090611

DET REGNAR INTE IDAG...  men det är hyffsat kvaft.. men det skulle bli uppehåll utan regn nu så hopaps verkligen på det.  Såg på nyheterna imorse  och det är tydligen kallaste sommaren på 50år.. men det är "vårat" eget fel. Som förstör klimatet.. så jaåå.. får väll se om det blir varmt till midsommar eller om kylan fortsätter såhär.. helt sjukt att det kan vara -4 och frost längre upp i Sverige såhär i JUNI. Ursh ursh..
och här är det ju inte direkt +20 som det brukar vara den här tiden på året.  men men finns väll inte så mycket att göra åt saken just nu.. varken jag eller någon anna kan trolla fram värmen.  Slutar 18.00 idag jag stänger.. Och ska ta med mig en utav flickorna på Dagis hem. :) Ska passa henne tills hennes pappa kommer hem. Så det ska bli mys och hon kan knappt vänta tills klockan är 18.00 haha lilla sötsak. :)

Igår kom Alex och Wenker över.. va jätte trevligt. drack vin/hallon och babbla. :) Spelade lite Guitar hero och gissa vem som vann(?)   tihi.. ;)

FREDAG imorgon fan va mys :)  Alex och grabbsen ska komma över igen då fast vi blir ett par stycken till :)  Så får vi se om vi stannar kvar hos oss eller om vi drar ut sen. beror på väder och folk. men det löser sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0