudjävel nu är de snart dax igen ;)  Haha <3

Happ...


Lördag och inget lär väll hända ikväll häller känns de som fårla se mig omkring lite senare. Nu bär de av till Bromma med Familj. Kussen fyller år ;)  Så ska dit läxa upp na lite :D  tihi

Älsk

 

You are alwayes going to be the best my love <3

BORING

FREDAG

Och dagen börjar med ett skrik. Som vanligt rök jag och far min ihopp och öppnade logor som vanligt. men men de löste sig. Drog till Arbetsförmedlingen och sen hem igen. Käka Lunch och sen vidare upp till Morsan!  Hjälpte till att baka Lussebullar Tihi.. *NAMNAM* haha. Käka midda hos henne och så också. De bokstavligt talat ÖS regna igår så hade ingen lust alls att dra in till stan. vart så jävla otaggad pga vädret och en hel del annat. Så sket i det. Drog upp till Valsta, mötte jessica och sen drog vi till mig, Pimmpla vin och ett par Groggar.Bror min var hemma med några av hans polare. va rätt skoj då :P Drog med 22.17 bussen men vi hade fetaste oturen så buss horan dog ju vid Märstadal. Så fick ta en HÄRLIG promenix i regnet... SUCK. missa tåghyelvetet och fick vänta fucking 30min på nästa.. Weeeey!  Äntligen kom tåget och vi drog till Rosers. Skulle hem till jojsan!  Träffa Jonte, Richard och deras grabbs på tåget. haha Dem skulle visserligen in till stan så..  Hos Jojsan var de ju inge vidare drag så vi alla drog oss. Irra runt ute ett tag. men sen blev de för kallt och man va så sjukt blöt om fötterna haha. Så de fick bli en vända på Kc. Som också sög riktigt hårt. Så till sisst kom Mackan Och hämta oss. Blev att vi käkade på statoil. Ja och jessica istortsett dog utav skratt pg.a han som jobbade där.. eller den andrame glitter i håret. HAHHA Gaaaalet:P  Får seriöst hoppas att Lördags kvällen/Natten blir PARTY för faaan!!!

Klick


GO AWAY FROM ME!
låt mig vara!
säikytit minut melkein kuoliaaksi!

Hirchenkeller


Blev utgång igår. haha de va fan sjukt jävla skojj! Drog ut mr Alex, Krille och Sofie. Hamna på Hirchenkeller... men de blev jävligt lyckar! haha





Let me be your wings


Underbar, Älskar låten. Finns ingen bättre låt i en barn film. så sjukt mysig!

Feel It


Cause nobody wants to be last one there, Cause everyone wants to feel like someone cares, Someone to love with my life in their hands, There's gotta be somebody for me like that, Cause nobody wants to do it on their own, And everyone wants to know they're not alone,
There's Somebody else that feels the same somewhere, There's gotta be somebody for me out there.


Tihi


Moste bara säga Tack till dem här gullungarna :D för att ni får mig att hålla humöret uppe :P  Pussss

Colour

Söder Lekte med mina ögon på Photoshop. 

Orginal bilden.

Nå Hyteck :P

Och så favoriten! Ååh vill verkligen ha bruna ögon. Ska fan ta och skaffa min linser sen!

I Wish

 

Trist


Ursh fyfanvakna nyss efter att ha babblat telefon halva natten haha. Så är trött som en idiot just nu men men. Ska väll tappa upp ett bad och sen göra mig iårdning för att kila in till stan me Amanda! Kika Julklappar (A) Tihi..

Amanda M


Grattis Till Körkortet Darling <3 Inga otippade fylle krashar nu bara? ;'D

Helg och splitter


Enligt vissa var det en toppen kväll men vafam jag hade inte så jävla skog ändå asså.  Blev nått glad vin och några P2,or  men vafan. Aja tur att man har brudjävlar som får en taggad haha.

Amanda blev ju lagom (ALLDELES FÖR) Full. hahah Shot på Shot, på drink och återigen drinkar så fick sig min lilla pärla en rejäl splittrad kväll haha.  Otippat haha. Kvällen spårade ur ganska ordentligt haha.

Och Dennis va ju lagom gullig som vanligt. moste bara påpeka att han va välldigt söt sminkad *NOT*  hahaha

Weey


Taggad eller vad HAHHA

Handsome


Minnen i mängder!

LOVE


Blash




Hjälpte Jessica och Sanna med deras Bloggar! Och Resultatet blev såhär (bilderna åvan)

http://forgivemej.blogg.se
&
http://monkeypaj.blogg.se

Vitt vin & Brudar


Behöver ja ens nämna vart vi hamna igår hahah. otippat! OTIPPAT! HA...

Freedom


De är svårt att leva ibland. De känns som att lågan dör ut mer och mer för varige dag som går. Vänner och älskade bygger lågsamt upp den. men den svagnar för var dag som går. Att kriga för någonting är starkt och jag ger aldrig upp.  Ja är tuff i själen och vet att jag kommer lyckas ta mig igenom dethär. Vi alla har de svårt ibland. Men de lättar senare. Tack för att ni finns. Mina underbara älskade. Ni förgyller min dag!

Ooh yes

I party like a rock star, look like a movie star, fuck like a pornstar, baby I´m a superstar.


Misslyckat

Allt känns bra men på samma gång så jävla fel.  Vet vad jag gör och vad jag gett mig in på, men sammtidigt har jag inte en aning om vad jag pysslar med....

Fuck this shit


I don't believing true love.

snöblandatregn

De är Torsdag...  Vakna va ett sms utav 'DE SNÖAR' visst de snöade ute men de låg ju aldrig kvar på backen :/  2 veckor sen är de julafton.. Har inte hunnit köpa så mycket julklappar än men de kommer. Inte alls haft nån bra dag idag.. mest vart nedställd och helt frustrerar ett par ggr..  humörsvegningar så det står härliga till. men blir lätt så när de är en massa blandade kännslor som kommer ut på en och samma gång. Känt mig krasslig samtidigt också så var bara ute en liten vända me josse upp till valsta sen va det inge mer.  ligger nu i sängen och har jordens huvudvärk.. Trist. men blir nog bättre imorgon.. Ska ner till centrum med pappa imorgon :) tihi... Nu blir de nog bara till att ta ett barmt skumm bad och sen sova!

Adorable


I just LOVE shoes.

Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg.


Du har tänkt allt som sagts om mig, Du kan tro allt du hört om mig. Du kan ställa frågor om sanningen. Finns det en eller finns det tusen? Svara rakt från hjärtat nu. Ditt medlidande kan jag va utan. Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg. Snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholms torg. Det känns som när jag kom hit. En ynklig rad av fotspår, en okänd kontinent. Nu vaknar staden långsamt och jag är full igen, Snön hyr ut sin oskuld för skiten bara känns. Stockholm vaknar långsamt och jag är full igen. Snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholmen Det känns som när vi kom hit till möjlighetens land.



M

Why?

De får vara nog nu. Orkar inte mer.


This song <3



STOR FAVORIT i mina ögon!

Egenkär


Jag lever mitt liv, jag har inga regler och ingen kan sätta ut det för mig häller. Jag lyder inte årder och tar inte åt mig saker och ting. Jag lever för mig själv och  för de jag älskar.  Passar det inte så har du inget i min omgivning att göra. Så enkelt är det bara.

HAHA


HAHAHA hade sjukt kul ikväll haha. Inspelningen av Fredag  hela veckan, hahahah Behöver inte säga mer än Adam Tensta, David Hellenius & Peter Magnusson. haha

Babes


FREDAG HELA VECKAN

Nu blir de stan me Tessan, Lisa och Lotta :) Ska in och kolla Fredag hela veckan!  Blir skoj!  hemma kring 22 ikväll!

Puss på Reh...


Him


You close your eyes
And leave me naked by your side
You close the door so I can't see
The love you keep inside
The love you keep for me
It fills me up
It feels like living in a dream
It fills me up so I can't see
The love you keep inside
The love you keep for me

Det kallas Kännslor

                                               
  

Lego


Nellie & Jonna


Vakna kring halv 10 första gången utav att Jocke ringer och väcker mig.. :/  drygt. Somna om igen sen och vaknar igen av att Michan ringer och säger att hon är strax hos mig. så dr va bara att kliva upp.. Käka frukost och sen vänta in henne och Syrrorna som skulle komma hem från skolan. Dem va väll hemma kring kvart i 2. Drog på mig kläder för dagen fixa till mig och drog iväg till Arlandastad för att kirra lite nytt smink och hitta världens snyggaste Omlottskjorta jag blev tvungen att köpa "Bilden åvan" Marin blå.. Blir sjukt snyggt med ett par vita jeans och lockar i håret :)  Får väll bli helgens outfit :)   Blir de bra Amanda?!?!?... haha :D  Pappa jobbar natt idag så är barnvakt åt syrrorna :) Drog ju me dem upp till Eurostop men dem klaga inte så de va ju bara att köra på det. Pallade aldrig väsby så de blev som de blev.  På ntal om ingenting.. Vafam är de här för Piss väder??? De e FUCKING 2 December och de REGNAR..  Suck 5 hela plusgrader och piss regn. vafan kan de inte bara snöa ordentligt igen :(  aja hoppad de blir en VIT jul i alla fall. man kan ju alltid hoppas i alla fall :)

December


ÄNTLIGEN fick ja ju min jävla fott lön... Alltid Samma jävla strul hit och dit.. Drog in till stan me Bror min och en av hans polare. Shoppa lite. Köpte lite Julklappar och sånt :)  Så Bästa köpet ja gjorde idag var tamejfan Ett par stövlar och en AIK halsduk (Bilden åvan)  Mysigt som fan :) Brorsan fick också med sig lite skjysta prylar hem tihi :) Kul att kunna umgås med sina syskon ibland också :) nej men de va mysigt!  Käka inne i stan Ochsåvidare.. Ikväll blir de bara ta de lungt :) Ska inte göra så mycket är sjukt trött.. lär somna tidigt ikväll.. Ögoninflamationen är BORTA sååå jävla skönt :'D Tihi...     Imorgon ska jag ju självklart va barnvakt hela kvällen. Farsan Jobbar kväll så har syrrorna hemma :) Men dem får följa med till Väsby imorrn :) De gör nog ingenting. de är ju barfa skoj för dem att följa med. haha kanske inte så kul att släpa efter mig och mina polare men men bättre än att bara va hemma och tråka.. Träffa Michan imorrn som ja inte gjort på ett bra tag nu!  Så får väll se hur de går hahah...  Annars lär jag nog bara kela me Josse :)  Sen Onsdag blir de fan Fredag hela veckan me Tessan, Lisa och Lotta :)   Fan ÄNTLIGEN December.. och inte långt kvar till jul :) Mycket som skall göras här i julstöket och  många som skall ha Juklappar! Tihi. men de löser sig :D

RSS 2.0