Hate monday-morning

Godmorgon.. klockan hamnar väll på strax över 07.00 denna Måndag. Det är dryga -6 Grader utanför fönstret. Sitter på jobbet och huttrar.
Ville inte kliva upp ur sängen idag.. URSHA.. :(
Ville hellre ligga ihop krupen med min Älskling och bara ligga där under tecket OMKRAMAD heeeela dagen!!!
Men men.. Blir nog inte en så värst lång dag idag skulle jag tippa på.  Tror det ska bli max 6 Kidz idag och ja är skriven till 14.00 men kommer nog inte att behöva stanna till dess.  Känns lite jobbigt att sitta 3vuxna med 6 barn :P haha
Det blir nog en bra dag idag.. HOPE SO!
Saknar min Snutt där hemma bara :(

Julklappar :)

Några av mina Julklappar jag fick :)
(kännde mig sjukt bortskämmd fick jätte mycket fint, hade verkligen inte förväntat mig så mycket)





Underbara Jul afton

Firade Jul hemma hos Alex Mamma.
Allt va Perfekt verkligen. Precis allt.  Och Hans Mamma är sååå otroligt mysig!!!
Trivdes extremt bra. Och hade en grymt bra dag. 
Tack för att ni förgyllde min jul<3








Champnge frukost på Julafton

Vaknade igår (julafton) av att min UNDERBARA älskade Alexander kom in med en bricka med frukost på sängen till mig. Favvis frukost med en massa gott :)  och en massa pussar<3
Efter frukosten ledde han in mig i badrummet där han hade fixat hela morgonen.  Och gissa om jag fick fjärilar i magen när jag klev in där.  Tända ljus och röda rosor över allt kring hela badkaret. och en otroligt god Champange. Nötter och Choklad. 
Jag har verkligen VÄRLDENS UNDEARBARASTE POJKVÄNN!
Jag älskar dig Alexander Sandahl mer än allt annat!
Just you!!!


Är så otroligt tacksam för allt du gör för mig!

HJÄRTA DIG ALEX SÄGER JAG BARA!!!




22 December

2dagar kvar till julafton. Sitter på jobbet och huttrar för det är så kallt... ute är det -23 grader.. och inne är det dryga 18,5+
är på jobbet.. Har rast.. och det är en rätt lugn dag idag. 16ungar av 42 allt som allt idag. :)  NICE!!
Så det är rätt lungt.  Snart dags för Lunch och sen hoppas jag att timmarna rusar förbi.. så ja får åka hem..  slutar dock inte fören 16.30 men men...   Saknar min Alex <3 :(
Ska packa ihopp allt inför Julafton ikväll..  Jobbar 8.00- 15.30 imorrn sen kommer älsklingen och plockar upp mig med bilen och så åker vi direkt till hans Mamii. :D  Ska spendera kvällen/natten där :)  För att sedan vakna upp till en underbar Julafton tsm med Baby och hans familj. :) Första gången jag firar Jul annan än med min familj. Ska bli mysigt. :D
Senare på julaftonskvällen så åker vi hem till min moster där mamii, syskon och kusiner är :) Och mysa vidare med dem :)

Har fixat ett jätte fint rött siden band åt Donna också som hon ska ha knutet kring halsen. :D En stor fin röd rosett.. riktigt Jul-Fin IIIIHHHHHH
Ska försöka ta en massa fina bilder också så jag kan trixa en del också :) Tar med min min Blogg data och kameran så ja kan hålla mig uppdaterad :D  Tihii *Blink*

Ha en toppen fortsatt Onsdag i kylan!  PUSSS <3


21/12-2010

3dagar kvar til jul.. Jobba jobba stress stress


Älskling

Sitter på jobbet nu.. Stänger idag alla kidzen har gått hem.. och ja har släkt och låst allt förutom kontoret där ja sitter nu pch väntar på att bussen hem ska gå.  Suck...
För tillfället har det varit rätt mycket att stå i.. Därför ja inte bloggat. Tex: Jobba jobba jobba..   Har vart på lägenhetsvisning i Sigtuna. Middag och Älsklingens Mamma. och en massa massa annat som skett dem senaste veckorna. och nu när lillebror har dragit till Umeå hela vintern typ.. så har ja och Alex occuperat hans rum:)  Känns skönt att ha min Älsling boende hos oss ett tag fram över :)   Slippa allt spring fram och tillbax :)  UNDERBART!!!!  Ska strax kila hem till julstöket.. då mamma är och stor handlar med Saija..  Och sen blir det middag tsm med mamma, syrror kusiner, moster och älskling! :D Han har vart barnvakt åt sin lillayrra hela dagen och tog Donna med sig :)  Och kommer nog förmodligen hem inte så länge efter mig. så ja får Pussas med han :D  IIIHHH!!!!!    

Jag har VÄRLDENS underbaraste ÄLSKLING!!!!


Lillebror


Det blir en första julen någonsin utan dig Knäppis!  (Lillebror) Han har åkt flickan sin upp till Umeå där hennes Mamma bor.   Och så blir dem borta till i mitten på Januari nån gång.. :(  Miss U (dig också Emelie) <3

Mupparnas Julsaga

Det här är Jul glädje i mina ögon.
Mupparnas Julsaga.
NOSTALGI

Tusch



Kom hem från jobbet och skulle starta min mini Laptop, då jag finner en ur-gullig "note" fast klistrad innuti. tihiii 
Underbara Karjävel. Du gör mig såååå glad!! JAG ÄLSKAR DIG ALEXANDER!

Ola Rapace <3 Sigtuna

Betalar 4,2 milj - för gård i Sigtuna.

Efter separationen från Noomi – nu köper Ola Rapace ett hus i Sigtuna.

Prislappen är 4,2 miljoner kronor.

För det får skådespelaren ett drygt 100 kvadratmeter stort hus, ladugård och hästhage.

I mitten av september avslöjade Nöjesbladet att Noomi Rapace, 30, lämnat in skilsmässoansökan efter tio år med Ola Rapace, 39.

Bara två veckor tidigare visade det annars så medieskygga paret upp sig tätt omslingrade och kysste varandra på röda mattan i Venedig.

Exparet är fortfarande skrivna på en adress på Södermalm i Stockholm, men som Nöjesbladet tidigare har berättat så har femrummaren varit till salu för cirka fem miljoner.

”Kört fast”

I ”Efter tio” i TV4 pratade Ola Rapace om skilsmässan.

– Vi hade kört fast. Ibland är det svårt att bryta tråkiga mönster som är i en form av barn, äktenskap, bostadsrätt. Det är så svårt att komma vidare.

I onsdags köpte han en gård i Sigtuna för 4,2 miljoner kronor.

Småstadsidyll

På det 7 500 kvadratmeter stora området finns ett drygt 100 kvadratmeter stort bostadshus, en rejäl hästhage och en ladugård.

– Det vanligaste är att man bor kvar i sitt närområde efter en skilsmässa. De flesta brukar vilja vara kvar där skolor och dagis finns i området, säger Jeanette Gustafsdotter, vd för Mäklarsamfundet.

Hon beskriver Sigtuna som en småstadsidyll för den övre medelklassen.

Ola Rapace kommer ursprungligen från Tyresö men har bott i Stockholms innerstad i många år.

– Det är ovanligt att man flyttar och börjar om på ett helt nytt ställe där man inte har några

Missbrukare av sömn

Sitter på Jobbet och har rast. är nå fruktansvärt gaaalet trött. Och tänker krypa ner i sängen det första jag gör när jag kommer hem idag..  ZzzzZZzzzNARK

Den perfekta sexakten

Underbart är kort?
Amerikanska sexologer har tagit reda på att den perfekta längden på sexuell aktivitet är 3–13 minuter - exklusive förspel.
– Jag tror många kommer att slappna av lite grann nu, säger en av forskarna, Eric Corty.
I en fyraveckorsstudie som omfattade 1 500 par var mediantiden för ett samlag 7,3 minuter (kvinnorna hade utrustats med tidtagarur ...).
Så sju minuter alltså. Vad tycker ni om det?


(Fast jag själv ycker att 7minuter känns luite väl kort)


Nu säljer Apoteket sexleksaker!

Specialdesignade dildos, vibratorringar och geishakulor. Nu tar de plats bredvid tamponger och graviditetstest på Apoteket.
– Många vill inte köpa sexleksaker på ett ställe som uppfattas som snuskigt. Då är vi ett neutralt alternativ, säger Apotekets varumärkesdirektör Eva Fernvall.
Samtidigt har varnande röster höjts om att sexleksaker ökar trycket på unga att vara sexuellt aktiva.
Produkterna är framtagna av RFSU och vänder sig främst till tjejer.

Spira

Pyntar den lilla granen hos Mamii, I rött och Guld Med en Guld Spira i toppen. Den Prektiga STORA granen kommer till helgen som kommer att kläs med svart och Lila. GILLA! *Blink*

Lallar runt och piffar till det sista jul-krammset. Sjunger *Skrålar* till Celine Dion - So This Is Christmas och längtar efter min Underbara Alexander!


Resultatet av den ikke så tjusiga granen haha :P

<3

UNDERBARA ÄNGLAR till småsysstrar!

,,,,






En Lila-Svart Jul


Min egen gjorda adventsljus-stake för i år. blev rätt nöjd *Snyggare i verkligheten dock*
haha men men..  Det fick bli Lila och Svart i år :) *BLINK*

Höj temperaturen mellan lakanen.

Så hottar du upp sexet!

10 knep som garanterat höjer temperaturen mellan lakanen. Tro mig, det här vill du inte missa..

1. Vänd dig om
Be din partner att sätta sig på en stol, sätt dig sedan i hans knä och rid honom med ryggen vänd från hans ansikte. Att inte ha ögonkontakt kan kännas spännande och sexigt. Dessutom har han sina händer fria att smeka dig!

2. Smek dig själv

Prova att smeka dig själv när ni har sex. Då kan du själv kontrollera din orgasm… och vill du hellre att han ska smeka dig så visa honom med dina egna händer, på din egna kropp. Låt sedan honom ta över och visa att han har förstått.

3. Tänd ljus

Sänk belysningen hemma och tänd ljus istället. Röda ljus är ett plus eftersom det höjer den sexiga stämningen ännu mer!

4. Använd ögonbindel

Se till att din kille sitter eller ligger bekvämt. Placera en bindel över hans ögon och kyss och smek honom sedan uppifrån och ner längs hela kroppen… hot hot hot!

5.
Ge ett vigt intryck
Sträck ditt ena ben rakt upp i luften när ni har sex i missionärsställning. Ett enkelt knep som får dig att både känna dig smidig och se vig ut samtidigt som den klassiska missionärsställningen får sig en rejäl upphottning.

6. Berätta hur det känns
Prova att säga smickrande saker när ni har sex, det ger honom större självkänsla samtidigt som det är upphetsande för honom… Berätta för honom hur skön och stor han är… Är han inte stor? Ljug!

7. Hotta upp oralsexet
Prova att smörja in hans penis med något gott som choklad eller honung och sug sedan bort det, det blir en annorlunda upplevelse för er båda samtidigt som det smakar gott. Testa även att bara ge honom lite i taget. Börja med ollonet och låt dina läppar vandra längre och längre ner. Detta gör honom garanterat galen av lust!

8. Fixa rytmen
En av alla hemligheter bakom orgasm stavas rytm. Det gäller inom alla typer av sexaktiviteter; rytmen är huvudsaken när ni har sex, smeker varandra eller har oralsex. Var lyhörda och försök hitta en rytm som är lika skönt för båda!

9. Spegel spegel
Stå eller sitt framför en helkroppsspegel så att ni båda kan se när din kille kommer in i dig. Att se er själva in action kan vara galet upphestande!

10. Glöm inte knävecken
Prova att smeka varandra i knävecken. Det kan låta konstigt men faktum är att knävecken är en erogen zon och lätta smekningar kan vara hur mysigt som helst.


Orgasmguide

Gnid, slick- och blandorgasm. Spana in 8 olika sätt att få orgasm.




Gnidorgasm
Vad: En klassisk metod där någonting gnids mot klitoris eller venusberget tills du får orgasm.
Hur: Många använder sig av ett föremål, till exempel en kudde, att gnida sig mot under onani. Här räknas såväl vibratorer som fingrar in. Utforska vad som passar bäst för dig. Onanera ofta, så fort du är sugen. Använd förslagsvis fingrar och var mjuk eller medelmjuk på handen. Du kan vara ensam eller med en partner för att få en gnidorgasm.
Svårighetsgrad: 2 av 5

Slickorgasm

Vad: Oralsex som leder till att du kommer.
Hur: Oftast handlar det om att tungan roterar runt och att partnern har en till två fingrar inne i dig. Här krävs teamwork och att den som slickar ska vara fullt koncentrerad på vad han/hon gör. Att samtidigt själv försöka stimulera partnern är ofta ingen hit, utan blir rörigt. Ligg på rygg och tänk enbart på dig själv.
Svårighetsgrad: 2 av 5

Blandorgasm

Vad: Här handlar det om att få en kombination av så kallad klitorisorgasm och vaginal orgasm.
Hur: Tillvägagångssätten är många. A och O är att någonting, en penis eller ett föremål, stimulerar inne i vaginan samtidigt som klitoris också får uppmärksamhet. Penetrering i kombination med ett smekande finger rekommenderas. Även ett par fingrar inuti och en tunga utanpå fungerar för många. Experimentera.
Svårighetsgrad:2 av 5

Sömnorgasm
Vad
: Denna orgasm kan du inte själv kontrollera eftersom du får den när du sover.
Hur
: Att inte vara sexuellt aktiv eller att fantisera om någonting som hetsar upp dig innan du ska sova kan hjälpa. Men sömnorgasmen kommer vanligtvis oannonserade och går inte att styra.
Svårighetsgrad
: Eftersom du inte själv kan styra sömnorgasmen går det inte heller att sätta någon svårighetsgrad.

Fantasiorgasm
Vad
:
Här handlar det inte om smek, utan om sexuella fantasier som leder till orgasm.
Hur
:
Det krävs att du lever dig in i dina fantasier. Att låta tankarna sväva iväg under en film eller i bussen kan mycket väl bädda för en orgasm, även om de flesta kvinnor inte kommer utan fysisk stimulering. Koncentrera dig och tänk på det absolut sexigaste du vet. I tankarna får du vara hur förbjuden som helst, och låtsas att allt det du drömmer om händer här och nu. Erotikdröm för fullt!
Svårighetsgrad
:
5 av 5

Penetreringsorgasm

Vad
: När enbart vaginal stimulering leder till orgasm.
Hur
: Den här ses som den svåraste formen av orgasm för kvinnor. Ofta behövs ytterligare stimulering i form av smek, om du inte går in i en sexuell fantasi. Att mannen har en varierad penisteknik är viktigt här. Det är nästan omöjligt för en tjej att uppnå extasiska orgasmer under enbart penetrering. Det här är det vanligaste sättet för mannen att få orgasm, men inte för kvinnan.
Svårighetsgrad
: 4 av 5

G-punktsorgasm

Vad: Orgasm nås när g-punkten, alltså de kvinnliga prostatakörtlarna, stimuleras.
Hur: Den här orgasmen är svårfångad, men inte ouppnåelig. Den uppstår när g-punkten utsätts för ett kraftigt tryck av fingrar, penis eller dildo. G-punkten ligger i vävnaderna mellan urinröret och slidtaket. Vid upphetsning vätskar området sig och hänger ned lite grann. När det hittas blir orgasmen mycket intensiv. Ge inte upp letandet. Den finns där. Vid penetrering är sex bakifrån ofta den lättaste ställningen för att hitta g-punkten.
Svårighetsgrad: 4 av 5

A-punktsorgasm

Vad
: Bakom g-punktsområdet finns a-punkten som kan ge dig orgasm om den stimuleras.
Hur
: Fortsätt inåt, förbi g-punkten. Uppe vid urinblåsan ligger den så kallade a-punkten, som kan stimuleras om du är tålmodig på upptäcktsfärden. Den är svår att nå med fingrarna, men med en präktig dildo går det. Tryck och gnid med hjälpmedlet, vare sig det är en riktig penis eller en dildo. Ett hett tips är sjöstjärneställningen - du ligger på rygg och lägger över vänster ben över mannens höft och lår, vilket gör att han kommer in snett underifrån.
Svårighetsgrad
: 4 av 5


Hetare sexliv på 14 dagar!

Har du och din partner fastnat i trista liggrutiner? Då är det dags för ett sexigt boot camp! VR:s sexexpert Hannah Arnhög har designat det ultimata 14-dagars-schemat.


TÄNK SEX, SEX, SEX!
Dagen ska du ägna åt att tänka. På bra, härligt sprakande sex. Sex som du haft, som du vill ha, som du ska ha. Varje gång du kommer på dig själv med att inte tänka på sex är det bara att ta kontroll över dina tankar och vandra in på sexspåret igen. Målet är att du ska egga dig själv och komma in i ett sinnestillstånd där ditt fokus ligger på sex - INTE att ha sex, vare sig med dig själv eller någon annan, det är strängt förbjudet.

SKICKA SNUSKIGA SMS
I dag ska du få in din partner i samma sexbubbla som du själv befinner dig i. Skicka ett sexigt sms på förmiddagen, och håll inte tillbaka här. Exempelvis "sitter på jobbet och tänker bara på din hårda kuk, galet våt gör det mig..." kan funka. Det är inte bara din kille som kommer insjukna av kåthet, utan även du - enbart av spänningen. Följ upp med ytterligare några mess under dagen, men - fortfarande inget sex.

SKICKA HETA BILDER
Sms skickade vi igår, nu är det dags att ta det till nästa tekniska nivå och börja blanda in bilder i det hela. Gå gärna iväg på jobbet och knäpp en bild på toa, så att din partner verkligen fattar att det är här och nu. Om du knäpper ditt ansikte, bröst, muttan eller något annat är helt upp till dig, men se till att du får ett likvärdigt mms tillbaka förvarje bild. Rätt ska vara rätt! Och neeej, inget sex idag heller...

GE EFTER - SJÄLV
I dag får du ha sex! Jajamensan, gå loss nu! Hett och svettigt kommer det vara att äntligen få gå till mötes den kåthet som du byggt upp under veckan. Men... du får BARA ha sex med dig själv. Ingen partner får vara inblandad. Samla alla tankar, bilder och intryck från veckan och bjud dig själv på en riktigt härlig åktur. Det är du värd.

SÅ NÄRA, SÅ NÄRA
Dags för fredagsmys! Smörj, raka eller gör vad det nu må vara som får dig att känna dig som en sexbomb, sätt på lite musik och kryp ner i badet, lägg dig på sängen eller sätt dig nonchalant på bordskanten. Så kan han hitta dig när han kommer hem. Kåtheten kommer vara total, men det ska fortfarande inte liggas. Däremot får ni göra precis ALLT förutom det. Och dra ut på det så länge som möjligt.

KÖR PÅ OCH LIGG!
Gårdagens eskapader kommer ge er mersmak. Munnarna och annar kommer vattnas från start idag, så egentligen behöver ni inte jobba så mycket mer på det under dagen. Gör i stället annat, gå på fotboll, fika med polarna... för ikväll mina vänner är ni fria att ligga med varandra. Förslag på upplägg är överflödigt då ni kommer flyga på varandra så fort ni kommer innanför dörren.

IMMA IGEN FÖNSTREN
Näpp, i dag är det bara ett enda stort kryss i kalendern. Inget får planeras in, inte det minsta. För i dag ligger ni i sängen och ömsom gosar ömsom har sex. Ni får gå upp och göra mackor och eventuellt kolla en film. Men för övrigt ligger ni. Blir det imma på fönstren, ja då har ni lyckats fint.

VILA OCH PRATA MED VARANDRA
I dag tar ni en välbehövlig paus och vilar kroppen och tänker tillbaka på veckan som gick. När blev du som kåtast? Vad kan du tänka dig att fortsätta med? Hur fick hela "exprimentet" dig att känna? Snacka om det över middag, fast på en neutral avslappnad nivå snarare än porrig och sexig. Ni kommer att komma fram till mycket.

SMS PÅ NY NIVÅ
Nu när ni båda reflekterat över er egen lust, är det dags att spinna vidare på sms:andet - men vi tar det till en ny nivå. Nu ska du nämligen sätta ord på en fantasi du har, eller något du alldig velat göra med din partner men aldig föreslagit. Låt fingrarna flöda över knapparna. Kom ihåg att ladda sms:et med positivt betingade ord, som till exempel "Jag vill ha sex med dig på köksbordet" snarare än att "Jag är trött på att alltid ha sex i sängen".

FÖRVERKLIGA ER FANTASI
Den här veckan finns ingen anledning att hålla igen. Om gårdagens messande resulterade i att ni båda tände till på att ligga mer varandra under köksbordet ned en dildo - sväng förbi en sexshop, kryp under och kör! Kom ihåg att INGET är pinsamt och om det blir fumligt eller fel är det bara att garva åt det.

SKVALLRA TILL KOMPISARNA!
Låt oss ta en till paus den här veckan. Idag får bli dagen då du träffar dina tjejkompisar och (så klart) berättar om detta fantastiska sexprojekt ni pysslat med i snart två vecko. Berätta allt så detaljerat som möjligt!

BLI VARANDRAS RAGG
Fredag igen! Hotta till saker och ting genom att fixa er på varsitt håll, gör i ordning dig som för en helkväll med din bästa outfit och look. Gå sedan ut på stan och ta en drink med tjejkompisarna och smyg-sms:a lite under tiden. Sedan möts ni upp, suger in hur läcker den andra är bland folk, tar ett glas i baren eller åker hem och ligger med en helt ny attraktion...

AVSLAPPNAT BAKISSEX
I dag får ni bara ha morgonsex. Fortsätt liksom det heta ni påbörjade i går med att ha soft och lugnt bakissex innan ni går upp och gör något vettigt av dagen. Sex dagen efter en utekväll kan ofta vara mer avslappnat, då får ni lite trötta och egentligen bara vill komma till klimax så snabbt som möjligt. Megalångt förspel är alltså inte alltid nödvändigt.

LYXA TILL DET ORDENTLIGT
Två veckor har gått och ni har förhoppningsvis knullat som aldrig förr! Kom ihåg de här veckorna varje gång ni känner att sexlivet faller i träfa och återupptäck er kåthet. Och fira nu i kväll med ett långt skumbad/dusch med massage och en massa hångel. Vad det sedan leder till, det känner ni av själva. Men ingen blir förvånad om det blir ligga av även ikväll.


Om Emily själv får välja!

Jag är gaaaalen i skor!!!
Och jag föll direkt för hösten/vinterns Kilklackar.
Här är några stor favoriter!


TIAMO  699;-


TIAMO  799;-

SCORETT 1299;-


WILD FLOWER BY KENZA  999;-

 

TIAMO  699;-

Min! Enbart min!


Min underbara fina Alex<33

Och det fina pepparkaks huset Vi gjorde tsm med hans mamma och hans lillayrror :D  Tihiii <3

Right here, right now


Ligger däckad i sängen och mår helvette..  (hatar att va sjuk) har lyckats åka på nån jävla äckel förkyldning som typ inkluderar hosta och grymmt ont i halsen. *Pest och Pina*
Ursh fy och blää.. vad jag hatar detta.. :(  Och speciellt när man mår så dåligt att man inte ens orkar gå upp från sängen :(   SKJUT MIG eller nått...  Gaaaaaah....
Min underbara Karjäkel jobbar ju så.. kan inte krypa in i hans famn juat nu häller..:/ Dumma.. :(
Men men,... det är Fredag imorgon.. anledningen till varför jag inte skrivit under veckan också..är för att ja har jobbat och pysslat med annat.. mått dåligt hela vecka också så..:/ 

(
Ska kasta upp lite bilder från förra helgen också. Va ute och käkade i stan med min älskling i Fredags.. Och i söndags va vi hemma hos hans Mamii och käkade och hade lite Första-advents mys. Sen va vi på bio i Kista och såg Nya Harry potter & Dödsrelikerna Part: 1 Hade en UNDERBAR helg med min baby :))

GALET

Hur många miljoner sexakter utförs varje dag? Och är det sant att en kvinna sexat loss med hela 70 män på bara 10 timmar?

Svaren finner du här!


GALEN SEXFAKTA

Visste du att...

...porrskådisen Jon Dough har slagit det manliga rekordet för gruppsex? Han låg med 55 tjejer på en dag. Frågan är hur hans lem mådde efter arbetsdagen.

… det kvinnliga rekordet för gruppsex slogs av porraktrisen Annabel Chong som hann sexa loss med 70 män under tio timmar? Ett genomsnittligt samlag pågick i mindre än en minut.

… det, enligt beräkningar, utförs ungefär 100 miljoner sexakter varje dag? Inte illa. Å andra sidan är vi 6,6 miljarder människor på Jorden.

… medelhastigheten för en mans ejakulering, alltså hans sprut, är 45 kilometer i timmen? Sperman är alltså lika snabb som en klass 1-moped!

… sex kan bota huvudvärk eftersom det tar bort spänning som trycker mot blodkärlen i huvudet? ”Jag har ont i huvudet” är alltså ingen bra ursäkt.

… kvinnan som haft flest orgasmer på en timme kom hela 134 gånger?

… för över 2 000 år sedan deltog 7 000 personer i en orgiefest i Rom?

… myggor har sex i tre sekunder? Låter sådär.

....de första vibratorerna användes av läkare, eftersom orgasmer dämpar ångest hos kvinnor?

...i de amerikanska delstaterna Alabama och Mississippi är det olagligt att sälja sexleksaker.

 


5 Hemmgjorda

5 hemmagjorda (sexleksaker!)

Spana in sexleksakerna som garanterat får dig i stämning och som du med största sannolikhet redan har hemma!

Av: VeckoRevyn




Roll on-flaskan
Du behöver: En gammal roll on-deoflaska och glidmedel eller matolja.
Såhär gör du: Ta ut kulan ur deoflaskan (det kan vara trixigt, men det går med lite god vilja). Fyll flaskan med glidmedel, babyolja eller matolja. Sätt tillbaka kulan och du har en egen oralsexleksak som verkligen ger känslan av att bli slickad.  

Badbollen
Du behöver: En mindre badboll.
Såhär gör du: Fyll badbollen till hälften med luft. Placera den mellan dina ben och sätt på dig ett par töjbara strumpbyxor. Om badbollen är för mjuk ta ut den och blås i mer luft. När den är bra placerad sätt dig på soffan eller i en fåtölj eller någon annan möbel med arm- eller ryggstöd (kan vara bra att luta sig emot eller hålla fast i). Se till att bollen är precis under klitoris och sedan är det bara att hoppsa, studsa, gunga och klämma. De som provat menar att det bara tar några minuter för en otrolig orgasm.

Vegetarisk dildo
Du behöver: Morot, kniv och kondom.
Såhär gör du: Skala din nya, hårda och lättjobbade trotjänare och plocka fram dina gamla träslöjdskills och ta ett fast tag om kniven. Räffla/skulptera den smalare änden på din matnyttige kompis som lätt spöar de klassiska gurkorna och bananerna. Trä på en kondom och stoppa i dig grönsaken.

Mobilvibrator
Du behöver: Mobiltelefon med vibrator, fast telefon/ytterligare en mobiltelefon/partner/vän och kondom.
Såhär gör du: Klä telefonen med en kondom. Förslag 1: Ställ in mobilen på att vibrera vid ”väckning”, förslagsvis en gång i minuten. Förslag 2: Ställ in ringsignalen på vibration och ring till din mobiltelefon från en annan telefon. Återuppringningsfunktionen eller en ringande partner/kompis är en fantastisk hjälp.

Ballongen
Du behöver: Ballong och vatten.
Såhär gör du: Fyll en normalstor ballong med varmt vatten och knyt ihop den. Smörj in ballongen med vattenbaserat glidmedel. Gnugga knytet mot hela härligheten.



Nytt(?)

Ska försöka få bloggen lite mer i stämmning..
Och vad passar bättre om inte Kattegori SEX&KÄRLEK
ENJOY IT!

5 hemmagjorda sexleksaker!

Spana in sexleksakerna som garanterat får dig i stämning och som du med största sannolikhet redan har hemma!

Av: VeckoRevyn




Roll on-flaskan
Du behöver: En gammal roll on-deoflaska och glidmedel eller matolja.
Såhär gör du: Ta ut kulan ur deoflaskan (det kan vara trixigt, men det går med lite god vilja). Fyll flaskan med glidmedel, babyolja eller matolja. Sätt tillbaka kulan och du har en egen oralsexleksak som verkligen ger känslan av att bli slickad.  

Badbollen
Du behöver: En mindre badboll.
Såhär gör du: Fyll badbollen till hälften med luft. Placera den mellan dina ben och sätt på dig ett par töjbara strumpbyxor. Om badbollen är för mjuk ta ut den och blås i mer luft. När den är bra placerad sätt dig på soffan eller i en fåtölj eller någon annan möbel med arm- eller ryggstöd (kan vara bra att luta sig emot eller hålla fast i). Se till att bollen är precis under klitoris och sedan är det bara att hoppsa, studsa, gunga och klämma. De som provat menar att det bara tar några minuter för en otrolig orgasm.

Vegetarisk dildo
Du behöver: Morot, kniv och kondom.
Såhär gör du: Skala din nya, hårda och lättjobbade trotjänare och plocka fram dina gamla träslöjdskills och ta ett fast tag om kniven. Räffla/skulptera den smalare änden på din matnyttige kompis som lätt spöar de klassiska gurkorna och bananerna. Trä på en kondom och stoppa i dig grönsaken.

Mobilvibrator
Du behöver: Mobiltelefon med vibrator, fast telefon/ytterligare en mobiltelefon/partner/vän och kondom.
Såhär gör du: Klä telefonen med en kondom. Förslag 1: Ställ in mobilen på att vibrera vid ”väckning”, förslagsvis en gång i minuten. Förslag 2: Ställ in ringsignalen på vibration och ring till din mobiltelefon från en annan telefon. Återuppringningsfunktionen eller en ringande partner/kompis är en fantastisk hjälp.

Ballongen
Du behöver: Ballong och vatten.
Såhär gör du: Fyll en normalstor ballong med varmt vatten och knyt ihop den. Smörj in ballongen med vattenbaserat glidmedel. Gnugga knytet mot hela härligheten.

RSS 2.0