Thats Right



Nu drar jag snart, så kommer inte hinna blogga nått fören jag kommer hem.
Så passar på nu. ska fortsätta packa sen sova. Ska jobba tidigt som fan imorgon och sen hem och fixa det sissta så kommer inte att hinna..  Men Jag hoppas ni alla får det bra i helgen.  SEE YOU FUCKERS!! <3<3<3

*

IMORGON BÄR DET ÄNTLIGEN AV!
16.30 går planet. åååh kommer bli så sjukt mysigt. :)
Skönt som fan att äntligen få komma iväg nån stans.

Happy times


Lisa,Flavour,Linda,Jehnie,Jojsan,Malle,(?)& Nusse <3

Detta är vad vi kallar "Happy Times"

<3


Är man lycklig så är man. :)

090729

God morgon.
Onsdag morgon och det är inte ett moln på himmlen. så hoppas det blir fint väder hela dagen. Slutar Tidigt idag redan 13.30 så ska in till stan med Josse och kolla läget lite se om man hittar nå skoj. Ska senare till bro där mackan Chrille och jessica hämtar upp mig för att sen åka och hämta Memory (Jessicas hund)  Som är Donnas syrra. Exakt lika gammla och ser fan identiska ut haha.. fast hon är lite mindre än Donna.   Så det ska bli spännande.
Skönt att komma iväg in till stan också. va fan länge sen ja va inne sisst.


090728

Jobbat hela dagen och kom precis hem.
Baby är och gymmar och ja ska fixa nått till midda.
När jag kom hem så hade kläderna till Donna kommit som jag beställt. och dem satt perfect. :)  Riktigt bra. och dem va jätte fina. köpte 2 tröjor åt henne. är riktigt riktigt nöjd.



Svart och rosa London/England tröja med nitar på.


Samt en Rosa/Röd I LOVE ME tröja :)

Sparkling



Eller varför inte denna OTROLIGT snygga Laptop för 16,500kr  Den må vara jävligt snygg men jag tror fan inte jag skulle lägga ut 16papp på en laptop när jag kan få en grymmt bra HP tex: för under 12,000:-
Men håll med om att den är jävligt läcker?  

Kitty



Finns ju så grymmt snygga Hello Kitty Halsband men dem som ser bäst ut kostar ju en slant också.
Denna tjusiga i 18k vitt guld och diamanter. för $995  Hittar du bland annat här.

Myskväll

Baby hämtade upp mig efter jobbet så drog vi och handlade, hämtade Donna hos Lisa och drog hem för att fixa ihopp Middag. fick bli pasta och köttfärsås.
19.00 Var det AIK - GAIS så blev ju till att kika på det. 
Unnade mig något riktigt gott idag.  Häagen-Dazs
Strawberry Cheescake. Yammi! :)


090727

God morgon a eller god middag klockan är ju fan 1 haha...
Vart på världens dåligaste humör i morse. ingenting blev som jag ville vilket slutade med att jag smällde igen dörren och fick springa till bussen.. suck.. 
men det är löst nu. så ingen fara.  är på jobbet och ska strax gå in och käka Lunch.   har en lång dag idag slutar 17.30 
Lisa har Donna så ska rakavägen och hämta henne när jag kommer hem.. Sen blir det fan till att städa hemma idag igen ser fan förjävligt ut. jag fattar inte hur det kan bli så bara haha.. Ska fan ta e före och efter bild sen när jag kommer hem så ska ni få se :P

090726

Söndag:  Jag jessica och Chrille tog oss en tripp till Väsby för att kika runt lite.  Köpte as läckra solbrillor som jag fastande för så fort jag såg dem.  Så det var bara att slå till på en gång.  Blev ett par FRIIS & COMPANY.





Sen hittade vi äntligen det vi letat efter. :)
En mysig liten typ (kuddkorg) till Donna. Som hon kan ha att sova i på dagarna.. så slipper vi ha den där jävla svarta filetn framme som hon tycker om att sova på. den blir så jävla skitig haha.

Weekend

Fredag: Michan kom över med Sina två vovvar.  Vi käkade middag sen drog vi in till Barkarby och skulle på Race med de blev inget av. Så vi hamnade på Kc.. och vi hade faktist riktigt trevligt där. :)

Lördag: Drog till bromma Zoo för att se om vi hittade nått fint åt Donna. men de fanns inte så mycket som passar på mina lilla Princessa.
Så köpte en liten Pipleksak och ett koppel i rosa :) (bilden nedan)


Därefter drog vi vidare till Kista centrum där jag inte hittade så mycket alls.
ett par örhängen och ett halsband var allt jag fann där.  Inget annat föll mig i smaken.


090724

FREDAG :D 
väntar på att Michan ska komma hon lär väll dyka upp vilken minut som hällst :)
Ska käka middag/pimmpla vin och sen blir det nog utgång fårla se :)


Så här det ska vara! 

Sjukling

feber i tre dagar. är fan trött på detta nu.. SUCK.

GE MIG FREDAG den 31.a.......

Förrätt samt desert




Förätten idag :)


Samt desert,en. Nammii :)


Belgien/Frankrike


Drar till Belgien & Frankrike 31/7...    ;)

Hate Pink(?)


Köpte en Rosa tandborste och Hello Kitty plåster härom dagen :D Tihi

090722

Har piffat lite med dagens desert..  Baby,s Päron kommer över och goffar middag idag :)
Så tänkte att jag skulle gegga ihopp lite Vanilj Panacotta.. och de har jag gjort nu också :D


Så där ja.  Nu är allt uppfyllt och klöart. nu lstår dem i kylen och stelnar. men toppa dem det gör jag senare. dem är ju forfarade varma :)
Blir nog riktigt fint med lite riven choklad och färska bär. *BLINK*

hmm...

Är ju grymmt seg på att uppdatera som vanligt haha.. men jobbar fullt upp nu igen så hinner fan inte.  Har så mycket annat för mig...   typ städat direkt efter att jag kommit hem från jobbet.. de blir lätt stökigt där jag finns haha..
men nu ser de grymmt snyggt ut igen :D


Ligger dock hemma med världens jävla förkyldning och har vfeber.. inge vidare kul alls :(
Så Jessica kom över och hämtade Donna så jag skulle få va själv lite. :)


Min Fina tjej <3

Rosor

Fick blommor av den bästa<3

Pappa och flickorna va över igår. och hade med sig glass, maränger och topping .. nammiii

Precis!


Helg...

Haft en hel mysig helg :D
i Fredags var det ju fest för Jehnie.. vilket njaa inte vart så jätte lyckat kanske.. men men visst de va väll helt okej men aa..  Så vi drog hem kring 01.00

Lördag: Gick upp kring 9.00 för att åka med Jessica Mackan Chrille och Josse till Fyrishov och bada. hade en hel mysig dag där verkligen. har nog inte haft så kul på länge haha... efter det drog vi hem till mackan och Grillade. hade skoj och sjöng singstar. tihi..  Sen skulle vi dra ut men de sket sig så jag drog hem och tvärslockna...



Söndag: Chrille drog iväg till sthlm- stadion för att se Djurgården- Elfsborg..  Då han kom hem och va lycklig för att elfsborg vann med 2-1..
Så jag har inte gjort mycket idag. typ städat lite samt kollat film och sovit. men de vart bra de också :)


Spader


Suttit och spelat kort idag med Glassar. *Fniss*

Ego trippad i svart vitt och rosa....



Snygging


Mammas Lilla Snygging ;D

090717

VAAAAARRRRMMMTTT!
Jag vet att man inte ska klaga på sånt här väder. men att stå ute på en dagis gård i närmare 8 timmar är fan inte ens skönt.   Deckade totalt på sovvilan. grymmt skönt att sova middag när de är så här varmt. 
Ikväll blir det till att Fira Jehnie som fyllde år igår.




Vi firade Lite igår också.. men ikväll blir det fest :D

Blomma?

När jag kom till jobber härom dagen så hade en av våra växter i fönstret fått blommor.. och jag har fan aldrig sett nå liknande.. Ser ut som Havs maneter.. haha


Veckan

Haft en rätt skön vecka med fint väder. har dock varit så jävla trött av värmen så har istortsett tvär slocknat när jag kommit hem.

Men annars har veckan varit riktigt bra.

Mysig Mällis ute i solen :)

Sweet


(Visst va den blommiga klänningen läcker?)


Hittade en hemsida med jätte fina hundkläder. Och blev helt kär i så sjukt mycket av det. här är 3 av mina favoriter. Funderar på om jag ska shoppa online på den sidan sen när lönen kommit och köpa mig lite fint till Vovven min. De vore inte helt fel.  Moste ändå ha en regn jacka samt en tjocktröja. för hon tycker inte om att gå ute när det regnar så det kanske underlättar om man håller henne varm :)

Summer





Pilgrim har kommit med en ny sommar colection i underbara färger.    Orcidé,er i ett antal färger. blev dö förtjust i dem här Lila.. Riktigt snygga.

090714

Började Jobba igår igen efter att ha haft en veckans regnig semester...
Vi har ju slagit i hopp med 2 andra dagis eftersom att det är så få barn just på sommaren.. men va troru händer joo jag är den enda ordenarie från vårat dagis men tror ni det kommer några barn från Just de här dagiset då? Nej inte en enda unge... SUCK...   Så jag har fullt upp att lära känna massa andra barn och lära mig namns ochmassa shit... Dryyyyygt.. men men..   öppnade idag så slutar redan 14.00 :)  Gämförelse emot igår då ja slutade 18.00  haha
Inga planer alls för dagen idag...  Så får se vad som händer.. eller jo fan jag ska städa  hela lägenheten.. Ser fan förjävligt ut så ska passa på när lisa ändå har Donna :)
Det är nå fel på vårat internett hemma så om jag är seg på att uppdatera så är det därför..

Norrtälje


Drog till Norrtälje med Michan på American Car Show.


Hade det riktigt nice..  Fanns sjukt snygga bilar!!

Säger bara "PORR"



Snygg för att vara Epa... han vann första pris för "Epor"

Tihii :)

090710

vaknade sent idag men grymmt skönt det..
har bara suttit och kämmpat för att min blogg ska få en style.. fick inte till det som jag ville riktigt. men detta får duga.. :)

ZzzZzzZzz




Tröttis så ska sova nu :)  Natti

Galenpanna

Va hos Lisa hela kvällen/natten.  Vi spelade furst bränn boll.. men sen började det regna så vi drog oss innåt..  Jojsan ville att ja skulle  rita en tatuering till henne.. en ED HARDY Skull (heart breaker) Så jag gjorde så gott jag kunde och jag blev nöjd. Sen ritade jag av en till Döskalle till lisa fast med Roser och hennes namn på också. :)  Blev nöjd!





Sen spelade vi galen panna ute på inglasade althan. och hade riktigt mysigt.. mycket skratt och fan va svårt det va. haha men det va riktigt kul. tihi.




Bedtime

Tog en tripp förbi kyrkogården för att hälsa på Morfar en snabbis. :)
inte vart där på länge så känndes att det behövdes. :)

Gick en promenad kring dammen.

Och såg alla små guldfiskar i dammen. haha


090708



"Happy Times"

Om jag ska kortfatta mitt  liv lite snabbt, Så skulle jag nog säga att jag älskar livet. helt klart! Jag har nästan inga hinder och klättrar gärna högre upp hela tiden. jag ger aldrig upp utom jag krigar för att må bra. och det hjälper.. jag lyckas verkligen.  jag står för vem jag är och vad jag gör.

Har du nån gång kännt den där kittlande kännslan i magen nån gång? Som att någon blåser fina klara gnistrande såpbubblor innuti dig? Sådär så du vill skratta och le hela tiden.  En sån där underbar kännsla av att livet verkligen är värt att leva?  

Den kännslan är underbar.
ta vara på livet.

Död är  man i  all evighet, men man lever bara en gång.

Så jag säger bara en sak. Låt livet leka!

PILGRIM


NYTT
Köpte ett PILGRIM,s armband när vi va på Öland..
Är riktigt nöjd. :)

Blåååå


Blåbärs smul paj är grymmt gott.. *Fniss*

Lunch

Varit och käkat Lunch buffé på chinan nere vid station idag med Saija :) va riktigt mysigt. Nam Nam..

Sen drog vi till Lisa en stund och satt och spelade kort samt käka körsbär tihi :)

Så nu blir det bara till att ta en power nap en stund i soffan.

Stjärna


090707

Tisdag.. och de regnar ute.. så har legat i soffan och kollat på Fucking Åmål.. (va grymmt länge sen blev bara tvungen)
och inte gjort så mycket mer.. men klockan är inte så mycket så vi får se vad som händer.. :)

igår

jag kännde mig grymmt duktig igår som faktist gick ut i skogen för att plocka blåbär. haha :D  Och de gjorde jag minsann också.
(JAG HAR BILD BEVIS MAMMA)
Sen bakade jag smul paj med blåbär, hallon och smultron :) och det vart grymmt gott :D
Så lillbrorsan och hans brud kom över och fikade en stund igår kväll.. Senare på Kvällen kring 23.00 nått sånt gick jag och Lisa ut på en promenad. Vi hamnade hos Jossan på Lindvägen så blev kvar där en stund. :)
Sen gick vi hem igen bara.. va väll hemma kring 02..




090706

Söndag: Älsklingen fyllde år igår, och hans föräldrar hade planerat en hel dag. Så vi drog till Grönan :D Senare på kvällen grillade vi och så blev det tårta. hade en riktigt mysig dag :D  ´Hade 5-kamp på grönan samt åkte lite allt möjligt..  åkte INSANE igen haha sjukt rolig :D Wee


Måndag: Första semester dagen.. och jag har inget att göra.. eller snarare jag pallar inte göra nått.. är sjukt trött..  Så ska fan bara slappa hela jävla dagen. haha :)

090705



GRATTIS ÄLSKLING PÅ FÖDELSE DAGEN. <3<3<3


POWER MEET




LETS GO!

Ska hem till Morsan nu och fixa samt trixa lite sen drar vi ;D   VÄSTERÅS HERE WE COME!!!!

Rose



Nytt: Vit Ed Hardy Hoodie, Med ros. Grymmt snygg :)

Stå, gå eller krypa härifrån.

Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen?
Svara rakt från hjärtat nu
Ditt medlidande kan jag va utan
Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt,
håll mig älskling nu

Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg
Snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholms torg
Det känns som när jag kom hit way back in 93
En ynklig rad av fotspår,
en okänd kontinent

Släpp snälla, släpp taget nu
Jag kan stå, gå eller krypa härifrån
Om det här är allt vi hinner med,
så håll mig hårt min älskling

Nu vaknar staden långsamt och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld för skiten bara känns
Det känns som när jag kom hit way back in 93
En ynklig rad av fotspår,
en oändlig kontinent

Stockholm vaknar långsamt och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholmen
Det känns som när vi kom hit till möjlighetens land
Vi kan följa mina spår hem.


Blått

URSH VAAAARRRMMMTTT!!!
(ska igentligen inte klaga men att sitta ute på en dagis gård i 8 timmar i streck blir rätt drygt.)

090702

Ännu en solig varm dag.
Lär ju vara lika drygt på jobbet idag igen..  Suck.  så få barn.. så finns lixom inget att sysselsetta sig med. Blir typ antingen till att trixa med pärlor, rita eller sola.   Aja lätt förtjänta pengar säger jag bara :)
Nice Nice!
Shit vad veckorna går fort.. Imorgon är det Fredag!  Jösses.. och snart är det LÖRDAG.. Längtar :D
Och så har SEMESTER nästa vecka.. ååååh så skönt!!!

50 Tal

Slutade Jobbet 14.00 och drog hem och tog en power nap. efter det ´kom Jessica och plockade upp mig så drog vi till Väsby centrum för att leta efter kläder att ha till Västerås.  Det är ju lixom Power Meet så klart man moste ha nått som passar in. så hittade VÄRLDENS snyggaste 50tals klänning ;)  haha :D  Kommer bli bra jävla nice asså.
Jag köpte en svart, jessica en blå och Mamma en röd. så de kommer bli lite lagom skojj sådär :)
Sen Passade mina Röda skor med vita prickar till så jävla bra :D haha  ååh nu är jag glad :)



TISDAG

Igår va Saija här och käkade Taccos :) hade riktigt  trevligt. Satt och babbla om allt och det är alltid lika trevligt att umgås med moster min :)   Käkade världens finaste/godaste sommar desert som jag gjorde till efter maten :)
Nam Nam!

Glass Cocktail med Jordgubbar och Nektariner.


VÄSTERÅS

Blir inget Udevalla.. jag skiter i det.. Kommer bara bli drygt att träffa på "IDIOTEN"  ursh NEJ TACK!
Så blir Västerås på Lördag istället :D Kommer bli sjukt kul.  ihop med Jessica, mackan mamma och Saija.. :D  Wee!

090701

1 Juli.. det är månligt just nu men får se hur det blir fram emot eftermiddagen.  Sitter på jobbet och pratar med Michan i mobilen..   klockan är 06.50  och inte en enda unge har kommit en. Suck.. Så finns inte så mycket mer att göra. Så passar på att kladda lite här medans det är tyst och lungt här. :)
Har varit jävligt lungt hela veckan.. har haft MAX 14barn och vi är 6 vuxna. haha så vi får "Slita" håret av oss för att de är så jobbigt *NOOT*  haha.  Vatten spridare och Jordgubbar samt sol.. rean rama dröm jobbet ju haha.. nästa vecka har jag semester. SJUKT skönt att bara få DÖ en hel vecka. Ska bli grymt skönt :)

och vill bara passa på att säga att jag älskar min Christoffer :)  Du är väldens bästa <3


RSS 2.0