090610

Det är fan 10 JUNI och de är kallt och regnar fortfarande... jävla (ursäkta ordet) men HORVÄDER..... Suck  man är ju inte direkt pigg när man ska till jobbet 5.45 på morgonen..   hade det vart strålande solsken och varmt hade man i alla fall vart på humör...   men men näääe. absolut inte..  URSH är trött på det här nu... Och det är fan MIDSOMMAR nästa vecka... Hoppas på bra väder då...  men som folk brukar säga "efter regn kommer solsken"  så får hoppas på att det blir så också.. så vi åtminstonde får en HÄRLIG midsommar. Vore riktigt tråkigt annars.. 
Skönt att sluta 14.00 idag i alla fall.. :)  har inga direkta planer sådär för hur eftermiddagen ser ut..  men det blir nog till att träffa Alex.  Vore skönt med uppehåll och lite sol ikväll så det går att vara ute en stund...'
Och stackars Donna.. hon är inteförtjust i det kalla vattnet på marken..  de spelar lixom ingen roll om jag har tjock tröja på na hon fryser ändå stackars lillan.
Så nu får de bli fint väder..

Enligt SMHI  ska det inte regna till helgen.. men de ska fortfarande inte bli riktigt varmt...  dålig start på sommaren..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0