090429

Som vanligt slarvar jag och glömmer bort att skriva dagligen.. men men sånt som händer. och de blir så taijt samtidigt när man jobbar cokså.. så komemr man lixom hem kring 4 - 5 och sen är man ju as trött och de ska lagas middag och bla bla bla...  Så har fan ingen ork.. men just nu sitter jag ändå på jobbet och ägnar min rast åt att skriva lite. Sitter inne på kontoret och hör hur alla barn leker glatt ute på gården, Samtidigt som jag har översikt över dem från fönstret. Småttingarna sover och det finns inte mycket mer att göra än att ta en halvtimmas rast just nu och bara njuta av lugnet för en stund. Det är inte så jätte vamt ute så jacka är ju ett garaterat val när man ska gå ut. Gick upp 4.30 imorse.. För jag öppnade idag. de vill säga att ja va på jobbet 6:20. Så är hyffsat trött redan nu även fast klockan bara är 10:52. Slutar dock 14:00 så de blir direkt att åka hem till pappa.. han jobbar kväll idag igen så jag är snäll nog att passa mina små syrror medans han sliter på jobbet. Det är Aik match ikväll också.. men den missar jag ju SÅKLART.. och får se reprisen vid 22 nån gång ikväll på canal plus.  ajaja bara jag får se den så är jag nöjd. har följt varenda match nu så kan ju inte bara missa en nu mitt i allt.. 
Imorgon är det valborg.. :)  Ska bli riktigt kul. dem har lovat strålande väder.. Så de blir uppsala på dan sen grill fest hos Ozzy på kvällen. kommer bli kanon tror jag :)

Vitt vitt vitt.

Solen skiner det är 20+ ute och liljorna har slagit ut på köks bordet. haha köpte dem för en vecka sen :P och idag slog dem ut.. så det dofftar lijor i hela köket :D Jätte fina.


jag och Christoffer var och handlade och hittade SINGOALLA i Lakrits.. haha :D  Så blev ju tvungen att köpa för att testa och det va fan gott :P

090424

Fredag och det är äntligen helg :) Har haft en superbra dag hitills..  Fått mina 6veckors arbete från och md 25 Maj. och mer därefter :D Så är super nöjd. Och sen har jag och älsklingen vart på infra city och jag köpte en ny mobil.. åååååh som jag länge har sucktat efter det blev en Sonyericsson W715 svart/vinröd. Så är så jävla supernöjd. Ikväll blir det utgång istan med michan och jessica :) tihi.


BLACK HEART

Allsvenskan, herrar
LagSVOFGM-IMDP
 
AIK54016-3312
IF Elfsborg53206-3311
Malmö FF53116-2410
Örebro53025-329
Helsingborgs IF53027-619
IF Brommapojkarna42115-327
GAIS52129-817
Halmstads BK52125-417
IFK Göteborg420210-556
Trelleborgs FF51315-326
Gefle IF FF51314-406
BK Häcken52035-7-26
Hammarby41125-504
Djurgården41122-9-74
Kalmar FF50233-6-32
Örgryte50051-13-120

åååh fy fan nu går det frammåt...

Almänna Idrottsklubben AIK

Sön5/415.00AIK - Halmstads BKRåsunda 1-0
Mån13/420.00Kalmar FF - AIKKalmar 0-1
Tors16/419.00AIK - Malmö FFRåsunda 0-1
Sön19/412.30IF Brommapojkarna - AIKGrimsta IP 2-3
Tors23/419.00Örgryte IS - AIKGöteborg 0-1
      
   Det går bra nu.  
   Kämmpa för helvette.
Vi klarar det här.
  
      
      
      
     

20.00

Klockan är 8.. och andra halvlek har precis börjat.. sitter och är nästan helt inne i tv'n samtidigt som jag skriver detta inlägg haha. har vart hos morsan och käkat. Sen norpade jag och chrille med oss mina syrror hem :) Och de dröjde inte länge innan AIK - ÖIS började spela haha.. inte missat en enda match hitills så varför missa nån nu?  Nej tack.  Lisa och jojsan vill att ja ska ner till bryggan ikväll och ta kalla, samt sjunga kareoke.. men känner inget sug just nu.  Så får se hur det blir.. imorrn är det Fredag och HELG.. För vissa betyder denna fredag löning.. men jag får ju inte lön fören Måndag.. SUCK.. DE SUGER:  men men haha.. har i alla fall fått lön till Valborg så de är skönt :) Planer för helgen har jag inte riktigt än.. ända jag vet är att ja ska träffa Michan imorrn. och sen på Söndag blir det HELDAG på IKEA i uppsala med Älsklingen :)

Rött

Har du nån gång känt dig så nere att du bara har lust att vända sida och börja om på nytt?
Som om hela världen är imot dig och vill inget annat än att göra livet surt för dig?
Ibland måste man stanna upp, backa tillbaka och tänka efter på vad som hänt eller på vad man gjort.
Livet är inte som en saga,en film eller nått man läser i en bra bok. Det handlar om så mycket mer.
Att den du älskar inte besvarar dina kännslor utan skiter i dig totalt.
Man blir förvirrad, man vet inte vad man ska göra. Livet tar sånna hastiga svängar att man inte hinner med utan faller ner i diket. Det ända man vill är att bli älskad, älskad av nån man verkligen verkligen älskar tillbaka. Man vill känna sig viktig, att man betyder nått. Att den personen som älskar en, skulle kunna vara var som helst i världen men väljer att stanna hos just dig.
Alla hittar vi nån gång den rätta, men en del gör ej det. Hur skulle man kunna vara lycklig när man igentligen vet innerst inne att det är fel, man är inte lycklig.
Varför förstår han inte? Är inte ens känslor lika viktiga som hans? Eller ser han bara en som en blomma som snart måste slängas och köpas på nytt?
Liksom vad har man för mening i världen om man inte får vara lycklig? Det är väl meningen att alla ska leva lyckliga, eller är det bara det motsatta könet som ska få känna lycka.
Vi har också behov.
Men när man väl möter den där rätta killen. Man känner känslorna i kroppen piggna till. Man går från en vissen blomma till en fin ros, med lycka. Då vet man att han är den rätta. Kanske inte direkt, men sen.
För allt man ville var ju att får sin dröm i uppfyllelse.
Min dröm har gått i uppfyllelse och jag är lyckligast i världen. jag har han som verkligen älskar mig för den jag är. han visar kärlek. jag är stolt över att kunna kalla honom min pojkvänn!

MimiKry - En flicka som är stark


090423

Godmorgon.. eller ska jag säga god eftermiddag. haha
Har vart vaken ett bra tag men inte orkar sätta mig vid datan men tog mig tid för det nu. :)  Min Prins är hemma från jobbet idag.. stackarn ligger i sängen och är sjuk. Så ja har tagit hand om han hela morgonen.. och serverat frukost på sängen. Myspys.  Te, Jordgubbar och Vatten melon. Inte hel fel va? ;) 

 Men tyckte han va värd lite fint. Tihi..
Idag blir det bara till att slappa i sängen framför Tv,n hela dagen och sen vid 16.30 ska vi hem till mor min och käka middag. sen ta med oss syrrorna hem hit. Kolla AIK - ÖIS.  Fast syrrorna får ju hitta på nå annat :P haha. Men de blir jätte bra :)  Mamma och Lillbrorsan ska iväg på möte på Arlandagymnasiet om nått.. ingen aning om vad men de blir säkert skit bra.
Fy fan va kallt det har varit om nätterna nu.. MINUSGRADER...  Har bevis på det.. :O
Här nedan:
Blommorna på balkongen har frusit.. a eller vattnet i glaset har snarare frusit. haha. Burrrrr.... Kallt värre.  Dem har ju lovat +20 till helgen så hoppas fan att de blir så också. vore riktigt nice.  Undra om man ska unna sig årets första dopp då eller inte haha..  Vore rätt kul. men fatta vad kallt? Ursh ursh.

Igår var vi på 3 rätters Middag hos Chrostoffers mamma. Var riktigt gott..de blev laxrullar till förett, ungsgrillad Lax och stekt potatis till varmrätt, Frukt/nöt sallad (melon,jordgubbar,druvor,äpple,banan & massa olika nötter) samt Champange och vitt vin. Var riktigt gott. nam Nam.


Färgade ju håret i förrgår.. Och det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. tycker det är för rött nu på något sätt.. Är inte riktigt nöjd än.
Här har ni resultatet.. (Kommer bli ljusare)

Blond

Inte gjott mycket alls idag men mår så mycket bättre än igår :)
Riktigt skönt.  Har inte gjort så mycket mer än att tagit en promenad ner till Station och tillbax..  
sen har ja blekt håret också :) Så har äntligen fått bort min hemska utväxt!   Men de vart hyffsat bra, för att ha gjirt de själv :)   


090421



För världen är du kanske bara någon. Men för mig är du världen.

"Det är som poesi, dina isblåaögon jag drunknar i"

Liljor och Sol


Ligger i soffan me feber och mår inge vidare..  Ligger med solen i ögonen och pimmplar vatten som en idiot.
Väntar på att min älskade prins ska sluta jobbet. så ska vi åka hem till Pappa. han Jobbar kväll så ska passa syrrorna.  Fixa Middag och sånt. Blir Taccos ikväll tihi :)
Längtar till att liljorna på köksbordet slår ut. dem har stått där 3 dagar nu och inte slagit ut än haha.  Vill känna den där härliga doften av vita liljor i köket.

Glas


Riktigt snygga vin glas.

Verkligheten


Jag Älskar dig Hjärtat mitt.

hud mot hud, och en plötslig blixt från gud,
 en gnista tänds, och ett nytt blad vänds,
blick mot blick, och det sa klick
en skön känsla väcks till liv, när de sakta byter saliv
Tunga mot tunga, de båda är fortfarande unga
kläder som åker av, på varandras kroppar har de inga krav
en pojke och en flicka, dom tänker aldrig ifrån varandra sticka
en fjäderlätt beröring, förändrar plötsligt allting
myset mellan de två har istället blivit till en svettig lek, en lek med mycket kyssar och smek
kropp mot kropp, ingen av dom vill att det ska ta stop
händer som varandra berör, varandras andetag dom hör
han smeker henne ömt, resten av världen har de redan glömt
solen har gått ner,det är bara mörkret som vet vad som sker
hon håller om han, det va dom som varandra vann
tätt ihop ligger dom, och håller varandra om
känslorna gör dom ännu varmare, allt dom vill är att komma varandra närmare.

090420

Shit jag har inte skrivit på över en vecka nu.. känns konstigt.. men nu är jag igågn på "heltid" igen. har faktist inte pallat skriva nått under förra veckans gång.. eller nu i helgen. Har haft så mycket annat för mig än Datan.
Under veckan som varit har jag istortsett sovit och jobbat.  men de har vart en riktigt bra vecka. Sen poff så kom helgen...

Fredag:
Jobbade inte så hade hela dagen på mig att städa igenom hela lägenheten.  gick riktigt bra och ja säger bara - De fanns inte ett dammkorn någonbstans nr jag va klar haha. senare på kvällen käkade jag och älskling middag ihopp. och sen ringde Saija och fråga om hon fick komma över.  inte länge efter att hon kommit hit så kom även Denise,Therese och Malin. Vi satt pch babbla och drack. hade riktigt trevligt. vid 22.40 gick vi ner till Kc. de va 50dagars så det var ju hyffsat med folk där nere. så hade riktigt skoj. Träffade alla andra där nere också. Men drog hem kring 2 halv 3. för jag pallade seriöst inte vara kvar längre.. va så sjukt trött. och kännde mig illamående. så de va skönt.. menken skjutsade hem oss.

Lördag:
Hade ställt klockan på 10.00 så gick upp i värdens fart när klockan ringde.  Väckte älskling.. och sen käkade vi frukost. De va bara hoppa i kläderna efteråt och börja röra sig emot bilen. Så drog vi till Eurostop. (Maxi) och handlade till middan. och lite fika till Ljuspartyt. Fick bli Rabarber paj och vaniljsås samt Chocklad Coockies till fika mitt på dan. När vi kom hem igen så istortsett sprang jag in i duschen och ja lovar de gick fort haha :P hade 45min på min att bli klar innan alla skulle komma.. men jag hann istortsett bara ut ur duschen då mobilen ringer och det är Lena. (hon som håller i partyt) Hon va här så de va ju bara att slänga upp håret i en toffs och öppna åt henne. 20min senare kom mamma saija och Bitthe. Vi hade riktigt mysigt. Och beställde en hel del ljus/tillbehör. Lite senare på kvällen Grillade vi. och bjöd på en härlig middag och vin till mamma och Saija. Gott Gott. Sen vid 9tiden på kvällen drog jag och älkslingen till Tyresö. och kollade på Street Race. Mötte Michan, Emma, Sebbe,jessica och Patrik där också. :) fast de blev ju fan minus grader och kallt som fan så vi drog oss hemmåt..  Åkte förbi Donken vid 23.30 och sen blev de bara hem och sova.  Vi tvär slocknade båda två. men inte så konstigt när man ligger i soffan och håller om varann.. haha.. Mys.



Söndag:
vaknade fan tidigt klockan va 8.30.  men både jag och hjärtat mitt var ju fan klar vakna..
Vart Hockey och Fortboll hela jävla dagen haha. furst var det Chrille som kolla Hockey.. NHL.  Sen var det ju AIK - Brommapojkarna..   Och sen Elfsborg - Gefle.   Hade myspys nerkrypna i soffan taig fan HELA dagen haha. men de var de värt. :) 


PEOPLE


Vimmel bild från People i uppsala igår.

090411

Vakna hyffsat tidigt typ vid  halv 11 eller nått :) va skönt.. Solen sken rakt in genom sovrumsfönstert och aa.. MYS. Så blev frukost och sen en sväng ut och förbi hemma hos Pappsen. Sen blev det allsvenskan på tv..  Göteborg - Djurgården.  HAHAHA  Göteborg vann med hela 6-0..  Så längtar att se hur det går när vi möter Djurgården 18 maj. ;) då jävlar Amanda!!!! 
Har precis dukat undan världens finaste middag med Älskling. Lagade mat medans han sat och gjorde annat :P
Så fick bli Ungsgrilladade Lax fileér, klyftpotatis, samt annat smått och gott.. 

Och till Desert blev det Glass Cocktail med annanas, mandarinklyftor, hallon, mango och grädde.
Blev riktigt lyckat moste jag säga :D  Duktiga jag!

Farligt gott inte sant? *Blink

Fredag

Middan blev jätte lyckad. och det blev många glada skratt. hade riktigt skojj.  Kring 23.00 åkte vi ner till KC. Träffade Amanda men de va så sjukt segt där nere och så lite folk att Amanda drog med sissta tåget. Och jessica och jag tjatade på att dra in till stan. klockan var ju bara 20över 12..  men när vi väl satt oss i bilen så bestämmde vi oss för att det fick bli en tripp till uppsala... Så 10minuter senare var vi väl i uppsala.. haha  Så de fick bli PEOPLE riktigt mysigt. 3 stora dansgolv och ett riktigt drag.



Xider


Passar på att blgga en liten stund nu. Chrille duschar och fixar sig.. och ja väntar på Jessica och Mackan som är påväg. Blir till att grilla och pimmpla Xider ikväll. Härligt härligt.  Vart ute och de blir höga klackar ikväll. Ska nog försöka hålla mig på heelsen så jag inte stupar ikväll haha. men det brukar jag klara av. "Varannan vin och varannan vatten"  or NOT!  Haha blir sjukt bra ändå.  Sen kommer Amanda också. Wee ;D Så blir ännu mera skojj :)  VRÅLTAGGAD BRUDJÄVEL!!!   *ditt ord jag vet Amanda men ja lånar det bara *Blink*  iiiih...  har dock beslutsångest över vad jag ska ha på mig ikväll suck :O  Ärsch då det blir säkert skit bra :)  Blir nog bara nått lätt..  eftersom de är hyffsat varmt ute på kvällarna nu :)

Påsk


Vart och handlat/systemet.  Sen svängde vi förbi hemma hos mig en snabbis och vad låg inte på min säng om inte två påsk ägg :D  TACK PAPPA! många Pussar och kramar!
NU sitter jag och väntar på att ,mion Älskling ska komma hem :) Och sen ringde Michan och sa att hon är på g hit :D  weee  Så jävla nice :D 


GLAD PÅSK

Swedbank


Ska kila ut nu.. Möta Lisa på station och sen till banken så jag får fixa mitt jävla kort nu.. de e fan helg imorgon hahahah :P Sen får vi se va som händer :) Ska träffa Michan ikväll också.. MISS YOU!
baby är ledig imorrn så ska mys hela kvällen me ljus och film :)
Blir fan till att åka förbi hemma en sväng och hämta mina påsk ägg av mamma och pappa,, Tihi (A)

090409


När ja vakna imorse och givk ut i köket så hade min lilla raring lekt till det med värmeljusen..  åååh visst e han bara för söt va?? 
I LOVE YOU BEBIS!

Igår


Fick årdning på garderoben för en gångs skull haha :D  <3<3<3

VÅR


Bilderna  ovan är tagna i Uppsala Våren 2008. Så ett år sdan.

090408


Inte gjort mycket alls idag.. Är hos morsan just nu och är Barnvakt.  Väntar på att Lisa och Sammi ska komma kring 9. Ungefär samtidigt som morsan kommer hem. Tjejerna är ute och leker på Gården så jag passar på att sitta här i lugn och ro. hmm..   Mitt bankomatkort har fittat upp sig totalt och ja fattar inte varför.. vart KnazZ ända sedan i Lördags.. hmm. SUCK. Så moste till banken imorrn och beställa ett nytt.. VISA. Så Ska jag fan fråga om jag kan få en snygg bild på visa kortet också tihi :D  Skärtordag imorrn.. Alla så kallade häxor, kyckligar fjädrar  "Emons"  och allt som hör påsken tills, dag.  Får väll se om påsk haren hittar hem till mig och min baby *Blink*

KÄRLEK

Måndag.
Drog ut i hyffsad tid igår för att träffa  Lisa, Pärchie, Jossan och hennes lilla son William.  Men Pärchie drog i stortsett direkt.. Så vi givk på äventyr..:)   vi drog upp till lisa,s Mamma och satte oss ute på den stora altanen och drack Pucko,käka godis samt gulla med William. Va så sjukt fint väder igår så va ute i princip HELA Dagen. Drog med Jojsan och Anders upp till maxi en snabbis också medan jag väntade på att mion älskling skulle messa och säga att maten va klar. "Han ville överaska med trerätters"  Så de va bara att vänta haha.. Så vid 19.00 va jag hemma igen .. Och Överaskades med Champange, Röda Rosor och världens godaste middag.  (Jag har världens finaste pojkvänn, jag Älskar dig så mycket Bebisen min<3)


Senare på kvällen kom Lisa och Sami Förbi. De blev Guitar Hero Wolrd Tour hela kvällen. Mycket skratt och aa haha Det vara bara sjukt skojj :)


Ni är bäst!

Myspys

Ligger i soffan och har tänt ljus i  hela lägenheten. Väntar på att Älskling ska komma hem från Hockey Matchen. Ska käka och glo Tv en stund tills han kommer hem :) Blir nog till att hänga upp tvätten också innan ja slocknar i alla fall.. 

Svart,vitt & rosa

Påsk!

Städat hela dagen.. Men är så sjuktjävla nöjd just nu. Påskriset står på Köksbordet och har fjädrar i färgerna Svart, vitt & rosa. As läckert..  Men ska köpa fler fjädrar imorrn eller nått.  ser så tomt ut.

Härlig vår kännsla idag också!

090406


Du betyder så sjukt mycket för min hun.. du är precis allt..
 I LOVE YOU!

AIK - HALMSTADS BK

Söndag


Vakna vid 11. Och va taggad som fan..   Drygt att de va monligt men men de sket jag i..  Vi mötte Lisa på Station och tog halv 2 tåget in.  Pimmpla bira,cider och vin innan insläpp..  NORRA MELLAN. Råsunda.. kan de bli bättre??  Och fy fan vilken Match vi vann...   1-0   Första Matchen... De gjorde vi bra Gnaget!!!! 

Lördag.


Lördag morgon.. och ja vakna me att ja har feta huvudvärken haha.. men gick upp ändå. Tog de lungt och pimmpla vatten.. fick i mig hyffsat mycket i Fredags haha. Lite länge fram på dan hämtade Chrille mig. De va ju så sjukt fint väder.. så blev njuta på balkongen med Iste och ett par bloss haha mysigt.:)  Sen drog vi och käkade nere på Lucky House (kinan) i centrum. Och de va inte helt fel... Klockan gick och vid 22.00 kom jessica och Mackan. satt och drack och babbla lite. sen drog vi ner till Bryggan där de va live band.. Så träffade Morsan och Saija. Men blev inte kvar så länge. max en timma.. Sen drog vi vidare till Kc. Och de vart en riktigt trevlig kväll med mycket dans och en jävla massa skratt.
Lyckat!

Huset

'
Tack för en grym kväll flickor<3

090403

http://www.almostlikehome.nu

FREDAG.. och ikväll spårar vi ur totalt flickor.

090402

Torsdag och imorrn är det helg.. Det är 20+ ute och jag sitter här och dööör av värmeslag. Men men jag ska absolut inte klaga på vädret haha.  Igår var det 1.a April.. Och ja blev lurad av ena lillsyrran hahaa :P  "Du har en spindel i håret"  Skrek hon ur sig efter att vi vart och plockat påsk ris haha..  Jag dum som jag är fick ju Panik..  Och trode att de kanske rammlat ner en när ja klippte av grenarna..  och till slut komm de: (APRIL APRIL HAHAHA)  Garvarar hon högt..    Haha jag har blivit lurad av min 8åriga syrra haha.. :P Dumma söta Lilla ängel haha..   Idag har jag dessvärre inte gjort mycket alls.. Glott film hela dan typ..  Kom precis hem.. Väntar på att Hjärtat mitt ska komma hem från Jobbet :) Så de blir väll till att klara Ut Guitarr Hero World Tour (MEDIUM).   Inte mycket kvar direkt haha :P Skojigt värre.  Stackars Nellie har legat i sängen och knappt sagt ett ord på 2 dagar nu :(  Hon har dock varit i skolan men efter att hon vart magsjuk sen i helgen så förstår jag inte vad det är.. :/ Men de går nog över snart. Imorrn blir det Huset med Flickorna :)  Ska bli riktigt skojj :)  Och på Söndag är det RÅSUNDA som gäller.. Ååååh härligt!!!!  Kom igen Gnaget!!!!

PAYBACK

Jag hoppas du för guds skull förstår att du förtjänar detta? En sån som du borde inte få komma i närheten av en brud..  Jag minns en gång när jag fick höra från en utav dina närmaste vänner ("Han" Vet inte vad kärlek är.)  Jag förstår verkligen vad hon menade. Vi har inte setts på sjukt länge men PANG sa de så förstörde du en annan flickas liv så som du en gång förstörde mitt.. Jag hoppas du nu innerligt förstår vilken tur du samtidigt haft att de inte hände någonting värre. Jag vet mycket väl att du läser min blogg och tänk dig för nästa gång. Du har ett mörker över dig..  Som du kommer få kämmpa dig ur.  Och jag säger bara Lycka till.. För ja ser hör och vet allt..

RSS 2.0