Måndag sista Februari

Måndag....

24.e Febuari

Torsdag och en dag kvar till löning.. *Imorrn*
Men blir till att hålla hårt i pengarna nu när det är så tätt inpå flytten. :)
1.a April Är det sagt att vi får flytta in. och det ska bli nå förjävla skönt. ÄNTLIGEN!!!! Längtar verkligen.. iiiiiihhh Sitter just nu på jobbet och lallar.. Har Rast och ringde nyss och väckte Älsklingen min som Är hemma och är Ledig idag. Så han fick va Vovve vakt åt våran lilla princessa.  Slutar 17.00 idag och hoppas verkligen att bussen går som den ska.. för de e fasiken inte varmt ute..  Ska bara hem och sen vända lite snabbt. För moste iväg igen med 18.00 bussen typ.  Jag och Älskling ska iväg och kika på lägenheten igen. Vi kollade ju bara igenom den lite fort sist. Men nu har vi ju fått den.. Så känns bra att få kika lite innan vi flyttar in.. kolla lite nogrannare.*Längtar*


Alexander

DU ÄR HELA MIN VÄRLD!
JAG ÄLSKAR DIG!!!


Sigtuna

ÄNTLIGEN!!!!!
Kontrakten på våran lägenhet i Sigtuna är på skrivet och klart.
Weeeeee :D


Donna <3 Passaten


Donna tycker om att åka bil i husses knä.. Tihi

Husses tjej <3

Visst fan är det Fredag..

Frukost... En helt vanlig slapp Fredagmorgon.



Ursäkta dåliga bilder

Haft en jätte bra födelsedag. Och allt tack vare min underbara Älskling<3
Vart inne i stan hela dagen nästan. Käkat och haft en mysig dag!


Nyfärgat hår.. Tihiii.. Blev jätte mörkt denna gång. näst intill svart :P

Till middag gjorde min älskling Revbenspjäll & potatispuré med färsk babyspenat.
Yammii!

Det är underbart att ha sin egen kock<3
Älskar dig Alexander<3<3<3

Min Födelsedag!

För idag är det MIN 21års dag :D  Iiiihhhh


Sveriges mästerkock





































Sveriges mästerkock

Matlagning blir inte tuffare än så här! TV4 presenterar Sveriges mästerkock, som bygger på det internationella formatet Masterchef.

I Sveriges mästerkock får tittarna följa svenska amatörkockar när de tar det skrämmande steget från sitt eget kök till att laga mat på toppnivå. Deltagarna har olika bakgrunder och jobbar med annat än matlagning för att försörja sig. Det är passionen för mat och drömmen om att förvandla sin hobby till en helt ny karriär som förenar dem.

Frågan är dock om deras hemmakok imponerar på juryn, som består av stjärnkockarna Markus Aujalay, Leif Mannerström och Per Morberg.

Den person som klarar nervpressen och fixar juryns stenhårda krav bäst, vinner den eftertraktade titeln – Sveriges mästerkock.

Juryn bedömer och avgör vilka tävlande som går vidare. Men den vägleder och coachar också deltagarna till att utvecklas och ta sina kockkunskaper till nya nivåer. Varje vecka får en deltagare lämna tävlingen. Ingen sitter säkert, det gäller att hela tiden prestera på topp för att få vara kvar i tävlingen och juryn bedömer såväl smak som presentation.

Serien inleds med en auditionturné och fortsätter med att fjorton finalister tävlar om den åtråvärda titeln Sveriges mästerkock.

__________________________________________________________________________

Veckans Tema: ITALIEN

Veckans Vinnande rätt: Risotto med skogschampinjonrulle. Av: Louise Johansson.

Louise har smaksatt sin italienska risotto med basilika och babyspenat. Den serveras med en rulle gjord på zucchini och skogschampinjon samt citron- och ruccolaolja. En riktig italiensk klassiker som man kan variera efter vad man har i kylskåpet. "Risotti" är enkelt men har så mycket "Amore"!

Jag tycker denna rätt ser riktigt god ut. Tycker inte ni?

Jag tycker också att hon fått in mycket mycket ITALIEN över denna rätt.

Hon kan nog gå långt skulle jag tippa på.

_____________________________________________________________________________

 

Jag tycker dethär är rätt skoj att kika på och har sett vart enda avsnitt nu, sen starten.

Och ska försöka hålla mig till att se resten också. :)

 

Finns dock 3st i detta program som jag stör mig på nå fruktansvärt mycket. Dem får mer än gärna åka ut för min del. Inte kan dem laga mat speciellt på topp nivå heller...

Nr1: Adam Frimodig

Fööör starkt självförtroende. Så där så att det nästan blir äckligt.

Behöver ine säga mer. Kolla själva så får ni se vad jag menar.

Nr2: Jessica Frej

Hon tycker att hon är bäst i världen och verkligen brinner för sin matlagning.. men får ändå dålig kritik(?)

Tycker hon får visa fram fötterna lite mer om hon ska kunna gå mycket längre.

Tror dock denna brud är en sån där innerstads tjej som tycker om att pryda hela sitt lilla kryp in med egen målade Dala hästar.


Nr3: Jennie Benjaminsson

GROW UP!!!

Detta är waaay to mutch!!  Musslor verkar vara det enda hon kan.. Vad hon verkar tro ialla fall..(?)

Tror verkligen inte på den här tjejen.


Baka bröd ala Alexander



Alla Hjärtans dag(?)

Imorgon är det min födelsedag.
Men om 5dagar.. de vill säga på Måndag, Är det Alla hjärtans dag <3
Får se vad som sker då (?)  Blir nog nått mysigt tsm med min ÄlsklingPälskling! :D Får se vad vi hittar på för mys.



(Min fina älsk bakom ett skyltfönster på Stinsen gallerian) *Blink*

solsken och glitter på backen.

Godmorgon.
Solen skiner men de snöar ute..:/ 
Det är rätt skönt att halv ligga ner i sängen och ha solen inglimmtandes genom fönstrena.
Älskling ligger breve och spelar på sitt PS3.
Han har precis bakat ihopp lite frukostbröd som står och jäser just nu.. Kommer bli gott me nybakt varmt bröd till (en lite väl sen frukost) tihi
Men de är ingen tvekan om saken..  Det kommer bli kalas bra :D

Planerana inför idag var igentligen att vi skulle ha åkt och kikat på en bil på Alfa Romeo i Södertälje och kikat förbi in på BMW center.. men de blidde inte direkt så..  pg.a en liten tidig morgon incident. (Behöver dock inte gå in så mycket på det) men men.
Så får se vad som händer och sker idag.
Försökte Btw lägga upp bilder på min och älsklingens fina Hemgjorda Pizzor igår. men de gick inte som jag ville så det blev inget :/  Ska försöka få in dem i Samsungen idag igen.. men Älsklingens Iphone4 är lite dum.






Hem lagad Pizza & tvättstuga.

Helluuu..
Har sprungit upp och ner i tvättstugan flera varv nu sen kl 16.00..  Gaaaaah!!
Är helt slut..  men men.. sånt som moste görjas.. Inge kul me en massa skitiga kläder lixom. *Hmm(?)*
Håller just nu på med att kirra middag med Älskling. Blir Hemlagad Pizza. va sjukt länge sen.. Så åååh så Yammii det ska bli *Fniss*
Kastar upp en bild på hur dem blev sen. Tihiii
Blir till att typ glo film och käka sen.. efter at jag sprungit klart i tvätt stugan.





Tisdagen den 8.e Februari 2011

Igår kväll somnade Jag och älskling typ 21.15 eller nått sånt. Hade sån fruktansvärd huvudvärk. Så efter att ha glorr typ 2filmer så var de sängen och båda två tvärslockande.
Hade ställt klockan på dryga 07.55 för att Alex skulle ut och vända på bilen. Och då passade jag på att gå ut med vovven också. efter att ha sovit typ klockan runt så va vi båda pigga redan då.
Och när ja kom ut fick jag mot min förmodan se att de låg ÄNNU mera snö ute på backen..  URSHA!!!  Ge mig VÅR nu!!!!!!!  Jag älskar verkligen snön men nu får det vara nog.

Det är den där kännslan av att hösten är förbi och när man bara längtar efter att den första 3decimeter djupa snönn ska falla så att allt blir som ett enda stort vitt sagoland! Den kännslan är underbar. men när snönn har legat kvar på backen i snart 4 månader så finns inte den där kännslan kvar.  För när solen glimmtar fram och himlen är alldeles klar blå.. så vill man bara ha vår. ge mig typ MAJ nu nu nu....

Idag: Tisdag den 8.e Februari.
Hmm jaaå vad står på listan idag.. hmm...  Har glott på två filmer hitills ( I rymden finns inga kännslor & Pineaple express ) och hunnit stor städa hela köket ordentligt.
Har också hunnit med att färga håret (hade världens blonda utväxt haha) Och nu hamna jag här framför mini Samsungen. Älskling pälsklingen sitter och ritar med sina grymmt fina tush pennor.



Ska iväg och handla inför kvällens middag snart. :)
Ha en toppen Tisdag.
PUSSSS

Bara en månad efter.

Så där ja.. nu är jag tillbaka från dryga en månads avhopp från bloggandet..
Har haft så grymt mycket annat för mig så har helt enkelt inte pallat att blogga alls. Men ska försöka komma igång igen nu.
Det är väll ingenting speciellt som har hänt under denna månad. Jobbat och trallat omkring bara typ. Vart med Älsklingen och bara tagit det lugnt.
Förhoppningsvis om allt går vägen, så får vi oss en lägenhet så snart som möjligt. *Hoppas hoppas hoppas*
Har varit och kollat på 2st grymmt snygga i sigtuna. så HOPPAS vi får nån av dem!!!  IIIHHHH

Har legat sjuk i över en vecka nu.. Började med att få nå fruktansvärt ont i bihålerna och sen blev de bara värre och värre. Sen lyckades jag smitta ner min Älskling också. Ursha :( Så nu ligger min stackars underbara också.. :(
Så denna hekg blev inte så upptecksveckande.. Vi hade planerat att gå på bio oh se Disney's Trassel. Men det blev ingen av. efter som ingen av oss kännde oss sådär jätte pigga. Så det får bli till nästa helg eller nån gång nu i veckan. Inatt åkte vi och hämtade Älsklingens mamma och hans lillasyrra på Arlanda.nDem hade spenderat helgen i Paris. Och vi fick låna Passat'en över helgen. Så vi plockade upp dem. Planet va jätte försenat och landade inte fören 00.00 typ..
Så vi skjutsade hem dem.. Och spenderade natten där.
Idag har det lekts en hel del med Amanda (Alex lilla syrra)  Pet Shop's och lekt frisörer. haha  Gulliga UNGE asså!
PUSS!!!

Det är Februari.. Shit.. Januari gick grymt fort tycker jag. Det är lixom den 7/2 idag redan..snart är det fan vår! *Längtar*

10/2 N
u på Torsdag är det MIN födelsedag. Blir hela 21år.  Nu kan ja sluta fylla år tycker jag.  Det räcker så, 21 är en bra ålder. Äldre behöver jag inte bli nu *Fniss*

RSS 2.0