saturday

Fan inte hänt ett jävla skit idag men inte så konstigt.. är trött och irriterad på allt/alla idag så..   Blir till att bara vara hemma. är FÖR trött!  NATT NATT


PUSSSSS

Friday night.

Linnea kom hem till mig.. då det blev fix och en massa snack bara.. Vi hade tänkt dra ner till KC.
Men när vi står och sminkar oss kommer vi på att vi har två små problem.. ingen av oss kommer in. Jag hade inga lösa pengar  och Linnea hade glömt sitt KC kort hemma.. haha Suck..  men de sket vi i. Tog 23.47 bussen ner till Station och drog in på Corner för att möta tjejorna.  men där fick vi minsann inte vara. efter som "ÅSA" bartendern där inne tyckte att om inte ALLA 6 köpte något fick vi absolut inte vara därinne.. sjukt. men aaja..  Tjejorna drog in på KC medans jag och Linnea stof ute och frös. Träffa hennes syrra så stod där och babbla skit då (TRAGEDIN) händer.. pallar inte ta upp det men men skit samma..   Senare Ringer Richard och frågar va som händer.. så vi kom in på KC ändå.. men vilket va HELT totalt värdelöst.. gick fan fram och tillbax mellan garage och kc hela tiden.. tessan va lagom full som vanligt ;) haha och skulle garanterat ut på Dansgolvet och dansa.. men de stod ju inte en käft där. haha.
Efter många om och men började folk dansa så då var de ju bara att följa me na ut där haha... Men Tessan försvann så jag och linnea RÖJJDE dansgolvet.. körde världens jävla gympass haha.. men va gör man inte om man fortfarande frös lixom haha..  
Sen drog vi hem.. gick en promenad hemmåt och när vi kommer till sätuna backen hittar jag 400spänn isnönn.. haha TACK OCH BOCK.. Så vi drog till Statoil för att kirra någonting att käka. Jag går som Bambi på halis och istortsett halkar över allt men ja lyckades aldrig vurpa haha...:P 
På baksidan av Statoil står det ett gäng små grabbar  och leker med något som ser ut som en besin dunk..  typ sniffar i den och håller på.. såg seriöst ut som att dem drack ur den haha helt sjukt. men vi sket ju i dem.. Käka och kirrade cigg.. sen började vi röra oss hemmåt.
När vi kommer upp emot Arlandagymnasiet ser vi hur det ryker..   Stora jävla moln av rök lixom. Så vi gick lite närmare för att kika vad det kunde vara..  Så står smågrabbarna fraför en kontainer och riktigt skrattar.. Så vi går närmare och det brinner ordentligt.. linnea gör ju bort sig genom att skriiiika på dem haha.. så står de ju 2äldre där som just ringt larmcentralen.
Efter en 5 - 10min kom brankoren. och nån minut efter det kom ju snuten.. Och smågrabbsen står ju där och filmer och har sig..  så snuten går ju fram till dem och frågar varför dem stod där..  (-Neeej men vi såg att de rykte så vi sprang för att kolla vad det var)
Haha så vi gick fram till dem och fråga lixom:  Jasså grabbar men vart tog bensindunken vägen?
men dem låtsades ju om att dem inte fattade någonting i början men sen sa dem att dem hittat en dunk me T-grön  utanför statoil som dem luktat på typ..  Dem fick en utskällning för att dem va så små och var ute så sent. haha   
Men vi gick strax efter det så. Så de va bambi på hal is hela vägen hem haha..
Helt sjuk kväll.. men ändå jävligt skoj!  haha  lyckad men ändå såjävla sämst!  hahaha  ett gott skratt förlänger livet.. Eller hur Linnea ;)?? haha


PUSSSSS


fin a way out

Det blir aldrig lika bra som du gjorde det.... </3


Fredag/Linnéa


Helg.. helg...helg.. Gick fan upp 5.30 imorse så e trött som fan. Men ska kila ner på KC med Linnéa så. Men lär nog dra rätt tidigt för kommer fan somna  där annars känner jag. Men de löser sig. Känner inte att ja vill gå hem inatt direkt haha  tar ju sina 20-30 min att gå hem också. Visste är det en rätt skön väg men ändå haha...  Får se hur Linnéa och de andra flickorna tänk göra. men de blir nog skit bra. nu blir de Dusch sen fix.. Hitta kläder till ikväll också... suck.. haha  men tror de bara blir slappt idag palla klä upp sig om de ändå kommer se ut som att ja kommer somna vilken sekund somhällst. Så slänger nog bara upp en hög toffs och en tjocktröja eller nått.. Lite myspys sådär tihi.. Imorrn däremot blir de ju Isa,s 18års fest i Odensala så. Lär nog bli att ja sover kvar. men om jessica drar me så lär ju mackan hämta oss :) Men ha en trevlig helg! 
PUSSSSSS

Februari





Blir till att shoppa när lönen kommer. Beställa lite från USA och MOULI STORE.


Tila Tequila


at work

har rast nu.. Sitter på jobbet och tar de lungt en halvtimma just nu.. Småttingarna sover och de är snart dags för de stora att käka lunch...  Själv har jag "mittemellan" barnen så käkar med småttingarna och dem vid 12.30. - 13.00  
De är för kallt för att gå ut och de e STORA vattenpölar ute Brrrr  så ingen ide att gå ut.. Alla ska ju hoppa och istortsett BADA i dem där pölarna i sandlådan hahaha.. men bra söta är dem! Tihi.
Haft månadsfest idag också. Firade alla barn som fyllt år December/Januari. Så de blev en massa smått och gott. Mysigt!  Men inte långt kvar så är dan slut och de e dax att börja dra sig hemmåt. Slutar ju 16.00 så.

PUSSSSS


Dagis

Gick upp 5.30 och började jobba 7.30 idag!  Va sjukt trött imorse men de gick an!
haft en riktigt bra dag :) Och ska Jobba till den 11.e så...  men inget mig emot :)  Sen frå vi se när jag får ryka in som barnflicka när de behövs. Träffa Lisa på bussen imrose hon skulle också jobba och vi jobbar ju båda två på varsin förskola som ligger istprtsett ett par hundra meter ifrån varandra så de är rätt skoj :P Så vi slutade samtidigt idag också så vi åkte hem tsm.. Drog me henne ner till centrum idag direkt efter jobbet.
Hon skulle ner och kirra ett dursch drapperi till Sammi för han inte har nått haha... Sen drog vi till Linda så ja fick tillbax min ÄLSKADE plattång och min MOULI tröja!  Så åkte hem me ett leende på läpparna.. Dagen har vart riktigt bra faktist.
Börjar 7.30 imorrn igen så.. är jäääävligt trött just nu och det bli tidig säng gång.. Jojsan och flickorna vill att vi skulle ner på Corner/ Garage ikväll och ta en öl men naaaee.. har ingen lust känner att jag kommer slockna före 22.00 idag. är så sjukt trött..   Fan de e snart helg igen.. men de blir nyktert ett bra tag till.. Känner garanterat inte för att dra till me nått.. Ska Till Odensala på 18års fest på Lördag men de får bli lungt för min del :)  bara mysigt de också.
Får se om antingen Lisa eller Jessica följer med :)
ÅÅÅÅÅHHH de blir till att beställa mina Zebra skor från USA i mitten på nästa månad. åååh LÄNGTAR!  fyfan.. och sen blir de ny mobil också :D  En LG KU990 Touch..  Ser ut som en Iphone fast LG och MYCKET snyggare :)
Kommer bli riktigt nice :)


PUSSSSSS

tufft

Back on work again!
Nice nu har jag börjar jobba igen och jobbar veckan ut och förhoppningvis nästa vecka också :)  Börjar 7.30 imorrn men men bara skönt att komma igång me dygnen igen :)   Fick jobb som barnflicka idag också till en av barnen på dagis :)  Så ska ta hand om henne  lite då och då när hennes förädlar inte kan. Hennes mamma e flygvärdinna och hennes pappa jobbar också med plan så blir lätt att man jobbar över eller aa.. tänk er själva att ha en dotter på 4 - 5 år och va flygvärdinna.. de moste va lite tufft. men de ska bara bli riktigt skoj :) Sötnöt e hon ialla fall. Riktig sån där liten blond "Princess" som enbart går klätt i rosa haha. :D SKa upp till mammsen strax. Ska sussa där. :)  vart ute och gått promenix med Tessan idag igen :) Mys pys!    Love you girl :D<3

Nästa månad!


            Simple Silky Tube Dress                  Metallic Zebra Pumps


               Mesh Flower Hairband                Flower Necklace

Tisdag!

Klockan är 8 och ja vaknar av att min bror väcker mig. Han ger mig telefon och säger att de e morsan. så får prata med henne. Så nu blir de jobba resten av veckan :)  12 - 17 idag.
Sen får ja se senare idag hur veckan ser ut :) men de blir skit bra.. Fan va nice :D haha
Ska till Arbetsförmedlingen nu innan 11så de hinner vi också me. faaaa va nice :D kunde fan inte bli bättre asså :D haha

NICE

 

Hysh Hysh


Lattjat lite med digital kameran som legat och dammat ett bra tag..  Käka midda och babbla me Tessan.
sen drog vi ut på en lång promenix. Alltid lika skönt.. babbla som fan :)
va riktigt mysigt. (J och hennes jävla Predikan efter att ha vart aa du vet vart Tessan) SHIT HAHAHA
men alla människor är ju inte normala ;) hahahahaha.....     Daniel ringde idag också :D  Ska på kryssen nästa vecka med han och 2 till :)  4 -6 Tallinn  ska bli riktigt nice ;D

nej fan nu blir de till att dö igen... Käka nått och sen glo Dexter sen sussa!!  :)


PUSSSSS

Dyslexi


Sådär ja....   Jag har nå typ av skriv och stav promlem så ja KAN INTE STAVA ALLA ORD RÄTT! Men palla att folk ska klaga! och? De går väll för fan att läsa vad jag skriver ändå?
VA BRA NU VET ALLA DET!!!!!!!!!!!!

PINK


Ordet Kärring är inte könsrelaterat det är beteende relaterat!
(?)

Dexter


Nu blir det till att krypa ner i sängen och se Dexter hela natten! :)


Dexter, ett föräldralöst barn sen treårsåldern med en traumatisk hemlighet, adopterades av en polisman som upptäckte Dexters mordbenägenhet. Han lärde sin adopterade son att kanalisera sin hemska passion för dissekering av människor till att bli ett "konstruktivt" sätt att enbart mörda vedervärdiga brottslingar (som pedofiler, lönnmördare, seriemördare, etc) som lyckats komma undan polisen. Dexter arbetar som kriminaltekniker och är en den perfekte gentlemannen som även tycker om barn. Hans drift att mörda är omutbar och han kämpar för att visa normala känslor och att ge sken av en omsorgsfull, social medmänniska. Han är omtyckt av sina kollegor, sin flickvän och hennes barn


S500i


Jag summpa ju min underbara Nokia N95 i Fredags.. Så ny har jag nytt nummer och tillbax till min gammla S500i..  Suck!(ÅNGEST)

Saija<3

Lördagskvällen tilbringade jag hos min moster igen. Riktigt mysigt!
Furst låg vi bara och dog i soffan. käka gott och bara kolla tv typ. sen Drig vi hem till Ozzy och hade trevligt. Släcktkväll typ hahaha.. Nej men de va riktigt skoj. Älskar att ja har en släkt som verkligen kan släppa till ;)
Vi drog till Bryggan. Sjön kareoke och hade seriöst SJUKT jävla skoj.
Träffade Richard så satt och snacka ski med han ett tag.. Drack några Breezer och en Sugerdady..  nammiii.
Men blev fan ingen fylla igår och lär inte bli på ett jäääävla bra tag!  NYKTERIST *JAVISST* suck
Jävla Ångesten ja har från i Fredags asså... drygt! haha men men life goes on!
Bryggan stänger ju 2 så vi drog vidare till Kc Jag Saija och Affe.. 
Vart insläppta och shit gratis men vafan självklarhet när man känner alla som jobbar där och sen var de ju bara 45min kvar till stägning. Så vi drog in och Dansa satan :)  Va riktigt mysigt! tihi

Söndag:  Och vi har bara dött HELA DAGEN i soffan haha..  Fylle käääääk på g haha..
Vakna fan för en timma sen och klockan e 17.30 snart :P
Fett skönt. Ikväll blir de fan bara till att ligga i sängen och kolla alla AA avsnitten ja har missat!!!   Så blir bara slappt. Men så jävlaskönt ändå:D

LOVE YOU MOSTER MIN! <3<3<3

FUCK!!!!!!!!

HELG.. Och vi börjar med Fredagen...
SUCK. säger jag bara.. Drog till Saija (moster) Satt och babbla som fan och pimmpla vin..
Sen drog vi ner till Corner och sedan vidare in på KC... men de va för lite folk så det fick bli Garage.. Och sedan tillbax till Corner.   Glas efter glas flög iväg känndes det som.. och de slutar med att jag blev dyng....  Och så summpar ja mobil helvettet också...SUCK! så jäääävla drygt!......      Är så fucking förbannad..asså ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH!!!!!!!!!!!!!
Shit min mobil är min bebis.. jag lever för skiten..  FUCK!!!!!!!!!!!


Syskon KÄRLEK







I LOVE YOU!

wwwwwwwwwwww


Denise

Denise

Vart ute på långpromenix med denna sötnos. Gick fan hela märsta runt känndes det som haha. va ute i lite mer än 2 timmar :)  men va mysigt. Gick och snacka om allt och alla typ haha.. Nej men de va riktigt trevligt :)
Sitter hemma och fråser som fan nu bara.. haha är ju kallt ute så blir ju kallt om fötterna när man ej har socker i skorna haha...:P Gick förbi Lisa en stund också..  Babbla lite och sen gick vi vidare :)
BIG LOVE!

TRÅKIGT


Suck!

GREAT

Russian Roulette is not the same without a gun, And baby when it's love, if its not rough it isn't fun.

Dryga veckodagar

Torsdag och snart är det helg igen...
Tycker dagarna bara passerar förbi. men det är väll bara för att sover bort skiten.
vakna i hyffsad tid idag i alla fall.  kring 10 nån gång hahha :P
hade ett missat samtal från granitens förskola.. skulle fått jobba veckan ut men ja sover ju alltid med mobiljäveln på ljudlöst så de sket sig...  Hämtade syrrorna på skolan idag igen halv 2 :)
Och dem lika glada varige gång.. men fan palla sitta på fritids till halv 5 när pappa kommer hem lixom haha :P
Nu håller jag på att kirra käk.. Blir Fisk med grädde och ris. Nam Nam!!!!!
Städade hela jävla min garderob idag :O Shit de tog fan i mig tid.. men nu e allt sorterat ochklart.. synd bara att ja har för mycket kläder för min jävla garderob :/
Fan drygt det asså..  
ursh så mycket att tänka på nu också...:/   Arbetsförmedlingen imorgon.. så de blir till att gå upp ITID imorrn haha.. aja skit samma det går nog bra :)
WEEKEND snart och de blir till att fira Sofie på Kc tror jag!  om ja ens pallar dra dit...  men får se.   "Nykterist ja visst" ursh de e fan pain när alla andra kring mig går med sina PINK PANTERS som e jävligt populär bland mina tjejor haha :D
Nej men ett glas rött ska jag nog unna mig nu i helgen :)

CHANEL

CHANEL har uppdaterat och kommit ut med en (Chanel Choco Phone) mobil.
Så sjukt läcker.
(Eller har jag fel på att den är LÄCKER?)



What?




Du väcker kännslor!

WoooW


Snart så ;)

Fucka upp

Och som vanligt är de fel på internett.. Moste ju starta om skiten 2534565ggr innan de ens fungerar..
Så jävla less... 
Aja nu fungerar det äntligen.  vakna kring 10 idag... och har inte gjort ett piss på hela förmiddagen..
vart och hämtata Syrrorna i skolan idag igen :)
Kommit överens om att jag ska hämta dem varige dag nu. så ja kommer upp i måttlig tid haha.. och inte sover bort hela dagarna..  Drygt när man varken jobbar eller går i skolan för tillfället.
Fan 20 dagar kvar så var man 19 då...  
Ursh..  Så onödig ålder.. Bara går och väntar på att man ska fylla 20..
Aja tiden går fort.  Känns som ja fyllde 18 för en månad sen lixom..  Men nej nej.. de va ett år sen haha sjukt..
så 10/2 så.. synd bara att det är en TISDAG!  så blir PAAARTTTYYYYY  Fredag den 13 ;) hahaha
Tänkte vara lite social med små tjejorna och kolla Kenny Star fighter med dem haha :D  (så jävla bäst)
Pappa är väll hemma kring halv 5 nått sånt så får se vad jag hittar på ikväll :)
kanske ska träffa Tessan och kolla Mamma mia!  tihi
Eller så Dyker Beatrice upp.. så ska vi Checka lägenheter..  Eller så hittar ja hekt enkelt på nått helt annat. får se :)
haha nu börjar det synas lite att ja tappat några kilon.. kan knäppa igen mina skjortor igen HAHAHA
helt sjukt... Fan dragit på mig 15 kilo på 2 år.. inte bra asså..  men de går ju frammåt så snart kan ja väll ha allt ja kunde ha förut.. De vill säga hela garderoben :O
Drygt att inte kunnat ha nått på helka sommaren typ.. bara fåttköpa nytt hela jävla tiden..  men nu jävlar sörruh :D  De går frammåt.. tihi!

*


Leksak<3

Glasbitar


Kärlek är som ett glas. Du moste vara varsam och försigtik. Minsta snesteg eller fel man gör så tappar man det och det går sönder. och hur mycket man än försöker limma ihopp det igen så skär såren bara djupare.
Och det blir aldrig riktigt helt igen.

Tjusigt!


Trippel egoist.. Ja visst!

Flash



Kärlek


I Will Love You Forever.

I love you so deeply, I love you so much, I love the sound of your voice, And the way that we touch. I love your warm smile And your kind, thoughtful way,The joy that you bring, To my life every day. I love you today, As I have from the start,
And I´ll love you forever, With all of my heart

<3


Myspys!

CUPCAKE



Har Blivit helt förälskad i Cupcakes.. och är ännu mer förälskad i denna. Checka va läcker?  helt sjukt!
Den ser ju inte lite god ut häller..!

GE MIG!


Systrar och Kusiner

Vart och hämtat syrrorna i skolan idag :) samt en utav mina Kusiner :)
Vart uppe i valsta handlat åt morsan .. Hon ville ha nån Nikotin tuggumin så hon slipper röka på jobbet haha :P   Och lite annat...
Så nu e ja hemma hos Morsan och gör inte så mycket..
Syrrorna/kusin städar rummet och ja sitter inne på morsans rum och leker lite på nätet.. kollar mail och shit :)
Blir passa småttingarna tills typ 8 - 9 ikväll men de gör mig inget dem e små änglar så :D
Tycker bara de är skoj :)  
Roligare än att bara va ensam hemma hos Pappa så :P 
och eftersom ja inte bor här så är de alltid trevlig att kila upp lite då och då :)
Ska förmodligen hem till Jonte ikväll men de får vi se.. eftersom han ska jobba imorrn så de inte blir allt för sent..:) eftersom han ska ju sova rätt tidigt :P
Ursh jobba tidigt på morgonen e fan inte min grej asså haha ..   fast när ja väl jobbar så är de ju i sigtuna på dagis hos mamma och de tackar ja inte nej till att stiga upp tidigt.. För ja trivs så in åt helvette bra där så det är ju bara skoj :)
Imorrn blir de nog till att Träffa beatrice :)  Ska visa henne 2 lägenheter jag hittat på hemnet.se   Så jävla lävkra.. eftersom hon letar lägenhet här i närheten så va ja bara inne för skoj skull och hitta 2 AS LÄCKA .. ny renoverade lägenheter åt na :D haha
Så moste ju visa henne dem eftersom hon inte fattar hemsidan riktigt själv hha :P
men de blir nog skit bra..
Moste fan ändra på dygnet igen asså....  Somnar 4 på morgonen och kliver upp 3 på eftermiddagen de funkar fan inte längre asså.. ahha
Klarat 20 dagar utav min diet också  - 4kg nu ;)   Så de går galant :D haha
Alltid lika trevligt när jensen blir förstora hahahah
ajaja ja kommer snart i mina gammla kläder igen fan :)  Synd att ha massa fint som man ändå inte kommit i på ett år.
De går frammåt och ja är fan stold över mig själv.. men långt kvar till målet.. men ja har till mitten av somnmaren på mig.. så 20 dagar är ingeting gämtemot ett halvår som ja skall hålla på.. Men ja e starkl nog så ja klara av skiten.. Vill man va fin får man lida pin eller visst heter det så? haha


Rödvin


Jag skulle seriöst kunna döda för att få ett glas rött just nu.. helt sjukt sugen...
I helgen ska jag fan unna mig en flaska HELT själv..

Leka leka

hmm..  Micke kom förbi en stund. Fan att den lilla saken hade tatt körkort hade ja inte den blekaste om haha..
Jävel på att vara försiktig ute i snön.. Gämfört me "vissa andra"  haha
Nej men de va skoj :)
Gjorde inte mycketalls satt mest och snacka allmännt bara :D

- Nu sitter jag och babblar me Alex på msn.. ska förmodligen bli upplockad utav han och Krille snart så får se vart kvällen för oss.. Leka leka :D  Pallar inte sitta hemma.. Så blir nog en roud trip in till stan :)
Lär bli mys.. Alltid lika kul.. och sen går det inte att sluta skratta åt idioterna haha...

Imorgon blir det till att plocka upp Syrrorna och kusin på skolan..., Kirra Nikotin tuggumin och lite annat åt morsan.. Sen hem och passa dem över kvällen :) Sen lär de nog bli att ja åker till Jonte..   Blev inte av idag för han skulle hem till sin kära mor i odensala..  men imorrn så :D   *Miss

Yammi

Läckra high heels in chocolate.

Läckert värre ;)

Never



GIVE ME

GE MIG SOMMAR NU FÖR HELVETTE!
Så jävla trött på denna kyla...

Like a ......

Vakna 06.00 imorse att att mobilen ringde.. men kännde inte igen nummret så sket i det haha..
Somna ju fan 5 imorse så..:/
Pappa kom och väckte mig vid 10.. och då va jag DÖD.. ¨Så fick somna om..
Och vaknar av att marcus ringer och väcker mig 13.30 typ.. Så då var det bara att kliva upp.. Så får se vad som häder idag..  Kan fan inte tänka klart ännu :P hahaha

High heels


Skor är fan nått jag lever för. <3

New











New Design!

Piiina

Och som vanligt kan jag inte sova.... SUCK

2006

haha hittade en massa jätte gammla bilder på mig från 2006.
Var när jag Mamma och Saija "moster"  var och tog "Modell för en dag" bilder inne i stan haha..  Så hittade skivan med alla bilderna...  



shhyyy

Sov hos morsan inatt..
Men de gick fan inte att sova..  jag låg bara och tänkte på "Dig" hela tiden.
Fan Saknar dig nått otroligt...  bara ditt söta leende och ditt otroligt charmiga skratt. kan få mig att få tårar i ögonen.


Idag har jag städat hela jävla lägenheten..   och Målat i köket :D  Men de lär inte bli klart fören om en månad ialla fall.. men har dock börjat nu i alla fall :)
IKEA med Pappa i helgen (?)   Planer på det ialla fall.. men får se. :)
Ny vecka och nya tag...  Fan det går GALANT...

Klick!

Jag vet att jag är förjävla dåligt på att uppdatera. men får väll ändra på det :)
Har bara inte varit vid datan på ett tag... 
men nu är jag tillbax igen.. Frisk och pigg för att hållamig uppdaterad här också.

I helgen har de inte hänt mycket alls.
I fredags vart de bara dö under tecket i sängen. för jag var så förbannat jävla trött.. Så såg 7 filmer innan jag lyckades somna... Låg bara i sängen och hade ont i huvvet. Drack te och käka hallon.
I Lördags däremot fanns det lite mera att göra..  Vaknade dock jävligt sent men de gjorde mig ingenting.  2 timmar efter att ja vaknat va då klockan 18.00. Så var dax att kirra nått att käka och sen kilade jag ner till mor min. Som Var hos en utav sina värninnor. Ville träffa hennes döttrar jag inte sett på evigheter.
Så det var riktigt skojj :)
Drack kaffe och lekte med lilla 1åriga Lucky på golvet :D Han e ju bara för söt lillkillen <3
 Senare fick jag mamma och Beatrice Skjuts hem.
Drog en snabbis upp till morsan för att hämta nyckeln och drog sedan hem tsm med Beatrice :)
Piffade till oss lite och gick över till min granne och satt och snacka massa skit och skrattade lite ihopp med jessi och linnea. men kvällen varade inte så länge.. Alla blev trötta och de bar av hemmåt.

Lätt

15 dagar utan att ens tagit en enda sockerbit haha.. de går jävligt bra fan :D
Moste ju säga att de e jävligt skönt att få slippa att va seg och slippa socker suget. Visst kommer det tillfällen då jag får socker kris.. men vafan ja biter mig i tungan och fortsätter. ja ger inte upp i första taget! :D
Jobbigt bara att äta 5ggr om dagen..
men de fungerar i längden. HALLON&BLÅBÄR är de ju inte helt fel på. och garanterat inte på Fläskfile och en jävla massa grönt haha..  jag må vara kräsen men de finns mycket gott ja får äta..  eftersom ja Ändå tycker Pizza är Äckligt och Kebab aa vette fan.. inte min grej asså.. Dricker vanligtvis inte läsk häller så inget ja direkt har svårt att glömma :P haha

#

Ursh jävla seg dag..  och kallt som fan.. Nyss var det +4 ute och helt plöstligt blir det -6 igen.. Brrrrr...
Vart nere och bytt piercing på Ancient Art här nere i centrum.
Behövde en längre sav så nu gör de inte lika ont längre.
AS SKÖNT! Fick en dubbelt så liten kula också.. så den syns knappt :P haha aja de blir bättre sen ;D
Ska börja kirra käk nu sen krypa ner under min filt och se en film..
Vänta på att jojsan ringer och sen kila ner till bryggan med flickorna :) Vette fan om vi kanske skulle till Maria furst men fårla se.


Leksak

blev varken film kväll eller sussa hos jojsan haha..
Blev gaida Dennis in till stan haha..  han skulle hämta sin morsa som vart på Golden hits.
Så ja åkte med honnom för att visa vägen haha... Och lilla söta rara han hittade inte ens ut ur stan sen hahaha ..:P
haha de va kul :D han hittade ialla fall hem tillslut haha :P  De va fan en upplevelse att åka med han..  Jävligt tråkig på att köra dock... :P han ville inte visa mig att han vågade sladda lite i snön på vändplanen :(  haha
(hitta världens bästa bild också haha.. Golden hits åt vänster haha :P)


hmm..

Vakna i tid idag igen va ute och gick mina jävla 40min haha.. för att göra "Mor min" stolt..
När ja kom hem somna ja igen som vanligt haha..
och vaknar av att min bror har släpat in två fjortisar haha...  Suck  Så vakna av att dem stod i vardagsrummet ocg gapa...
Så de va bara att gå upp igen..
Ringde Morsan och drog upp till henne och käka :)  Ihopp me moster och Kusiner..
Va mysigt..
Sen va ja ute ocg gick en stund med angelica.. och nu sitter jag här..

- Retas lite med Johan på msn haha... han verkar vara grymt trög och inte förstå vad jag säger..
haha lägger snart ut en bild på dig här så får alla säga vad dem tycker så kanske du får in saker i ditt huvve nån gång hahaha...

Hmm.. undra om ja ska ner på Garage en snabbis och träffa flickorna och sen åka till Rosers för att sussa hos Jojsan eller om de bara blir en hemma kväll me film och hallon tihi!  (?)


Power


Piercings


I do this just for fun!

"Hot"Shot


Mina ögon kan tindra.Mina läppar kan lee. och lyckan i mitt hjärta kan alla se!

Price


NJUUUUUT

My Life


Dish

12.e januari.. och jag har klarat 12 fucking dagar utan att varken äta socker, potatis.. och alcohol.. 
(Montignac) och har redan tappat 2kg.. så de går frammåt..
 vart ute och gått 40min idag och när ja kom hem väntade världens godaste skål me hallon och apelsiner :)
Nam nam..  de är PAIN när man drar ut på helgerna eller när man vet att de tex: finns godis hemma.. SUCK..
men har ja gett mig fan på det här så ska de fungera också :D
jobbigaste är bara att man moste äta 5ggr om dagen haha.. och de e fan jobbigt att få i sig allt.. men men
de fungerar... imorgon blir de upp samma tid igen! :) så de ska nog gå bra :D
eller de SKA gå. haha hoppas de inte regnar imorgon bitti bara! :)


Lifestyle


Nytt liv med nya möjligheter!
Älskade vänner och underbara dagar.
(2009)

BÄSTA


Alex.
Du är fan världens bästa grabb,  har alltid kul ihopp med dig.Kan fan skratta så att ja gråter åt dig.. haha minns du när vi va hos Krille? hahahahaha..  Hirchien, natt MIDDAG. och sen galna skratt.. haha Sjukt. :P men bäst var ju ändå den där natten när vi körde Röjj Flaggor över msn och bara garva satan åt allt.. "Beyonce, Den gula lurven på kalaspuffs paketet och Dileva" HAHAHAHA ja tror ja aldrig gravat så mycket i hela mitt liv haha. GAAAALET!
Kännt dig rätt länge nu. och du har alltid haft en stor Charm i minaögon. kan alltid prata med dig om Precis allt. och de känns skönt att du lyssnar också.
BÄSTA VÄN!



( Och NEJ Marcus A... Det är inget mellan oss. vi är bara nära vänner)

Stupied

Helg igen och ja e ÄNTLIGEN frisk :) hostar fortfarande men mår mycket bättre :)
Igår gjorde jag nått ja aldrig trode ja skulle våga..
jag pierca läppen som jag velat i flera år nu.. haha  men nu är det äntligen gjort och de ser bra ut.
är dock jävligt svullen men de går över :) De Dumma va väll att ja tröck igenom nåljäveln själv haha :P
Pallade inte nån jävla piercare så drog igenom skiten själv.. Stupied fuck.. haha

Igår vare 150 dagars vilket innebär att vi ALLA hamna på kc..
jag hade inte speciellt roligt men Flickora förgyller alltid min kväll. <3<3<3


Dear


Månad

Veckan har snart passerat igen, Och Jag är fortfarande sjuk..
Ligger bara i sängen och glor film.. ingen ork att göra någonting.. Mår så förbannat dåligt.
Självklart har lillbrorsan tryckt i sig alla Alvedon så ja håller på att avlida!..!!.!.!..!

Suck..  aja trycker i mig alla andra sortes tabletter nu för att bli frisk så de löser sig. Skulle fan ha jobbat veckan ut och så.. men nej nej istället blir man sjuk. och sängliggandes.

Ligger och funderar på att ja fan fyller år om en månad.. :O Shit va tiden gått fort.. tycker fan de inte va länge sen vi va inne i stan och fira min 18års dag! Haha
nej nu får ja fan ta och friskna till tycker jag! Så att jag åtminstonde kan gå utanför dörren till helgen!

Real


- J -
 You mean to me!

Sick

Sov hos J igår.. Så allt har löst sig nu :)
Du är fan de bästa ja vet. ingen lust att förlora dig.

Nu ligger ja i sängen och fucking SJUK igen...   Har feber:(  Håller på att dör här i sängen seriötst.. Mår Helvette.. SUCK


FCUK

Och så tabbar man sig groft då....
FÖRLÅT! </3


Just it

Fredag och Jessica kom över.. Skulle ner på kc en stund sen vidare in till stan.. lekte ihjäl oss med kameran och tog en massa härliga bilder  hahahha :P 
Sen drog vi ner på kc... men de va ju inte en käft där så drog vidare in till stan för att möta Richard och 3 grabbar till.. 
Men då vare för sent så kom ju inte in nån stans häller.. SUCK. 
Så va bara att hoppa in i bilen och gliga hemmåt igen. Drog hem till mig..Då Malibu flarran gick runt i ett.. men själv va ja nyckter :)  Fram till midsommar så..
Tänker ge mig fan påt :)
Satt hos mig och chilla ett tag sen drog folket...  vakna vid 2 idag och har bara dött hela dagen.. Somna inte förns 8 för en viss person babbla hela natten HAHAHA..:P 
Så har bara sovit  HELA dagen som vanligt.  och så ska ju pappa ringa när man sover som djupast också så man blir helt fucking galen..  dryyyyyygt..
Aja  Richard kom förbi en snabbis skulle hämta sina bira så drog han direkt igen.. Så nu ska ja väll hoppa in i duschen sen träffa tessan :) Så får se vart kvällen leder oss :)




Passed by

Jul, nyår och 2008 har paserat. och de gick som en vind..  Det är ett nytt år med nya möjligheter. och nu ska ja ge mig fan på mitt nyårslöfte :) *Blink,blink*
 Snart fyller man 19...  Ursh va tiden går fort. känns som ja fyllde 18 för en månad sen.  Men de va väll för enn viss person förstörde hela min sommar... 
Jag hoppas seriöst att detta år blir förjävligt för dig.. sry men Du har gjort mig så pass illa..
Aja nu ska vi inte bry oss mer om dig..  Du är inte värld att nämnas mer..

M - Du förgyllde min nyårsafton när du ringde <3   Babylove <3
Nej men ja hade seriöst ett bra nyår.. inget negatift.. Blev bara så jävla full hahah..  Så slockna ganska tidigt..  men de gick bra.
Är så jävla nöjd med mitt rum också.. så jävla läckert. :)  Är fan nöjd med Precis allt...  (nästan) i alla fall..
Idag är de Fredag.. och de blir väll utgång..  Ska kika va Malin Och Jasmine ska göra.. så får la se..
Har ett sug av att dra in till stan ikväll.. så ska kika me Tessan och jessica.. annars vette fan.. ensam hemma som vanligt så de blir väll lungt.
Ingen Alcohol förns på Midsommarafton så..
Men ja klarar det :)  Inga problem.
nejjj fan ursh är så jävla trött så lär väll sova bort en del av dagen ialla fall.. Glo film och mysa i sängen som vanligt haha..

och btw...  hade ju (Julafton) hos pappa på Nyårsafton... Och ja fick mina jävla högtalare som jag ville ha till datan :D  Är så jävla glad haha.. så nu äre LJUD kan jag ju säga.. Grymmt.
och läckrare högtalare får man leta efter haha..  Sen fick jag världens mysigaste flees filt :)  Med Playboy kaniner på haha :p  ljus/mörk Rosa,Grå och vita..    Mys pys..

WEEKEND BABY!!!


Love / FLAMMAN


Tuff Shit

Det är svårt att sluta Älska, det är svårt att tappa tron,

Men svårast är att acceptera att man är kär i -

Fel person!






Love / FLAMMAN

Gilrs just wanna have fun







Love / FLAMMAN

The last day of the year 2008

Nyårsafton..
SJUKT SKOJJ!!!!  Kröka satan hos mig furst me brudarna..  Sen vidar till Sätunaparken vid 12 slaget som vanligt. och sen vidare på fest! va så sjukt skoj. och de e tack vare er flickor!!!!  Finns inget i hela världen som slår er!  Ni är klockrena.. I FUCKING  LOVE YOU!!!!


SPÅÅÅÅÅRA!!!!!

Vi är  ELIIIIITTTT!

<3<3<3

Mig <3 Dig

Så bäst




TACK FÖR EN FÖRGYLLD KVÄLL ÄLSKLINGAR!








Love / FLAMMAN


RSS 2.0