090519

Tisdag och det har varit världens hemskaste dag. har mått illa hela jävla dan och inte kunnat sova nått inatt.. :(  Ursh Ursh..  Hoppas det blir bättre snart.
Igår var vi inne på Derbyt  DJURGÅRDEN - AIK
Och kan ni gissa vilka som vann? (a) *Blink*  hahaha        AIK Vann me 1-0 FY FAN VA SKÖNT.

En sjukdom en smitta en djurgårds fitta <3

Så det va riktigt trevligt att stå på Norra Nedre med Lisa och Jojsan :)


Ska strax dra till pappa en stund och ta en fika samt prata lite :) Trevligt trevligt.
Och IMORGON ikväll ska vi hämta Donna :D   åååh jag längtar så sjukt mycket. kommer bli riktigt skoj :D Wee...


090518

2 dagar kvar tills jag får hem världens finaste lilla Donna.
KAN DET BLI ONSDAG!!!
Känner mig som ett litet barn innan julafton haha. som inte kan sova. haha

Chihuahua tös

Ursh jag är ju då verkligen inte bra på att uppdatera men..
men det är pg.a att det har varit mycket just nu.   Men nu kännde jag för att skriva några rader.
Har precis köpt en litet vovve. så sjukt fin är hon. och hon är bara 8veckor gammal.  så vi får hämta henne på Onsdag. Längtar som fan. 

Ända jag har lite svårt för är att namnge lill flickan.

Namnförslag?

090510

Grattis söta Kusin som fyller hela 12år idag :)  Grattis Nicole.
Ska snart dra oss över hem till moster min för att fira min kära kusin. Ska vara där om en halv timma men passar på att skriva ett inlägg innan. :)

Helgen har vart helt ok.. 
Men kunde ha varit mycket bättre.
FREDAG
Middag hos Morsan.. Blev Lasange och en massa snack. Va mysigt. Sen drog vi oss över till pappa och Åsa. Satt där och drack lite vin. samt blev typ DÖV av Åsas höga Musik hahahaha... men de va rätt mysigt ändå.
Senare mötte vi Sami och LIsa på Station för att ta bussen upp till Frejgatan.. Till Emilia och Fia..   Där dem hade årdanat en fest för GP som fyllde hela 20barre..   Så va väll kvar där ett tag men ja tyckte det blev lite små drygt i slutändan så vi kilade hemmåt.

LÖRDAG

(text kommer)

LIVE MY LIFE

Nytt..  Och enligt mig jävligt snyggt.

Rosa Mocka väska.. från TOMMY HILFIGER

Röda skor med mocka remmar och små toffsar längst ut på varige remm,
från SVE
Samt Rosa spettsiga med liten klack.

Också mocka.. Svarta high heels. Från ZARAH

Ännu ett par svarta klackar av mocka från BALLY
Samt en svart/vit väska från CHANEL

En liten söt Shock Rosa väska. Passar till att ta med sin in på krogen.
Tar ingen platts alls.. och rymmer en hel del.
Samt en svart lite större väska med kedje band från FRIS & COMPANY

090507

Spenderade hela gårdags eftermiddan i uppsala på Akademiska sjukhuset..  För röntgen bilder på min mot och en extra fin titt..   8 timmar tog det innan vi fick åka hem.. så va inte hemma fören vid halv 3inatt... jobbigt som fan men men va ska man göra...   Ledbanden i foten är trasiga..:/  Så får väll se när den läkt.. men de skulle ta tid sa läkaren.

Aja de blir nog bra.

Bilder från valborg.





090502

Söndag

11.30 och vi (Jag,Mackan Chrille och Jessica) sitter i bilen på väg in till stan.. Vi hade bestämmt oss för att göra någonting riktigt skojj. Så det blev Grönan. haha :D  Och skoj blev det. Åkte nästan precis allt..  Inte dem där små sakerna då.. men Allt stort skojj åkte i alla fall jag och jessica. Mackan åkte nästan ingenting... Och Chrille roade sig med att åka det han tyckte var kul. Jpbbigast var ju att stå i kö i 40min för att få åka INSANE.. men de va ju bara ett MOSTE.. Så nu är det gjort.. jävlar vilket tryck det va i den. men den va kul. Kanske inte värld 40minuters kö..  Men men. Då är tamejfan Fritt Fall och Extream roligare. De tråkiga var bara att jag fick åka fritt fall själv för ingen annan av dem vågade haha :P Men men de gjorde inte mig nått..

Jag babblade med nån Comviq brud som stod utanför grönan och fick ett VIP åkband jag kan använda hela sommaren och det nu skulle hålla så länge haha :P  Så det va ju inte helt fel :)

Fick inte in så många bilder eftersom jag åkte hela tiden i stortsett..


Chrilles och Mitt Åkband haha :P

Uppskjutet (katapulten)

Kvasten

Valborgs helgen.

Torsdag - 30/4-09

Valborg och vi drog in till uppsala vid 12.00 (jag, Jessica Mackan och Chrille)
Satt i parken och drack lite och hade mysigt och träffade massa folk. men påvägen tillbax till bilen som stod parkerad nere vid vattnet ungefär, så fassnar min klack i stenarna på traffan och jag rammlar..  och  smäller i foten ordentligt. AJ AJ AJ säger jag bara.. Fick halta fram resten av kvällen. och de va inge vidare skoj.  18.00 Var vi  hos Ozzy. Vi skulle Grilla och umgås med massa blandat folk. Va rätt kul. God mat och massa prat. Men min fot blev bara värre... och senare på kvällen kring 23.00 drog folket ut men mackan sljutsade hem mig. Hade ingen ork att gå ner på Kc och dansa när ja knappt kunde gå på foten..:/ Så de fick bli en mysig  film kväll ensam. Fast sommnade hyffsat fort. och vipps så va klockan 3.30 och min älskling va hemma igen haha :P men de värsta var att när jag skulle låsa upp dörren åt hnnom drog jag i foteni golvet.. och jag lovar det gjorde så pass ont att tårarna rann..  Och de va fruktansvärt svårt att somna om igen.

Fredag  - 1/5-09

Fredagen blev bara slapp och de hände inget alls. Blev bara ligga i soffan och dö till Film.. eftersom jag hade så pass ont. så de sa ju bara *POFF* så var den dagen över.

Lördag - 2/5-09

Lördag.. Och foten känns mycket bättre. jag kan stödja på den igen. men det gör fortfarande hyffsat ont. Drog och Solade en stund och de var inte helt fel kan jag ju säga. Nice Nice.. :)  Sen drog vi hem till Älsklingens föräldrar och tog en liten fika och satt ute i solen på balkongen. Jätte mysigt. Alltid lika trevligt. Senare på kvällen kom dem över till oss och tog några glas vin. fast jag och Älsklingens Mamma satt för det mesta ute på balkongen med tända ljus och babblade en hel del. Vid 12 ungefär tog vi en tripp ner till KC för att hälsa på Morsan Saija och Satu. Sen drog vi hem och tvär slockande :)

(bilder kommer)

RSS 2.0