The cliff by the sea

Minns ni igår att jag berättade att jag och amanda såg en film som hette Ponyo??
Här kommer en liten sammanfattning om filmen.
Och jag säger bara: MAGISK




Ponyo on the cliff by the sea kan mistas för en barnfilm innan man har sett den. Den handlar om barn och den är tecknad men låt inte det lura dig. Ponyo passar för männsikor i alla åldrar. Den har romantik, hinder och är hur söt som helst.

Den handlar om en liten guldfisk-prinsessa som, efter att ha brutit sig ut ur sin pappas slott i havet, blir hittad av den 5-årige pojken Sosuke som hon direkt blir kär i. När hennes pappa hämtar tillbaka henne använder hon hans magi för att förvandla sig till människa. Men detta leder till obalans på jorden och en stor storm som lägger hela Sosukes by under vatten.

Hennes pappa kallar då på Ponyos mamma Granmamare för att ställa allting tillrätta igen. Men Granmamare ställer istället Sosukes kärlek på prov och om han klarar testet kommer världen ställas till rätta igen. Men om han misslyckas kommer Ponyo att återvända till sin forna form igen.

Sosuke och Ponyo måste tillsammans rädda byn och får vara med om ett stort äventyr på vägen fram tills det slutgiltiga testet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0