Friday night.

Linnea kom hem till mig.. då det blev fix och en massa snack bara.. Vi hade tänkt dra ner till KC.
Men när vi står och sminkar oss kommer vi på att vi har två små problem.. ingen av oss kommer in. Jag hade inga lösa pengar  och Linnea hade glömt sitt KC kort hemma.. haha Suck..  men de sket vi i. Tog 23.47 bussen ner till Station och drog in på Corner för att möta tjejorna.  men där fick vi minsann inte vara. efter som "ÅSA" bartendern där inne tyckte att om inte ALLA 6 köpte något fick vi absolut inte vara därinne.. sjukt. men aaja..  Tjejorna drog in på KC medans jag och Linnea stof ute och frös. Träffa hennes syrra så stod där och babbla skit då (TRAGEDIN) händer.. pallar inte ta upp det men men skit samma..   Senare Ringer Richard och frågar va som händer.. så vi kom in på KC ändå.. men vilket va HELT totalt värdelöst.. gick fan fram och tillbax mellan garage och kc hela tiden.. tessan va lagom full som vanligt ;) haha och skulle garanterat ut på Dansgolvet och dansa.. men de stod ju inte en käft där. haha.
Efter många om och men började folk dansa så då var de ju bara att följa me na ut där haha... Men Tessan försvann så jag och linnea RÖJJDE dansgolvet.. körde världens jävla gympass haha.. men va gör man inte om man fortfarande frös lixom haha..  
Sen drog vi hem.. gick en promenad hemmåt och när vi kommer till sätuna backen hittar jag 400spänn isnönn.. haha TACK OCH BOCK.. Så vi drog till Statoil för att kirra någonting att käka. Jag går som Bambi på halis och istortsett halkar över allt men ja lyckades aldrig vurpa haha...:P 
På baksidan av Statoil står det ett gäng små grabbar  och leker med något som ser ut som en besin dunk..  typ sniffar i den och håller på.. såg seriöst ut som att dem drack ur den haha helt sjukt. men vi sket ju i dem.. Käka och kirrade cigg.. sen började vi röra oss hemmåt.
När vi kommer upp emot Arlandagymnasiet ser vi hur det ryker..   Stora jävla moln av rök lixom. Så vi gick lite närmare för att kika vad det kunde vara..  Så står smågrabbarna fraför en kontainer och riktigt skrattar.. Så vi går närmare och det brinner ordentligt.. linnea gör ju bort sig genom att skriiiika på dem haha.. så står de ju 2äldre där som just ringt larmcentralen.
Efter en 5 - 10min kom brankoren. och nån minut efter det kom ju snuten.. Och smågrabbsen står ju där och filmer och har sig..  så snuten går ju fram till dem och frågar varför dem stod där..  (-Neeej men vi såg att de rykte så vi sprang för att kolla vad det var)
Haha så vi gick fram till dem och fråga lixom:  Jasså grabbar men vart tog bensindunken vägen?
men dem låtsades ju om att dem inte fattade någonting i början men sen sa dem att dem hittat en dunk me T-grön  utanför statoil som dem luktat på typ..  Dem fick en utskällning för att dem va så små och var ute så sent. haha   
Men vi gick strax efter det så. Så de va bambi på hal is hela vägen hem haha..
Helt sjuk kväll.. men ändå jävligt skoj!  haha  lyckad men ändå såjävla sämst!  hahaha  ett gott skratt förlänger livet.. Eller hur Linnea ;)?? haha


PUSSSSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0