Söndag!



Söndag: och Jag vaknade av att Jessica ringde och väckte mig. Vi skulle dra till Döskalle berget och sola.. Så vi drog väll iväg 10.00   Och sen va vi där i några timmar tills vi kännde att vi behövde ett svalkande dopp så drog vi vidare till steninge badet. eftersom jag och jessica inte vågar bada vid döskalleberget.  Efter att ha solat och badat hela dagen, åkte vi en sväng och käka.. samt drog in på kicks och shoppade lite :)  Och fixade mina naglar :)  Blev riktigt nöjd.

SOMMAR!!!

I fredags tvärslocknade jag efter att ha jobbat en hel dag.

Klockan ringde 05.00 i Lördags och de va dags att gå upp.. Gick ut me vovven och sen fixade mig i årdning. för att vi Skulle åka 6.30 för att hinna med båten från stan.  Och fu fan vilken underbar dag i skärgården säger jag bara.. så jävla nice. FINNHAMN<3









FINNHAMN

IMORGON STICKER VI TILL SKÄRGÅRN :D 

090626




Myspys ute i solen varige dag HEEEEELA veckan :D 
Detta är vad jag gör på jobbet när jag har tid  i det fina vädret ;)

090624


MIDSOMMAR

Torsdag:  ÄNTLIGEN ÄR VI PÅ GÅNG...  Det tog oss 9 timmar att komma ner och helvette vad det regnade på vägen ner. men ju längre bort vi kom desto finare blev vädret så de gjorde inte oss något haha. När vi precis lämnat Södertälje så vräkte det bara ner som mest.. ursh haha.. Och tror ni inte vindrute torkaren går sönder.. den släppte bara helt och levde sitt eget liv.. men som tur va var det bara på ena sidan det var.. Så jag såg inte ut genom rutan.. så fick svänga av så fort som möjligt för att knyta fast 2 toffsar så att det skulle kunna gå och åka igen. Men det löste sig så vi åkte vidare.. kom väll fram kring 03.00 nån gång.. tog oss 9 timmar att köra ner p.ga massa ärenden på vägen.. *fniss





Fredag: MIDSOMMARAFTON! Så sjukt skönt att vakna upp till fint väder.. och så har man sovit hur jävla bra som hällst.  Det va inte helt fel. satt ute på altanen och käkade frukost och såg ut över havet. inte helt dummt va ;)
Efter frukosten och så drog vi ner till Borgholm för att handla lite inför kvällen. Massor med mat och annat gott.. typ Jordgubbar som va svin dyra.. kostade fan 40kr asken.. URSH Vi hade hyffsat skoj den kvällen faktist.. men inge vidare drag just då kanske.. eftersom kön in till Clubben var ju över en timma lång så vi sket i det.. jag tvär slocknade medans dem andra lirade poker. :)



(Panacottan gjorde JAG)  *skryter och har mig.. *BLINK

Lördag: En riktigt fin dag :) Hade grymmt skönt. Var i Borgholm för att handla lite igen och sen hittade jag världens finaste armband inne på PILGRIM som jag bara blev tvungen att köpa.. ååååh.
Kvällen kom och vi tog en taxi ner till Borgholm för att dra ut.  Det blev HARRYS. Sjukt drag och sjukt stort.. grymmt kul hade vi.. ett jävla drag det var. helt sjukt. Dem hade till och med Bowling banor inne på natt clubben så vi drog ju dit för att spela :D haha och gissa vem som torska hela skiten?  HAHAHA  Suck!






Söndag:  HEMMÅT.  Fy fan jag ville inte åka hem.. hemma bra men borta bäst tyckte jag.. ursh jag vill tillbax.. Det var ju så grymt mysigt..  ååååhhh.. Tog oss 6 timmar att åka hemmåt. Det enda som var kul då var när vi mötte mamam vid vändplan och fick hämta hem Donna!





och TACK TESSAN FÖR DIT UNDERBARA SÄLLSKAP!


MIDSOMMAR





Blir ÖLAND och detta mysiga hus från och med imorgon Torsdag - Söndag ;)

090616

DET ÄR SOL UTE IDAG.. fyfan vad skönt...
Men de ska tydligen regna på midsommar i alla fall.. men ska ju till öland så får se hur det blir där. hoppas ju på fint väder så klart... kommer fan inte komma iväg fören typ 20.00 på Tordag kväll.. FAN VA DRYGT....

men men skit de samma vi kommer i väg i alla fall.
Får se om michan följer med eller om hon blir kvar hemma.. hon moste ju få någon att av hundvakt...

Någon som skulle kunna va valp vakt Tordag - Söndag?? *Blink*


MY STYLE


I Love my live... Ant thats so fucking true!!!!

FOBIER






Imorse när jag skulle gå och ta emot två barn som precis kommit.. Skricker mamman till barnet "EMILY AKTA"  och vad ligger på golvet 10cm ifrån min fot om inte världens jävla spindel... (bilden åvan) åååh fyfan jag flög..  Ursh.. Det är nog den ända riktiga fobin jag har.. shit jag är fan livrädd för spindlar.  Och gud nåde den som försöker jävlas med mig med hjälp av en spindel.  jag skulle kunna DÖDA om nån la en spindel i te.x min säng eller nått.. Gaaah..
Men som tur va i dag i alla fall så fångade mamma in den i en liten burk med förstorningsglas i locket.  så alla barnen stod och kollade farsinerat..  Ursh ursh..

Fjärilar


Fina fjärilar på fönstren :D

090615

Sitter på jobbet som vanligt och har rast samam tid varige dag nästan i alla fall..  Så passar alltid på att skiva några rader. 
Har precis varit in till märsta Centrum med 6st av ungarna för att lämna tillbax bilioteks böcker. Det gick väll så där. mycket stök på två utav dem.. SUCK
Slutar 16.30 idag och har inga planer alls för dagen . Chrille har semester så den jäveln ligger hemma och latar sig nu. haha   Älskar dig i alla fall *Fniss*
Fan det är Midsommar på Fredag och vi åker till Öland på Tordag kväll. Stänger så slutar 18.00 men tror inte att jag behöver vara kvar så pass länge.. tar ju sin tid att bila ner dit lixom så lär inte vara framme fören sent på natten nån gång.  ÅÅÅÅH sova i bilen sjukt skönt. haha
SKA BLI SOL OCH VÄRME NU till midsommar fyfan va nice...  JAAAAA!!!!
Blir till att åka till Norrtälje med Daniel på Onsdag. Ska kolla AIK- ÅBO när dem har tränings match. sen speler AIK vetteranerna mot Norrtäljes vetternaer.. ska bli kul :D

I JUST LOVE IT!


090613


Fredag: hade personalfest på jobbet. haha hade skoj, kring 9 kom Chrille och hämtade mig. Sen Drog vi hem lite folk och satt och lirade guitar hero samt sjöng Singstar. :) Hade riktigt mysigt faktist.

Lördag:  SOV hela dagen typ.. Storhandlade på Maxi..  Och sen drog jag och Denise till Heggins och tog några kalla. Sen gick vi vidare till Bryggan för att träffa Morsan, Saija, Åsa och Ingrid.  Men Åsa var för full *Fniss*  Så vi åkte till Corner fasnade där ett tag sen bar det av till Garage där vi var kvar till 03.00  hade välldans mysigt.

Söndag: Bara slappat hela dagen inte pallat göra nått alls..  Träffat Daniel en stund . :)  Och sen vart hos pappa också.  så nu blir det till att Kolla på "PARADISET" och typ DÖ i soffan. :)

Hello Kitty


Var på maxi och storhandlade med grabben igår.. Så fick syn på Hello kitty Pyssel böcker och blev ju bara tvungen att köpa varsinn till småsyrrorna :D  Gissa om dem blev glada? Tihi ... :)
men är man världens bästa storasyster så är man * Blink

ROSA


090611

DET REGNAR INTE IDAG...  men det är hyffsat kvaft.. men det skulle bli uppehåll utan regn nu så hopaps verkligen på det.  Såg på nyheterna imorse  och det är tydligen kallaste sommaren på 50år.. men det är "vårat" eget fel. Som förstör klimatet.. så jaåå.. får väll se om det blir varmt till midsommar eller om kylan fortsätter såhär.. helt sjukt att det kan vara -4 och frost längre upp i Sverige såhär i JUNI. Ursh ursh..
och här är det ju inte direkt +20 som det brukar vara den här tiden på året.  men men finns väll inte så mycket att göra åt saken just nu.. varken jag eller någon anna kan trolla fram värmen.  Slutar 18.00 idag jag stänger.. Och ska ta med mig en utav flickorna på Dagis hem. :) Ska passa henne tills hennes pappa kommer hem. Så det ska bli mys och hon kan knappt vänta tills klockan är 18.00 haha lilla sötsak. :)

Igår kom Alex och Wenker över.. va jätte trevligt. drack vin/hallon och babbla. :) Spelade lite Guitar hero och gissa vem som vann(?)   tihi.. ;)

FREDAG imorgon fan va mys :)  Alex och grabbsen ska komma över igen då fast vi blir ett par stycken till :)  Så får vi se om vi stannar kvar hos oss eller om vi drar ut sen. beror på väder och folk. men det löser sig.

Sommar sött







Ett moste till sommaren är ju ett par nya klänningar. och jag kan verkligen rekomendera http://forever21.com dem har så sjukt fina/billiga kläder så det är helt sjukt. visst fraktkostanaden är ju på lite också.. men men.. du behöver inte oroa dig att någon kommer gå likadant klädd på sommarfesterna, eftersom kläderna kommer ifrån USA.. ;) *Blink*

New






Nytt i garderoben är ju ett moste varige årstid.  Nu blev dett två söta toppar (bilden åvan) för min del.. Riktigt sommriga och fina :)

Älskling pälskling


It's just me


090610

Det är fan 10 JUNI och de är kallt och regnar fortfarande... jävla (ursäkta ordet) men HORVÄDER..... Suck  man är ju inte direkt pigg när man ska till jobbet 5.45 på morgonen..   hade det vart strålande solsken och varmt hade man i alla fall vart på humör...   men men näääe. absolut inte..  URSH är trött på det här nu... Och det är fan MIDSOMMAR nästa vecka... Hoppas på bra väder då...  men som folk brukar säga "efter regn kommer solsken"  så får hoppas på att det blir så också.. så vi åtminstonde får en HÄRLIG midsommar. Vore riktigt tråkigt annars.. 
Skönt att sluta 14.00 idag i alla fall.. :)  har inga direkta planer sådär för hur eftermiddagen ser ut..  men det blir nog till att träffa Alex.  Vore skönt med uppehåll och lite sol ikväll så det går att vara ute en stund...'
Och stackars Donna.. hon är inteförtjust i det kalla vattnet på marken..  de spelar lixom ingen roll om jag har tjock tröja på na hon fryser ändå stackars lillan.
Så nu får de bli fint väder..

Enligt SMHI  ska det inte regna till helgen.. men de ska fortfarande inte bli riktigt varmt...  dålig start på sommaren..

UDDEVALLA


Blir samma veva som förra året.. kan fan inte missa det iår.. Hade kul förra året så ser fram emot det iår igen. 4-5 Juli - 2009    CROSS VM i Uddevalla here we come!!!!!!

090609

Tisdag... jobbat hela dagen..
Annars har jag inte gjort mycket idag alls.  Vart trött istortsett hela dagen så inte haft nån ord att göra någonting. Kollat på värdelösa "Paris Hilton, My New BFF"  haha det suger ju.. sjukt dåligt.. bara en massa dumma brudar som gör bort sig haha.. sjukt.
Sen har det mest blivit "Hells Kitchen"  (:
Men nu är klockan rätt mycket och jag ska upp 4.30 imorrn så känner för att gå och sova nu.. är sjukt trött..
Lite jobbigt att skriva såhär på vardagarna.. för är så sjukt trött efter att ha jobbat..
Kommer igen mer till helgen. :)

Lekte Blommster affär med flickorna i sandlådan idag.. haha

Resultatet utav våran fina rabatt i sandlådan.. haha 
Snuttisar





Min lilla snutta ,ligger på sin älsklingsplatts..  "Rentvätten" där kan hon somna gott.. så söt<3
Mamma Princessa!

090609


.....

....

Snyggt värre ;D

DU<3





Saknaden är enorm.. Du vet precis vem du är!.!.!...!.....
<3<3<3

God natt

Haft en grymmt kass dag.. jobbigt värre..
Men orkar inte skriva nått nu...

börjar tidigt imorrn så ska försöka sova nu :)


090608

Jobb.. jobb... jobb

Nationaldag

Nationaldag och Lisa Fyller 20.  GRATTIS älskling!
det är Lördag och de är rätt kallt ute.. men de regnar inte än i alla fall.. Ska iväg till Morsan min om ett tag.. hon hade Donna över natten.. och fyfan va tomt det var utan att ha henne tätt intill inatt.. :(  och ja vakna inte av nån som naffsa mig i håret.. haha.. :(  Så moste iväg till Morsan och Pussa på min lilla Älskling.   Sen får vi se vad som händer och sker. Ska i alla fall vara hos Lisa  vid 20.00 ikväll.. så blir de party party al night longe ;)
blir riktigt nice :)

Igår var det student juh...  och var furst på Bellas Motagning och sen drog jag vidare till Josses.. där man blev en aning dragen. tihiii  va riktigt kul :D  Skratta som fan :)
Men fram emot kvällen så var ja så sjukt jävla trött att jag inte pallade göra nått alls.. suck..  Så Lisa, Sami och Cajsa kom över en stund... Lirade Guitar hero Metallica...  och sen tvär slocknade jag.. jag gäspade fan mig igenom hela kvällen.. Suck...

Hoppas det blir en bättre och livad kväll idag :)




















Smak

Efter att ha varit på Jobbet i 12 timmar så är man ju fan helt slut.. Suck..
Har världens jävla huvud värk och är bara så jävla trött.. så blir fan till att sova tidigt ikväll.. ska fan krypa ner när som hällst. om jag inte somnar framför tv,n de vill säga...
Men haft en bra dag ialla fall och Sommarfesten blev suverän. Massa gott och aa det va riktigt bra. Melodifestivalen blev super lyckad.. så jävla bra ..  :D
Imorgon är det studentmotagningar och en massa annat trevligt. :)  Ska  bli skoj!

Sockersöt

Min underbara sockersöta lilla tös. :)

090604

Regn regn och åter igen regn... FAN DET ÄR JULI inte September.. SUCK
Aja vad ska man göra.. går lixom inte att göra så mycket åt saken...  hoppas det blir fint till helgen i alla fall... Fan stackars folket som tar Studenten imorrn också.. Om det regnar.. ursh ursh.. Aja varför igentligen bry sig.. student som student oavsett väder :)
Har dock stor besluts ångest över vart jag ska imorgon.. blir Antingen Vilunda eller Arlanda´gymnasiet.. får se.. men tror jag håller mig kvar på hemma plan.. Ska ialla fall iväg till Bellas motagning med middag och sånt vid 18.00  sen vette fan vad som händer.  men det blir nog till att festa till. Skulle jag tro :)

Sitter på Jobbet just nu har rast...  passar på eftersom jag inte har tid att sitta vid datan hemma.. *glömmer även ibland*  men har fått upp det här med att uppdatera bloggandet lite nu i alla fall.. får väll se hur länge det lyckas hålla sig i men det ska nog gå bra :)
Vi har Sommarfest här på dagis idag .. tihi ska bli skojj :)  Så ska våra älsta uppträda "Melodifestivalen 2009"
Blir spännande. Morsan e sjuk så får se om hon lyckas pallra sig hit ikväll ändå. inte kul att missa kanske. "/
Så vill jag bara passa på att slänga in en KYSS till min Älskling också... Älskar dig killen <3



Pusss

Pärlor

När du säger något till någon,
se det som att du ger den personen en pärla.
Du har ansvaret för vilka pärlor du delar ut,
men du har inte ansvaretför hur de tas emot.

NattNatt

Nej fan nu har jag varit trött precis hela dagen och äntligen kan jag bädda ner mig i sängen :)
Ska upp 04.30 imorgon bitti. Öppnar imorrn så moste vara på jobbet innan 06.30
men vafan de grejjar jag.. jag slutar tidigt i alla fall :D haha

Nattii

090602

REGN REGN och åter igen REGN....
Det är Pissväder ute men  men jag ska inte klaga. brännde hela ryggen igår utav att  bara stå ute på dagis gården i solen. men visst de va JÄÄÄÄVLIGT skönt att va ute HELA dagen igår.. nu öser det ner så det blir till att stanna inne hela dagen.  igår var det fan inte många barn här häller (sitter på jobbet nu)  men idag är nästan alla här. :)  friska och glada. även fast det är grått idag.
inga planer alls inför dagen.. men är så sjukt jävla trött så det blir väll typ till att sova eller nått.. haha.. typisk..

Träffade josse igår.. första gången på 6 månader.. sen vi vart osamms..  men nu verkar det ha löst sig. känns riktigt bra. :)  Så får se hur det blir.. men men man får ju alltid hoppas på det bästa.

Nej men vafan nu orkar jag inte sitta här och skriva om ingenting.. Ska kila ut och ta en röka och kela med Donna en stund :)

Pusss

090601

ursh jag är då inge vidare på att uppdatera. men har haft så sjukt mycket att göra..  Vart på Löwet...  och haft all tid åt min lilla Donna. Så de hinns lixom inte med. har inte suttit vid datorn alls på ungefär en vecka..  Gör hällre annat men vafan. uppdatera blogg fan ska ja väll hinna me. nu är rutinerna ändrade igen.- IDAG börjar jag jobba ordentligt igen.  jobbar i 6 veckor nu. så grymmt skönt. solen skiner just nu och det är grymmt varmt här ute på dagis gården. har rast så gick in i det svala. men ska snart ut och blossa, ringa michan och leka med Donna en stund. hon är ju så pass liten så vill inte lämna ensam hemma 8 timmar varige dag så har me na till jobbet :) Känns skönt.
Allt annat är finemang. inget som trasslar.
varit lite smått osamms me Christoffer men men sånt som händer och det är löst nu.
helgen har varit bra.  i ftredags hände inte så mycket alls var i Rosers me Lisa och några till och satt ute vid Slotts parken och mös. Lördag var det marknad i Sigtuna så jag Chrille och Donna drog dit.. SJUKT mycket folk i hettan men de va mysigt det också. käkade mjukglass och satt nere på bryggan vid VOFFLAN.
Senare på kvällen drog jag jessica och Denise in till stan och käkade på mongoliska. :) 
va riktigt gott..  sen drog vi till AFTER i gammla stan och tog varsin Cider på utecerveringen nere vid vattnet. va riktigt mysigt :)
Efter det drog vi hem till oss.. mackan jag jessica Chrille jessi, christian och en grabb till som ja glömt namnet på haha. och därefter hamnade vi på Kc. haha men det var en riktigt lyckad kväll moste jag säga :)

RSS 2.0